Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
bat_boiko_nikolov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>

Мнение от bat_boiko_nikolov »

:( Eй това за забраната за риболов е много лоша новина!
Някой знае ли таксата още 5 лв. ли е?Предварително благодаря![/quote]

Колега, последният път нямаше кой да ни таксува в калта на устието !
Не се обиждай, ама все за тая такса питаш !
Толкова ли са важни 5 лева на фона на разноските за един свестен излет :?:
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

Колега парите не са най-важните за мен!Но за мен е важно като отивам някъде да имам подготвени точни пари!Това е!
Аватар
enterprise
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от enterprise »

забелязвам,че нищо не пишете за Бодрово,кога по принцип се активизира рибата там...миналия сезон поне в началато ставаше нелош риболов...
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Най раното ми ходене там "Бодрово" е на 12 март преди две години.5 броя шарани по 3-4 кила и нищо друго. :D Сега незнам. :idea:
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
bigfish133
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bigfish133 »

Колеги , някой знае ли кой и къде точно се намира канала на Богданица . Днеска за първи път чух за него та рекох да попитам как е дереджето ако е ходил някой . Благодаря !
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Не ти трябва да ходиш там,квото беше беше преди 1 месец сега само ядове там,паращутисти,кепчисти и тем подобни индивиди. :wink: селска му работа.
Пък и ти си по-хишника а там само караконджори излизат.
Ако ти трябват за стръф е друг вапрос. :D
Изтрай ощи 2 седмици Брягово да се напълни и каракудата да се качи на устието да видиш кеф. :axe:
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
nikopld
новобранец
новобранец

Мнение от nikopld »

Снощи попаднах на филмче по хобито...снимали на същия канал на 14.02.....двама възрасти как се кефят на риболова на маломерните каракудки.........чак едини казва че ги взимал щото вече нямало друга риба...
Аватар
bigfish133
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bigfish133 »

Асене , не е за мен , един колега ме попита как е хавата там и аз му обещах ,че ще попитам . Иначе за Брягово няма да изтрая още две седмици , още в неделя , живи и здрави съм там на линия . Реших там да е първия сериозен излет за годината (нали ми е любов д..ба и краставия язовир) . Ще пиша разбира се кво съм направил.
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Инфо от Мечка и Брягово, майка от село се обади.И двата язовира са пълни дюкме със вода,на Брягово устието било в самото селото и бил много мътен понеже исцяло с предоишла вода се е напълнел.Ох котьо ония ми ти митични каракуди в разливака като ги подбарам пак. :rolleyes: Тъкмо сефте на новия неопренен гащеризон ще направа, обужавам го този вид риболов. :D Седи като кол виси като марсол,що е то Асен на Брягово на устието :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :lol: :lol:
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
koce sm
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от koce sm »

Здравейте момци,
Пак идва събота и неделя и взехме да се стягаме. На приятелите от Асеновград искам да кажа, че риболова в Гърция тази седмица пак пропадна и няма да мога да дам инфо от първа рака. Получих информация от мой колега, че почти всички рибари от нашия край минават през гр. Златоград и окупират гръцките реки. Аз често пътувам по региона и наистина не мога да срещна рибарите, които преди бяха постоянното присъствие. Колегата даже се изрази, че събота и неделя на гръцките реки е все едно си в наша село голямо :lol: . Излизат на места кефали до килограм, но най много ме е страх, че нашите ще вземат да направят някакви поразий и ще забранят риболова от тяхните общини. Така, че момци ако сте решили стягайте се. Сега е момента. За предпочитане е през седмицата. Има по - малко хора - българи разбира се :lol: . Ние ще го оставим пак за другата седмица.
Тази неделя сме решили да пробваме Вашите язовири - демек да Ви гостуваме. Чудиме се за Леново. Асене, Бат Бойко какво ще кажете? Ако имате някакво инфо пуснете по едно ЛС. Благодаря предварително и наслука на всички.
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

На Леново бяхме миналата седмица с Бат Бойко един офроуд едно чудо на устието не знам как влезнахме и как излезнахме от там.
Водата мътна"боза" направо,язовира пълен до горе,невярвам положението да е поразлично понеже се топът снеговете и сичко е пълно до горе."ВАЛАТ".Не ви преопоръчвам Леново докъто не се стъбелизира положението и нивото на язовира.Мечка и Брягово същата работа и те.Ние в Събота ще сме на Тополово, 5 лева такса,шарана, се плащат по 5лева килото.Има добри количества чаушан Горе доло <''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''>толкави :D .Кефали по 300г-1.00кило,каракуда рядко,
Пастърва никой не е вадил ощи а имало тя е по-7лева.И бяла риба се е навъдила от горния язовир но не знам за нея.А собственика ме пита за Лин дали съм хващал секи път като съм там,били пуснали добри количества.по 300-400г.
Ако сте съгласни за съвместен риболов, ще се чакаме за по кафе на бензиностанцията след града като качите нагорнището в града. и часа на тръгването 7.30.Казвайте да зимаме ли скарата :lol:Става въпрос за Събота.Ще имам пресъствие и от Повдив.
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
koce sm
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от koce sm »

Мерси Асене,
Имаш ЛС. Ще пиша отново по - късно.
Аватар
tsvetkoff
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tsvetkoff »

Колеги,ще чакам инфо за излета.Бях се наточил на празника 3-ти март да посетя Леново,ама вие ме отчаяхте. :roll:
Яз.Тополово нали е точно преди селото вдясно от пътя...........
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

tsvetkoff написа:Колеги,ще чакам инфо за излета.Бях се наточил на празника 3-ти март да посетя Леново,ама вие ме отчаяхте. :roll:
Яз.Тополово нали е точно преди селото вдясно от пътя...........
Колега въпреки лошите новини за Леново аз и моята съпруга утре сме там!Ще дам прясно инфо!Надавам се новините да са добри! :D
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

Обещаното си е обещано!Днес поситихме с жена ми яз.Леново с цел да пробваме риболова на фидер/до сега не сме ловили с подобен вид въдица/! :D Да,да,ама не!!! :( Уви риболов на Леново наистина е невъзможен!Стигнахме с колата на стената към 8,30 часа!Първото,с което се сблъскахме бе потресаващата гледка на околната среда!!!Имах чувството,че пловдивското и асеновгадското сметище се е пренесло на язовира!Толкова много обичам този язовир и такива страхотни спомени имам от него!На него ми бяха 1-те стъпки на прохождащ рибар! :D Но това,което видяхме наистина беше потресаващо!!!Ужас!Както и да е!Направихме опит да обходим язовира с колата,но наистина стана страшничко!Офроуд!Слезнахме,поразходихме се и решихме,че изобщо няма смисъл да се пробваме!Водата е стигнала почти до преливника!Мноооооого вода!Наистина не си заслужава да биете пътя до този язовир в близкото бъдеще!!!Решихме,че няма какво повече да правим на този язовир!Зачудихме се,ами сега накъде!?В този момент се сетихме,че асеновградските колеги много хвалят Тополовския язовир и хайде на него! :D За 1-ви път отивахме,на този язовир!Хареса ни! :D Пак ще отидем и друг път!Видяхме,че стената е окупирана от доста рибари и решихме да се пробваме по-настрани,нали сме прохождащи рибари на фидер,да не ни се смеят профитата :D И така отидахме на отрещната страна!Разпънахме въдиците,2 на плувка и разбира се новия фидер!Плувките,тишина,само няколко кълванета!Но това не е важно,чудото се случи,направихме сефте на фидера,шаранче около половин кило и то на бял червей!Направихме му малко снимки с телефона и хайде обратно в язовира да расте за другия път! :D После задуха вятър и си тръгнахме!Доволни сме,изпълнихме си мисията-разписване на фидера! :D
.................
Сега нещо много важно!!!!!Като си тръгвахме намерихме едно портмоне до колата ни!Явно някой като си е тръгвал преди нас го е изръсил!Предадохме го на пазачите!Погледнахме как се казва човека!Беше ако не се лъжа КРАСИМИР КЮРКЧИЕВ или нещо от сорта!Ако някой го познава нека да му каже,че портмонето му е при пазача!Това е от мен!Ще се радвам ако инфото стигне до собственика на пормонето!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”