Жребчево

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
na4o_kz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Жребчево

Мнение от na4o_kz »

:smt045 :smt023
КОИТО ГО Е СТРАХ ОТ МЕЧКИ,ДА НЕ ХОДИ В ГОРАТА http://vbox7.com/play:36938ab8
Andrey_76
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Andrey_76 »

Колеги , в събота мисля да посетя жребеца. Целта ще е костур и щука с лодка. Бихте ли ми препоръчали места където да ги търся на спининг или рибе?
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
niki71
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от niki71 »

Щуки се хващат в залива до залятата църква и то даже на влачене . За съжаление са дребни но поне е забавно . Най - много ми кълва на воблер на рапала цвят костур и без лопатка отпред. Не помня как се казва модела но е правен основно за риболов на щука.
ULDO1
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ULDO1 »

............
Последно промяна от ULDO1 на Вто Ное 09, 2010 7:05 pm, променено общо 1 път.
pivkoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от pivkoto »

ММММ да голямо търсене пада тая година и два еднакви дена няма,поне за мене.Циганският ръкав се очертава като дащен но на силикон на рибе по неще.
Изображение
Andrey_76
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Andrey_76 »

pivkoto написа:ММММ да голямо търсене пада тая година и два еднакви дена няма,поне за мене.Циганският ръкав се очертава като дащен но на силикон на рибе по неще.
Ако не е тайна къде е този ръкав?
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
ULDO1
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ULDO1 »

......................
Последно промяна от ULDO1 на Вто Ное 09, 2010 7:06 pm, променено общо 1 път.
pivkoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от pivkoto »

Абе несъм се изразил много правилно но ние така си го знаем.Това е поляната на Паничерево но до циганската махала.
Изображение
ULDO1
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ULDO1 »

...................
Последно промяна от ULDO1 на Вто Ное 09, 2010 7:06 pm, променено общо 1 път.
bayatov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от bayatov »

ULDO1 написа:АААААААА вярно бе,че там риба има ли смелост да ходи, :shock: те мангалите само там пускат мрежите
Въпреки мрежите , там е едно от любимите места на рибата ,особено рано на пролет !За което можем само да съжаляваме,имайки предвид бай Мангау :axe:
MILF - Man, I love fishing !
Аватар
jean11
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от jean11 »

Днес на моста човек до човек.70 % бяха манги...всеки си тръгна с по пълна кофа от големите .Само каракуда по една педя.Голяма сеч.Взема на всичко,особено добре на бял.Ходихме до Паничерево да си купим от мрежарите нещо качествено(такава е жалката действителност,плащаме за билети и такъми,а си купуваме от мръсните бракониери).Нагледах се на риба в циганската каруца.Имаше платика-2,8кг.Каракуда-1,8кг.Сом-3кг.Смадок-3кг.Теглихме най-едрите.Общо 8касетки едра риба само в тази каруца.Просто не знам какво да мисля...През ноща уж ги гонили от ИАРА.Ама ...даже не ми се пише повече.
Дърпай и не му отпускай!
vasko102530
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от vasko102530 »

бахти лайнарската работа.И пак има риба.Представете си ако ги нямаше бракониеритернаправо щеше да гъмжи от риба навсякъде.
Andrey_76
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Andrey_76 »

jean11 написа:Днес на моста човек до човек.70 % бяха манги...всеки си тръгна с по пълна кофа от големите .Само каракуда по една педя.Голяма сеч.Взема на всичко,особено добре на бял.Ходихме до Паничерево да си купим от мрежарите нещо качествено(такава е жалката действителност,плащаме за билети и такъми,а си купуваме от мръсните бракониери).Нагледах се на риба в циганската каруца.Имаше платика-2,8кг.Каракуда-1,8кг.Сом-3кг.Смадок-3кг.Теглихме най-едрите.Общо 8касетки едра риба само в тази каруца.Просто не знам какво да мисля...През ноща уж ги гонили от ИАРА.Ама ...даже не ми се пише повече.
А полицията не може ли да направи проверка уж да си купи риба? Не вярвам да не знаят кой я продава. Само че нямат желание май..... :evil: :evil: :evil: :evil:
pivkoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от pivkoto »

jean11 написа:Днес на моста човек до човек.70 % бяха манги...всеки си тръгна с по пълна кофа от големите .Само каракуда по една педя.Голяма сеч.Взема на всичко,особено добре на бял.Ходихме до Паничерево да си купим от мрежарите нещо качествено(такава е жалката действителност,плащаме за билети и такъми,а си купуваме от мръсните бракониери).Нагледах се на риба в циганската каруца.Имаше платика-2,8кг.Каракуда-1,8кг.Сом-3кг.Смадок-3кг.Теглихме най-едрите.Общо 8касетки едра риба само в тази каруца.Просто не знам какво да мисля...През ноща уж ги гонили от ИАРА.Ама ...даже не ми се пише повече.
Чета и............трудно мие да го асемилирам.Знам ,че да се дава акъл от страни е много лесно,но все пак да видиш тая каруца пред очите си и да не звъннеш на полицията,пък и да си купиш от тях ,не се обиждай но немога да го разбера.
Изображение
ULDO1
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ULDO1 »

......................
Последно промяна от ULDO1 на Вто Ное 09, 2010 7:07 pm, променено общо 1 път.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”