Презентация на съфорумниците

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Re: Презентация на съфорумниците

Мнение от G.Petkov »

Казвам се Георги Петков от София, на 54 години съм, по професия съм икономист и работя в едно държавно дружество. Семеен съм, имам дъщеря, която отдавна вече живее и работи в чужбина.
Обичам много и летния и зимния риболов, в рамките на годината правя не по-малко от 60-70 излета, но еднодневни, нямам нагласата за многодневни излети.
От две години членувам в сайта и много се "зарибих" :D , общуването с много хора с общо хоби е чудесно занимание.Наслука!
ciganeto
новобранец
новобранец

Мнение от ciganeto »

Здравейте и от мен. Казвам се Николай Никифоров от Кюстендил. След толкова четене във форума и аз да се представя. На 34 години, женен с едно дете и второ на път. Работя в системата на "Горското стопанство". Ходя за риба откакто се помня(все пак вилата ни се намира на 200м от р.Струма в с. Пастух) Минах през повечето видове риболов (дъно, плувка ...). От 8 години ма.ам с шнур, а от 2 месеца (закачи се една щука по погрешка) хвърлям железа, дърва, пластмаси и силикони :D .
живко георгиев
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от живко георгиев »

здравейте и от мен . казвам се Живко Георгиев на 41 г съм , от Стара Загора . управител съм на търговска компания , занимаваща се с фуражи и хранителни добавки ( има и рибни естествено ) . женен съм , нямам деца .
str.hadjiev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от str.hadjiev »

Здравейте,
Казвам се Страхил Хаджиев. Занимавам се с търговия на животински храни.От Варна съм и освен риболова, другата ми голяма страст са кучетата
Мънцата

Мнение от Мънцата »

barutchiata © написа:Немам идея дали съм се представил до сега :roll: :roll: :roll: . Ако съм извинете...
И аз така :D Марин Диков, по прякор Мънцата, от Варна, женен с две моми близнета на 4г. Управител съм на Мармодом ООД - правим камъни и камини всякакви :wink: Морето е моята страст и когато мога съм вътре. Не отказвам и шаранджийски в приятна компания и наличието на прЪжоли и :drinkers:
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

Казвам се Павлин Калинов родом от кърджали,бивш военен,настоящ гл.инспектор в Гранична полиция-Смолян ,два пъти женен с две деца и до гроб рибар.Освен това, другото хоби до гроб-Авиация-особено от II-световна война.Поздрави на съфорумците и ако сбъркаате нещо в зоната на южната граница...
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
silurus glanis
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от silurus glanis »

Здравейте и от мен.Казвам се Калин Генков родом съм от Ямбол на 36 години,женен имам син на седем години.От 2001 година живея и работя в Испания в момента съм на борсата.Бях заварчик на телоподаващо и на аргон после зглобявах вентилотори и генератори.Последно работих в краварник.Наслука на всички.
Аватар
StoychevV
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от StoychevV »

Еми здравейте и от мене.Казвам се Миленко Стойчев на 16 години,роден съм и си живея в Габрово.Сега се отдавам повече на учението но и риболова не остава назад :D .Уча в Трявна художествената гимназия,специалност интериорен дизаин/вътрешна архитектура
Аватар
Stanimir17
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stanimir17 »

Станимир Ноев
инж. еколог, занимавам се с биологичното производство и производствените бази на холдинга.
гр. Варна
хобита, интереси: природа, риболов, тенис на корт, и красивите представители на нежния пол ;)
In vino veritas!
:partyman:
ivann
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ivann »

Здравейте всички, казвам се Иван Каменов от София на 35 години и имам фирма за недвижими имоти! Наслука на всички!
Аватар
misho_tsakov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от misho_tsakov »

Резил. Чак сега виждам темата. Казвам се Мишо, на 36 години съм, имам син на 2,9 години. Доскоро бях оперативен директор на Мр Бриколаж. Интереси - туризъм, ски, гъби, и приятни напитки с истински хора. И рибата разбира се. Основно ме влече хищника - всякакъв по всички начини. Ходя за риба от около 30 години.
Който ходи в мола - умира!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg
Аватар
venkov71
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от venkov71 »

Привет и от мен,колежки и колеги! Казвам се Венелин Венков,на 39 години от Монтана,по образование ел.техник.Последните 10-11 години поделям местоживеенето на две.Половин година(лятото) съм барман на Северния плаж в Приморско,а зимата каквото се намери в северозападнала България.Диагнозата ми е риболов,по думите на всички-нелечимо.Практикувам най-вече плувкарски риболов,защото за по-сериозният не стига време.Към настоящият момент съм ерген,ма то с тая работа.... :wink:
ако можех да превърна хобито си в професия......
Аватар
deqn@
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от deqn@ »

Здравейте колеги казвам се Деян Янчев от гр. Пловдив строителен техник ,но в момента безработен.Обичам да ходя за риба предимно ловя на плувка.
enterr
новобранец
новобранец

Мнение от enterr »

здравейте--дет се вика всеки ден сьм вьв форума ама и аз сьм я пропуснал тази тема----------Георги Георгиев 35г ,от Тутракан сьм -в сверата на дьрводобива-управител дьрвопласмент-на Дунава се чувствам невероятно,от 3-4год и жена ми е пльтно с мен ,за което и благодаря ,че ме разбира
venito80
новобранец
новобранец

Мнение от venito80 »

здравейте на всички,казвам се венци и съм от добрич.по професия съм граничен полицай на галата!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”