Разкази за сома от Камилската долина (vol.2)

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Аватар
robber_79
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Разкази за сома от Камилската долина (vol.2)

Мнение от robber_79 »

Аз и с фидера, в подходящо време, и с тежест ,мога да развия 70-80м. ролка плетеняк. :wink: Абе , къде е генарала!?
Това е единствения човек, който познавам.. дето може да лови риби и на Марс . :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Краси има някакви проблеми и не пише никъде за съжаление! :rolleyes: :drinkers: Надявам се всичко да му е точно и да се появи скоро! :roll: :drinkers: Най-добре ще е да го ядосаме с Голям сом! :mrgreen: :drinkers:
Аватар
robber_79
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от robber_79 »

yco написа:
robber_79 написа:.......
70гр. храна с тежест, я мятам на 60м. Със 80гр. олово ще мина 80-те.
ти и на 100 км ша фърлиш рана...ама... :evil: :lol: :drinkers:
днес си взех от щайгена да не пропусна гръцкото дърво, ами .... :roll: :lol:
Там таргета са платики по над 3кг. бели мрени, и шарани .
Сомове и щуки, ги ловя със спининга.
Лятото почти винаги има 2-3 лодки, кльонкаджии..франсета, и почти винаги хващат. Аз гледам мача от страни.. :oops:
Да имаш лодка и двигател в немско, е още по- трудно от това, да извадиш риболовно тескере
Аватар
robber_79
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от robber_79 »

Troli Rapala написа:Краси има някакви проблеми и не пише никъде за съжаление! :rolleyes: :drinkers: Надявам се всичко да му е точно и да се появи скоро! :roll: :drinkers: Най-добре ще е да го ядосаме с Голям сом! :mrgreen: :drinkers:
Тази канара, не може да бъде бутнат от никой, и нищо !
Ако наистина има някакви проблеми, да знае че сме с него, и да ги разрешава ASAP( as soon as possible)
Аватар
robber_79
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от robber_79 »

06C20211-1AE2-42EB-9C3D-89657EE1F821.jpeg
И при вас ли има толкова сняг?
Аватар
nkolev66
Модератор
Модератор

Мнение от nkolev66 »

Don4o_62 написа:Колев,снимай карбоновия кльон и го покажи да го видим,че бая год. има как чуках с на един колега,даже и 2 сома около 5 - 6 кг. се фанаха,на Ивайловград бяхме но много нагоре от Камилския,да му видя формата и петата хем и Ристьо ще изплакне :D
Сега не мога да го снимам, че го ползва един приятел и си го държи у тях, като негов си :D , (ама и аз не си го искам щото ползвам дървении, собствено производство). Инак е почти прав, сърф пета, мисля, че е някакъв масов, не знам. :oops:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Що не питаш Троли за карбоня, той му е под бабуля... :wink: :lol:
-Троли, колко е висок карбоня в работно положение и колко тежи?
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Някой ползвал ли е карбонов с двойно изспъкнала пета?Както е отдолу така е и отгоре.Един приятел е с такъв карбонов и ми го фали.Ама аз нали съм задръстеняк не вярвам :lol: Та някой ако е ползвал да казва.
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
robber_79
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от robber_79 »

Карбоновите не са скъпи. Може да купиш един за тест. 8) Румбата твоя градски, дето ги прави от алумин, резултатни ли са?
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Моя е хибрид заготовката от мен под форма на чарпак :lol: Довършен от него дръжка орех пета люмин работи си и фаща ама се дребни :lol:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Дончо тоз познаваш ли го? :roll: :lol: :lol:
4F9DAC82-58BD-4230-9278-C4BDDA8C0C5E.png
Марк Твен
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

това как съм го пропуснал.... :roll: , тая дръжка да се убие, не може да я направи... :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Ристьо,що се буташ между шамарите :roll: :lol: повтарям за сетен път.... от теб се казва как се правят компоти и ушав за :drinkers: радвай се на 2 - те въдици от прадядоти и Уфимката - грешка,презерватива от дядо ти :D стига пиши неща дето не разбираш,особено за матори,някой път може да ти дам да се снимаш,да се пъчиш,но ще ти напиша на един лист параметрите,да покажеш знания :lol:
Миле ето където фащам шарани, на това ли му викаш аквариум... :roll: и с внимание към детайлите,ГЛЕДАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО кой е отстрани мен и чака като гладен котарак да му дам риба :D
Photo-0211.jpg
от партия Дост с председателя Лютви Местан,дойдоха да ме гледат как фащам :D едни каракуди по кило натиснах, хвани - пусни за ужаст на симпатизантите на Лютвито,та чак дойде да пита що ги пускам,над 17 бр. та тоя дойде и вика,за внучето да ми фанеш 3 - 4 :D дадох му 3 и тъкмо тръгна към софрата дето му бяха направили, един шаран като лапна аванса... закара тапата на 15 м. навътре,виках си и него ще му го дам ама се откачи :D та вече имам и връзки там,Ристьо може да го уредим в партията и да го направят кмет на Камилския :lol: ,само да каже :D
Роби,телекарповете ги взех понеже са с малка транспортна дължина и с калъфа както са, се слагат където искаш в колата,на 2 - части са много неудобни затова ги махнах,телекарп има много,но с малка акция а 4 лб. си е сериозна работа и може с 120 гр. олово да хвърляш до петното, като има силен вятър
Последно промяна от Don4o_62 на Чет Мар 25, 2021 8:07 am, променено общо 1 път.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

yco написа:това как съм го пропуснал.... :roll: , тая дръжка да се убие, не може да я направи... :lol:
Абе нали ти казах,че дръжките ги събирах под Камилския по брега тамън изсъхнали,като Гълъбов :D и с малко преправяне ставаха екстра,ама де толко акъл от жителите там :wink: :lol: , да го правят същото :D а уж се бараш разведка..... :mrgreen:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

добре де..., ша кажа на Янко да не ти дава повече дръжки, че му загрозяваш кльонките с тия тенекиени капачки.... :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”