С лодка в морето

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
Аватар
EU_BG_akademika
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: С ЛОДКА В МОРЕТО

Мнение от EU_BG_akademika »

Кире, абе гледам че става въпрос за за пускане и цени, та се присетих за нашия отколешен разговор..... Нали каза, че действаш по въпроса за хелинг във Варна. Дали има някаква развитие или сега като дойда, пак на 'Болата" ще тръмбовам ежедневно :D
То май е най добре квартира в Българево да си взема :D
Ако искаш да си щастлив 2 часа-напий се, ако искаш да си щастлив 1 месец- ожени се, ако искаш да си щастлив цял живот- стани рибар.
/китайска мъдрост/
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Абе едно е да имаш мерак да направиш нещо полезно,
друго е да не можеш.
EU,нищо не можах да направя,игрите са големи,за мен няма място там. :wink:
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
EU_BG_akademika
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от EU_BG_akademika »

Даааа разбирам, ами кво да се прави, ще се оправяме както досега, макар че си мисля.............
Ако съберем всички с колесарите и дадем по 100лв да речем ще стане хелинг. Човек като е дал 5-6 хилядарки за лодка и колесар все ще измисли и една стотарка за хелинг. Съвсем друг е въпроса как ще го опазим този хелинг :( Иначе не виждам защо някъде м/у буните да не се направи въпросното съоражение. Дето се вика може и разглобяем да е, да се прибира зимата :? Какво има сложно да се направи чертеж, да се дадът 200 кила желязо на горещо поцинковане и да се сглоби. Не ми се вярва да няма тук инженер по железни конструкции, и да не иска иска да погне. Аз си го представям с 2 релси "П"-образни, напречни траверси и една лебедка. Пускаш, вадиш колесара, после следващия и така......
Може ли в коскоджам европейски морски град, да няма човек от къде да си пусне гуменка с колесар? Че в Турция навсякъде има и са безплатни, хората си печелят от търговията, ама знаят, че откачалка като нас, пусне ли си лодката, после си остава там за бая време :D и си харчи паричките при тях. Абе загубена работа е тая у нас, а гърците срещу тях да бягаме пак няма да ги стигнем. Имат си хората и то бетонни, а ние и море и езеро голямо и да не можеш да влезеш.
Ако искаш да си щастлив 2 часа-напий се, ако искаш да си щастлив 1 месец- ожени се, ако искаш да си щастлив цял живот- стани рибар.
/китайска мъдрост/
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

То построяването е малък проблем,
разрешителните са проблема,че май
цялото варненско крайбрежие е купено. :wink:
Изображение

Аватар
vatus56
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от vatus56 »

И не само варненското. От Бургас до Резово всичко що е на първа линия / и не само първа/, е парцелирано и продадено. Все още има неоградени и незастроени парцели, ама са купени и в един момент и това ще стане. До няколко години няма да остане подход към морето, всичко ще е "приват" и ще си спомняме времената когато безпрепятственно стигахме до брега... :(
Никоя риба не е по - важна от живота !
петър василев

Мнение от петър василев »

vatus56 написа:И не само варненското. От Бургас до Резово всичко що е на първа линия / и не само първа/, е парцелирано и продадено. Все още има неоградени и незастроени парцели, ама са купени и в един момент и това ще стане. До няколко години няма да остане подход към морето, всичко ще е "приват" и ще си спомняме времената когато безпрепятственно стигахме до брега... :(
:shock: :shock: :shock: КАКВО :shock: :shock: :shock:
В цял свят го няма туй нещо.Ей,майка им и комунисти ,купиха цялата държава и сега са почнали и морето :evil:
И ни чакат да се върнем във България,,,,,,,,,,, :roll:на гръцките капиталисти и лайнари,както ги наричат много наши сънародници ,всички кейове и цялото крайбрежие е държавно и всички тези дела за къде даси вържеш лодката или вкараш,изкараш,всички тези съоръжения се купуват с държавни пари . :wink:
Аватар
Тошето
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Тошето »

И като говорим за това днес сутринта на яхтеното на златни ме посрешнаха с ,,от днес цената е 5 лв на линеен метър,, последва една ..........от моя страна хвърлих дваистачката и в морето а там.......ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение В крайна сметка рибата кълвеше много рехаво постоянно сменяхме местата -търсихме я, но пък имахме на разположение целия ден така че кофата беше затапена,лично ас не смятам да пускам повече от златни.Поздрави.....
За да поискаш, трябва да дадеш
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Тоше,пак еваларка за излета.
Златните не са за нас,отдавна го писах. :twisted:
Изображение

irsh
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от irsh »

to6eto69 написа:И като говорим за това днес сутринта на яхтеното на златни ме посрешнаха с ,,от днес цената е 5 лв на линеен метър,,
Тоше, преди да стигнеш Кранево от дясната страна на пътя има отбивка и се спущаш на буните на Кранево.Намира се на 3-4км от отбивката на Яхтеното, там е без пари. Може да е малко по далече, но не им пълнете джобовете на тия мюхлюзи. А иначе на Яхтеното през лятото мисля, че ставаше 20лв.
anastas_peykov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от anastas_peykov »

На буната на Ной има едно съоръжение приличащо на кран та с него си пускат лодките. Питах рибарите и те ми казаха ,че някой си го е поставил , самоинициатива. Като съм ходил за риба там съм ги виждал хората , а и рибарите ги знаят кои са щи дадат координатите им , а може и те да имат клуч. Можеш да разпиташ там да говориш с този на който е това съоръжение за да го полваш и ти. Тия 20 лева дет са та одрали си е направо безобразие. На Ной има същата естакада както на Златните ,незнам само дали е читава, мисля че ако говориш с рибарите за много по малко пари ще си пуснеш лодката от там.
Аватар
Тошето
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Тошето »

Е за това съм в този форум,всеки като драсне два реда като качи малко фото като сподели кое как КЪДЕ ..........
За да поискаш, трябва да дадеш
фишфрена
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от фишфрена »

КИРО написа:Тоше,пак еваларка за излета.
Златните не са за нас,отдавна го писах. :twisted:
А на Аспарухово накрая на плажа май има безплатна естакада. Дали при спокойно море и неспокоен сафрит
ще може да си осолим лодките, че нещо взеха да понамирисват. :lol: :lol:
irsh
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от irsh »

anastas_peykov написа:На Ной има същата естакада както на Златните ,незнам само дали е читава
Всичко е читаво, но никой няма да премести лодките, които са на стоянка там. Другото устройство "кранчето" може да го използваш когато си пожелаеш, но трябва да имаш въже с тебе, никой няма да ти каже нищо, че го ползваш. Най-добре е да рискуваш един лош ден за риболов и да се поразходиш, и да огледаш всичко, и да видиш и пътищата.
rimohit
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от rimohit »

Айде кажете в коя тема трябва да се пише.... :lol: :lol: :lol:
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 2&start=45
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
петър василев

Мнение от петър василев »

rimohit написа:Айде кажете в коя тема трябва да се пише.... :lol: :lol: :lol:
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 2&start=45
Там където си е написано :wink: ,то голям проблем туй написаното,брей :roll: :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов от лодка”