Разкази за сома от Камилската долина (vol.2)

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Re: Разкази за сома от Камилската долина (vol.2)

Мнение от Don4o_62 »

стига ме занимавай с ваште кльонки,от 25 г. не фатям вече,ама да не се обиждаш на характер че само ти имаш Руски презерватив :lol: ще ти покажа и моя Презерватив,пак е Руски :D
Photo-1027.jpg
Photo-1026.jpg
Photo-1025.jpg
Та и аз съм в играта,кво си мислиш,само че ти за 10 г. влезна един път а тая седи 3 г. в гаража и вода не е виждала още :lol:айде сега да видим кой е по отворен откъм Презервативи :D :drinkers:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

честито, колко тежи с талашита? :roll:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

....новиот кльонк ми е почти готов... :evil: :twisted: , ...само петата я мисля, каква да я коландря, вглъбната няма да е вече, де сте видели ракета или кораб вглъбната отпред.... :lol: :lol: , че и плосък биля..... :lol: , то вече е ясно, че ще е изпъклен... :lol: , ама дали кръг или елипса още се чудя.... :roll: , ама не много де.... :lol: , та обикновено, кльонка влиза под 45 градуса във водата, при мен влиза под 90, но това не е важно... :wink: :lol:
Та когато елипсата влиза под 45 градя-тя има формата на кръг... :wink: , а когато кръгът влиза под 45 има формата на елипса.... :lol: , ако прав влиза си е друга хистория.... :wink:
Та явно жа правя два чьорние африканский, ама без боичка и смоличка.... :wink: :lol:, не обичаме ментетата... :lol: , само натюр , та тогава да видим, кой е ловеца... и кой не е.... :wink: :lol: , нали Троли Карбони... :wink:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

yco написа:честито, колко тежи с талашита? :roll:
Ба ли колко, ама бая си тежи да ти кажа честно,но е много стабилна с твърдото дъно,дават и до 10 коня,транеца и е усилен,ако и закача Ямахата ще форка с нея,но за нея имам едно 2 кс. Геново за цър пър :D ,малко джиг,малко кльонк,по акъла си де :lol: преди ги карах надути на Опела отгоре на тавана, ама сега на жипката не става отгоре,че е много висока и трябва стълба :mrgreen: абе да седи,да има,ако я махна пак ще търся надуваема Иначе днес малко радост,преди малко го взехме със сина :D
Photo-1028.jpg
Пираня чистак бърсак нов,цветен и сега нашия го разучава пък аз ще си сипя едно :drinkers:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

yco написа:....новиот кльонк ми е почти готов
Та явно жа правя два чьорние африканский, ама без боичка и смоличка.... :wink: :lol:, не обичаме ментетата... :lol: , само натюр , . :wink:
Някой ти е пратил Африкански дървета май :cry: Гиди камилски рушветчия :lol: :drinkers:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

...ааа..., един студент от Габон, не можа да си вземе изпитите при мене по евклидовата геометрия .... :lol: , ...ама скоро май си ги взе..... :lol: :lol: ,инак потъва, като бургаско ипе.... :lol: :lol:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Браво...на студента :wink: Да пущаш снимки на черните дръвета кат ги напрайш :D :drinkers: Тролката не го закачай за съчки :wink: Тролка виж ко пристигна неска от Европата...
8A843FBC-1376-4879-B797-5329A961E4DE.jpeg
8A843FBC-1376-4879-B797-5329A961E4DE.jpeg (190.06 KiB) Преглеждано 1012 пъти
Ша стават ли за компания на Сашковците :drinkers:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

бай Миле много не съм в час с воблерите, щото имам 10 - на бр. :lol: и на тях си влачех и все се фащаше по някоя риба :D ,но един воблер спецялно ме интересува - Сторм,ползвали ли сте ги със Сашо и отзивите какви са,ако го имате пък, някоя снимка...
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Дончо,то стормове много има.Уточни модел.Щото то примерно и аз си зимах сторм ей тъй за проба...
A5CCCB75-3335-49F0-BB78-57CA2B4214E0.png
като тоя ама нямам отзиви още,щот не съм го пробвал... :drinkers: Пък не смея да хваля нещо преди да са е доказало...Виж ако ги произвеждах....шяха да ловят яко... :lol: :drinkers:
Марк Твен
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Триделен ме интересува,чух някакви интересни работи за него :wink: ,а с тоя цвят дето го показваш е Баш :D
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

yco написа:....новиот кльонк ми е почти готов... :evil: :twisted: , ...само петата я мисля, каква да я то вече е ясно, че ще е изпъклен... :lol: , ама дали кръг или елипса още се чудя....
Та когато елипсата влиза под 45 градя-тя има формата на кръг... :wink: , а когато кръгът влиза под 45 има формата на елипса.... :lol:
Ристьо,що си усложняваш живота :roll: ама не ма питаш....това съм го измислил преди 20 г. и кусур :D
Photo-1032.jpg
Photo-1034.jpg
Но да ти кажа честно,не съм доволен,вади лесно звук,но нещо не е както трябва да бъде звука :roll: даже нямам дигната риба на него,иначе кърти мифки и бута дървета без усилие :D както се изхвърляха прохождащите шмиргели кльонисти :lol: и като фанаха по 1 - 2 сома,станаха велики :mrgreen:
Питай Пикито,на Езерово на една среща му демонстрирах какъв трябва да е звука от кльонка....и вика няма майтап Дончо :wink: питай го,нали подържате връзка,да не мислиш че говоря ала бала приказки :wink:
Петата която дига сом е съвсем друга по форма и размер - Изпитано :wink:
Последно промяна от Don4o_62 на Чет Мар 25, 2021 11:00 pm, променено общо 2 пъти.
Аватар
robber_79
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от robber_79 »

bai mile1 написа:
yco написа:....новиот кльонк ми е почти готов
Та явно жа правя два чьорние африканский, ама без боичка и смоличка.... :wink: :lol:, не обичаме ментетата... :lol: , само натюр , . :wink:
Някой ти е пратил Африкански дървета май :cry: Гиди камилски рушветчия :lol: :drinkers:
Само да се видя с моя човек Ламин от Гамбия, и ще има рушвети за всички в групата. :wink:
Последно промяна от robber_79 на Чет Мар 25, 2021 11:05 pm, променено общо 1 път.
Аватар
robber_79
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от robber_79 »

Миле, горната Рапала я имам на 7 и 5 см. ирландски.. като твоята. Не ми е хващала риба, а бая километраж съм им навъртял. Ама може на твоя гьол да лови, знам ли !?
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Роби,няма Ирландски от този модел нещо се бъркаш! :wink: :drinkers: Милето не ме слуша,да си троши главата сам! :mrgreen: :drinkers:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Как да не та слушам бре :lol: Ама не може на всичките сопи Сашковци да сложа я :lol: Едната е за тях другата за експерименти :wink: Даже ги поръчах втори път Сашковците щото ако ги счупи нещо да имам налични :wink:
Марк Твен
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”