Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Колеги, обмислям излет за неделя (16.12) на някои от платените в София. Мисля си за 777 или Казичене. Приемам мнения всякакви, имайте предвид, че отивам за удоволствие да хвана някоя друга пъстърва, а не "за да си избия парите". И ако можете да помогнете с тактика и стръв (евентуално места) ще съм Ви благодарен!
Поздрави и успешен ден.
Поздрави и успешен ден.
Миналата събота имах успех на 777 с паста, на дъното. Цял ден обаче духаше ужасен вледеняващ вятър и почти цялото време прекарах в колата. Вероятно и тази седмица няма да е много по-различно - трябва си сериозно облекло и достатъчно гориво в резервоара. Водоемът беше почнал да замръзва до брега, но вятърът и вълните рзбиха леда по-късно. Има вероятност пак да има лед.
- kaleeff
- ще става разбирач
Герман е твойто място! Ама си цъкаш 9 лева килото.atanasko написа:При тези убави температури навънка знае ли някой къде мога да хвана малко сьомга .Да е някъде недалеч от София и до 60км например /без платеното в Метро/ . Благодаря предварително и Весела Коледа .![]()
![]()
![]()
Фен-клуб Таранка!
Вчера на Казичене от пътя видях към 15-тина човека, днес нито един 

Рибата винаги е на другия бряг
Ясноо .... и все пак?
-
- новобранец
Вчера бях на Панчарево-стената. За три часа мятане на туистери-нищо. Смених около 15 различни, обходих цялата стена. А и нямаше други колеги. Миналата година по това време излизаха хубави костури на силикона но..... явно не съм уцелил времето. Колеги къде мога да начесам крастата на туистер около Сф??? Може и на лични:) 

Нека всички хващат, нека всички пускат:)
Днес пак минах покрай Казичене и видях защо няма хора, гьола е замръзнал откъм брега на 10-тина метра.
Рибата винаги е на другия бряг
Днес минах покрай баластиера Негован.
Няма лед, няма и риба.
За 3 часа на :
бял, шарен, пинки, торен, вардеваст, кубинки ...
няма пипане.
Няма лед, няма и риба.
За 3 часа на :
бял, шарен, пинки, торен, вардеваст, кубинки ...
няма пипане.
- akoto13
- ще става разбирач
Здравейте приятели.Искам да питам,ако някой е минавал покрай Огняново, дали е замръзнал в близост до стената или да се качвам на Боровец на ски.Предлагам и превоз и компания за някоя река,ама не знам коя хаха.Става въпрос за неделя.
На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
здравейте , днес минах през безден скарите яко тиня и водорасли ,оттам на хераково (боклука) много здрав лед жлизах ма 20 м. с мой приятел (аз 100 кг. той 120) леда немърда пробвахме да го шчупим ма нтцъ ,от там се прибрах ичакам някой да даде идея за излет .
благодаря предварително
благодаря предварително
К'во се чудите колеги не ви разбирам....? След последните ми 4 поредни валати в Софийско
(на свободни водоеми) за хищник на спининг, лично аз се отказах преди 1,5 месец
Време е за офанзива на леда
Chirusa не си губи времето и мъкне като : "Дядо и ряпа.." к'вот удари на мормишката
Вие пък.....
нека върви информацията нищо против 
(на свободни водоеми) за хищник на спининг, лично аз се отказах преди 1,5 месец

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ледеца е истината.
На това "Хераково боклука" има ли някаква риба?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- yaata
- фен клуб-скобар
За Безден хубаво инфо, че мислех да отскачам скоро, ама не разбрах дали има вода изобщо или много е източен, щото тинята и водораслите винаги си ги е имало. Весели Празници на всички колеги. 

Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
колега много е източен и дори скарите са от миналата година и едва стигнах до водатаyaata написа:За Безден хубаво инфо, че мислех да отскачам скоро, ама не разбрах дали има вода изобщо или много е източен, щото тинята и водораслите винаги си ги е имало. Весели Празници на всички колеги.
колега до скоро се ловеше пъстърва но сега на лед не знам, но вчера нямаше дори пазач за да попитамеchirusa_bg написа:Ледеца е истината.