Разкази за сома от Камилската долина (vol.2)

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Re: Разкази за сома от Камилската долина (vol.2)

Мнение от yco »

Don4o_62 написа:Ристьо,нали си разведка да те питам нещо ама без майтап,при вас има местност Камилски дол,служих на границата над Златоград и там имахме едно КПП дето пускахме помачорите за дърва,та онова дере дето влизаха, избиваше чак горе до браздата и също му викаха Камилски дол,много Камилски долове бре, по Южната граница :roll:що така
Дончооо.., забравих та ве..., не знам, имало е много дерета камилски, дори най-едрите круши в Турция са камилските, казват се Девеци или Деведжи..Деве е камила, нали знаеш турски... :wink:

А..., ДевеДончу, как се превежда.... :roll: :lol: :drinkers:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Колко ти е дебело копитото... :lol: , пардон..петалата ти..... :lol: ,...абе петата ти.... :lol: , ама не твойта... :lol: , ами ониот ламарин дето си го заковал на копачките за изтезания.... :lol: :lol: :drinkers:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

бай Миле ако имам акъл та на,риби няма вече аз въдици купувам :lol:
Photo-1019.jpg
Photo-1017.jpg
Телекарп Диамант - Херкулес 3,90 - 4 лб. :roll: чист карбон тежат 420 гр. либрите ме грабнаха и веднага заприходих 3 бр. :D не са нито колове нито лигави с 90 гр. олово без усилие форка около 100 м. ако я напъна,ще подмине :D предишните пръчки бяха 3,60 на 2 части 3,5 лб. Тоурнамент,но много дълги и в колата неудобно,затова взех тия,макарите ми са и те Диамант 8000 от червените кутий,риби няма но поне ще си мерим пишките по яз. кой кво има :lol:
а ония Руските телескопи с тиксо :lol: не ги давам нито ги продавам,имам ги от 30 г. изкарали са тонове риба,пръчки за бърз риболов,разпъваш и фърляш,ако вечерта се накълвеш и заспиш :drinkers: :lol: ,и някой ако идва да ги крадне,ще ги подмине като пътен знак :lol:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Колев,снимай карбоновия кльон и го покажи да го видим,че бая год. има как чуках с на един колега,даже и 2 сома около 5 - 6 кг. се фанаха,на Ивайловград бяхме но много нагоре от Камилския,да му видя формата и петата хем и Ристьо ще изплакне :D
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Дончо,купуваш ама за шаран ша ги ползваш тез въдици :wink: Там дет ходиш има шарани за фащане :drinkers: За туй ги купуваш :wink: и кораб си купи пак за там.... :drinkers: Аз лично по аквариуми не ходя.Не че нещо ама не ма кефят...плащаш получаваш.То кат ша е тъй ша отида на пазара да си я купя фаната :lol: Предпочитам капото на Тича от колкото живарник с шарани от аквариум.Риба ям само ако си хвана.За Никулден само купувам шран..Та така,човек трябва да си оправи приоритетите.Знам,че вероятността да хвана 120кг сом граничи с невъзможността :lol: Ако обаче го хвана на Тича....Ицо ша сменя подписа :lol: :drinkers: :wink:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
robber_79
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от robber_79 »

Изглеждат прилично Донча, ще стават и за сом на уй(буй) ..без да съм запознат от близо с тази дисциплина.Заради транспортната ли ги избра телескопични?
За Рейн съм си купил два Фокса,3,60 на две части с тест 1,25lb.с коркови дръжки за кеф на Ицо :lol:
70гр. храна с тежест, я мятам на 60м. Със 80гр. олово ще мина 80-те.
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

bai mile1 написа:.......Знам,че вероятността да хвана 120кг сом граничи с невъзможността :lol: Ако обаче го хвана на Тича....Ицо ша сменя подписа :lol: :drinkers: :wink:
ти пък ся.. :evil: , ако е за 120, ич няма да влизам, влизам само за от 150 нагори... :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

robber_79 написа:.......
70гр. храна с тежест, я мятам на 60м. Със 80гр. олово ще мина 80-те.
ти и на 100 км ша фърлиш рана...ама... :evil: :lol: :drinkers:
днес си взех от щайгена да не пропусна гръцкото дърво, ами .... :roll: :lol:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Можи и по Руский да са влези

Ама можи и по Гръцкий :lol: ......Ама за ИедриЙ влизат малцина...и не СА от Асеновград :lol: :lol: :drinkers:

Последно промяна от bai mile1 на Вто Мар 23, 2021 9:50 pm, променено общо 1 път.
Марк Твен
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

...недей, че ша на бий с шараджи телескопите от Рожен чак.... :lol:
ама...да си купиш телескопи...айде..., ама мотор 6 коня с блок за 8...с бутала за 10 и карбуратор за 22 ....вече ми идва много... :lol:
дори Троли е по-скромен.. :roll: :roll: , блок 2,5 с карб. за шест..... :lol: :lol:
ама нямал електроди за алумин и не можал да го монтира..... :lol: :lol:

ей.... :evil: , я по леко го давайте, да не измисля и аз някоя простотия.... :lol: :lol:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

:lol: :lol: 20кс ама с каква кубатура?Щот има матори от 9,9 до 20 с еднакъв блок!Не,че Дончо има хабер ама да кажа :lol: :lol: :drinkers:
Марк Твен
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

той от де да знае..., на пазарят в Асеновград продават и коне и кранти, ама джамбазите им гледат зъбите, колко дълго ще ядът... :wink: , а Донче гледа, колко в момента изяжда.... :lol: :lol:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Тъй е ,всеки гледа туй дето вижда :wink: :drinkers:
Марк Твен
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

..а пък, ако видиш ли на пазаря камила със златен зъб..... :lol: , нищо добро не те чака... :roll: :lol:
май... :roll: в рубриката ми за Коне и кльонкове, трябва да включа и камили... :roll: , западняците си падат много по сюреализма.... :roll: , ша вдигна май тиража... :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”