Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Къде да отидем до Пловдив?
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- разбира нещата
Re: Къде да отидем до Пловдив?
Колега, може би Батак. Има чудни заливи за щека и мач....deqn@ написа:здравейте колеги,
понеже чак сега излизам в отпуска........

- krokibg
- учете се от него
vonam,кои ти каза че можеш да си взимаш всичко което хванеш ??? Срещу 10лв може да вземеш само каракудата колкото можеш и хванеш.Имаш право само на един шаран до 1.5- 2кг или ако е само един едър до 3кг.Всичко друго се връща обратно във водата.Сома изобщо не е разрешен за ловене,хвана ли човек със изваден и не върнат сом във язовира,мъка ми е за българския футбол.От години е така,това че не правя постоянни проверки,изобщо не означава че няма да реша да спра някоя кола на излизане и някои да го отнесеvonam написа:Днес се връщам от Езерово.....такса 10 лв.,на около 50 км. е от Пловдив..При мен излизаха каракуди с прилични размери предимно на фидер и маломерни шаранчета,които се връщат във водоема.Освен маломерният шаран мисля, че и сом не влиза в таксата.... така ,че успех в изборът.

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- vonam
- научил се да хвърля
Я да видим повредата в кой телевизор е сега??Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:vonam,кои ти каза че можеш да си взимаш всичко което хванеш ??? Срещу 10лв може да вземеш само каракудата колкото можеш и хванеш.Имаш право само на един шаран до 1.5- 2кг или ако е само един едър до 3кг.Всичко друго се връща обратно във водата.Сома изобщо не е разрешен за ловене,хвана ли човек със изваден и не върнат сом във язовира,мъка ми е за българския футбол.От години е така,това че не правя постоянни проверки,изобщо не означава че няма да реша да спра някоя кола на излизане и някои да го отнесеvonam написа:Днес се връщам от Езерово.....такса 10 лв.,на около 50 км. е от Пловдив..При мен излизаха каракуди с прилични размери предимно на фидер и маломерни шаранчета,които се връщат във водоема.Освен маломерният шаран мисля, че и сом не влиза в таксата.... така ,че успех в изборът.![]()
![]()
Не си пишете свободни съчинения и да лъжете хората.
Да предположим, че посещаваме водоема за първи път.Твой служител ни казва условията:
Забранени са за улов маломерни шаранчета и сом ?!? (цитирам по памет)
Някой да чу брой въдици,бр (кг.) шарани?!?!?!
И кой има интерес от разясняването на условията... рибарят или стопанинът на язовира?!?- се питам??
Така че не бързай с изводите за свободните съчинения!?!
- krokibg
- учете се от него
От както съм пуснал водоема за риболов/вече 10години/условията са променяни само веднъж,преди 6 години и не са променяни
Кажи ми кои от служителите ми ти е казал че каквото хванеш го взимаш и ще му еба майката
Извинявам се за псувните,но се нервирах
Писал съм поне 20 пъти тук условията,така че дори и служителя ми да си е приказвал глупости,аз съм ги написал тук четливо и ясно.А и коректните риболовци идващи при мене от години,трябва да ги знаят,какво да си пишем глупости !!! За 10лв,не мислиш ли че един шаран до 3кг и десет килограма каракуда са достатъчни
Ами ако аз зарибявам и всеки си взима каквото хване,кои ще ми върне на мене парите за шаранчетата които пускам ??? Аз пуснах 18 000 бройки и ги храних 6 месеца с по 5-6 тона царевица на седмица !!! Нали за това съм взел язовира,да ме храни и мене и хората около мене.Както съм казвал винаги,българина е криво племе,трудно се намират хора,които да си вършат работата перфектно,повечето са тъпаци а от тъпак няма как да очакваш да ти каже правилата точно такива,каквито са !!!
И така,условията са следните,пак ще ги напиша
Срещу 10те лв,може да се вземат 5-10 или 20кг каракуда и едно шаранче до 3кг и всякаква друга плевелна риба.Всичко друго което се хване,заминава обратно вътре във водата още след изваждането!!!Дано съм бил ясен.Ако някои си мисли че е много хитър,нека се пробва,един ще хвана и ще плати за всички !!!От 16 години го държа и ми е писнало да се занимавам постоянно с хора интерпретиращи условията както на тях им се иска

И така,условията са следните,пак ще ги напиша

- vonam
- научил се да хвърля
Стискам ти ръката за поста ,баце....но недей закача момчетата,всички за една кора хляб бачкаме.Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:От както съм пуснал водоема за риболов/вече 10години/условията са променяни само веднъж,преди 6 години и не са променяни![]()
![]()
Кажи ми кои от служителите ми ти е казал че каквото хванеш го взимаш и ще му еба майката
![]()
![]()
Извинявам се за псувните,но се нервирах
![]()
![]()
Писал съм поне 20 пъти тук условията,така че дори и служителя ми да си е приказвал глупости,аз съм ги написал тук четливо и ясно.А и коректните риболовци идващи при мене от години,трябва да ги знаят,какво да си пишем глупости !!! За 10лв,не мислиш ли че един шаран до 3кг и десет килограма каракуда са достатъчни
![]()
![]()
Ами ако аз зарибявам и всеки си взима каквото хване,кои ще ми върне на мене парите за шаранчетата които пускам ??? Аз пуснах 18 000 бройки и ги храних 6 месеца с по 5-6 тона царевица на седмица !!! Нали за това съм взел язовира,да ме храни и мене и хората около мене.Както съм казвал винаги,българина е криво племе,трудно се намират хора,които да си вършат работата перфектно,повечето са тъпаци а от тъпак няма как да очакваш да ти каже правилата точно такива,каквито са !!!
И така,условията са следните,пак ще ги напишаСрещу 10те лв,може да се вземат 5-10 или 20кг каракуда и едно шаранче до 3кг и всякаква друга плевелна риба.Всичко друго което се хване,заминава обратно вътре във водата още след изваждането!!!Дано съм бил ясен.Ако някои си мисли че е много хитър,нека се пробва,един ще хвана и ще плати за всички !!!От 16 години го държа и ми е писнало да се занимавам постоянно с хора интерпретиращи условията както на тях им се иска
![]()
![]()
Навярно е моя грешката че не съм потърсил инфо от форума за условията на Езерово.... но обикновено така ходя за риба , чуя нещо , някой хванал ,друг се похвалил и така..
айде със здраве!
- deqn@
- вече хвърля и на тежко
??? Имаше много усилени коментари за условията на езеровоdeqn@ написа:здравейте колеги,
понеже чак сега излизам в отпуска и мно ми се ходи на риба за няколко дена
не ми се ходи по платени водоеми и за това моля някой да ми предложи някакво местенце на не повече от 120 км от пловдив
ловя предимно на щека и мач но имам и всичко необходимо за дъно
благодаря предварително
Я някой да ми обясни как да стигна до яз. Езерово да ги видя тези каракуди и шарани. Търсих, ама нещо не намерих тема 

Който пие няма глисти!
- krokibg
- учете се от него
deqn@ написа:??? Имаше много усилени коментари за условията на езеровоdeqn@ написа:здравейте колеги,
не ми се ходи по платени водоеми и за това моля някой да ми предложи някакво местенце на не повече от 120 км от пловдив
благодаря предварително
Не знам как някои коментират,без да са наясно на 100% какви са условията

- krokibg
- учете се от него
Пловдив-Хасково,първото село след Първомай е Бяла река,там има един сервиз след моста и табела Езерово в дясно !!!echo33 написа:Я някой да ми обясни как да стигна до яз. Езерово да ги видя тези каракуди и шарани. Търсих, ама нещо не намерих тема
Аз съм първия желаещ за баса и ако искаш още този неделя може да ги видим тези 5-6 добри шарана,а и ще се пробвам новия такъмЛ.ВИЧЕВ- krokibg написа:deqn@ написа:??? Имаше много усилени коментари за условията на езеровоdeqn@ написа:здравейте колеги,
благодаря предварително
Не знам как някои коментират,без да са наясно на 100% какви са условиятаЯвно е че всеки си приказва каквото си иска по рибарските магазини.Вчера един рибар попитал,вярно ли е че таксата била 16 лв
Интересно ми е,кой има интерес от разпространяването на невярна информация
![]()
![]()
Условията от 6-7 години не са мръднали,освен че по едно време назначих двама да чистят след мундарите и взимах + 1лв за това че ще обикаляме след тях да им обираме мизерийте.После го премахнах и винаги е било 10лв с гореописаните условия.Не се обиждайте,обаче 90% от рибарите са долни хора,плюят по арендаторите и всички ги слагат под един знаменател,обаче за това че крадат и крият риба,за това че си оставят мизериите там където са ловили,нищо не споменават,само арендаторите са криви.Да,има арендатори,които са наистина за трепане,искат с 200кг каракуда да вземат парите на всеки,обаче вина за това аз нямам.Аз си зарибявам винаги,винаги е имало риба при мене,само трябва рибаря да може да я лови.Ако някои иска,нека да заповяда и ще се хвана на бас че днес ще хвана поне 5-6 добри шарана .Даже ще му позволя да хвърля и камъни на мястото където ще хвърлям че ако има водолаз,да го удари в главата за да не ми ги закача на въдицата.Очаквам желаещ да ми вземе парите от баса
![]()
![]()
![]()
![]()

Ясно ми е че ще ги хващаш там където ги храниш,а ние бълъците да ходим еййййй там дето има

Поздрави
Колега,Любо е голям пич и точен човек,не се заяждай с него да не преплуваш язовира.

-
- разбира нещата
Малко инфо за Маноле. Познати са ходили миналата седмица. Станало ужасно от към водорасли. Имало страшно много, нищо общо с чистия водоем който беше преди. Никъв помен от големите каракуди, само зарибител. Били пуснали амур да яде водораслите.
Който ходи да го има предвид
Който ходи да го има предвид

- krokibg
- учете се от него
Те всички некадърници винят арендаторите че нямало риба,а не търсят вината в себе си !!! Ако ще и десет нови такъма да си купиш,майстор няма да станеш,иска се да знаеш какво се прави и как се прави,това че имаш въдица в ръка,не значи че знаеш какво да правиш с нея !!!А що се отнася до баса,ела да ти покажа някои нещаokti_1 написа: Аз съм първия желаещ за баса и ако искаш още този неделя може да ги видим тези 5-6 добри шарана,а и ще се пробвам новия такъм![]()
Ясно ми е че ще ги хващаш там където ги храниш,а ние бълъците да ходим еййййй там дето имаи се хващааааа,ама ако знаеш само как кълвеееее,то гол след гол и накрая валат.
Поздрави

Някой да даде инфо за Конуш.
На 24.9 бяхме с бажанака.До 11:30ч. нямаше нито един удар,но като се постопли шаранчетата почнаха да взимат и направихме добър риболов.Около 15бр. шаранчета основно на царвица м/у 0,500 и 1,5кг.