Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Жребчево
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Жребчево
Колеги , в събота мисля да посетя жребеца. Целта ще е костур и щука с лодка. Бихте ли ми препоръчали места където да ги търся на спининг или рибе?
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
Щуки се хващат в залива до залятата църква и то даже на влачене . За съжаление са дребни но поне е забавно . Най - много ми кълва на воблер на рапала цвят костур и без лопатка отпред. Не помня как се казва модела но е правен основно за риболов на щука.
............
Последно промяна от ULDO1 на Вто Ное 09, 2010 7:05 pm, променено общо 1 път.
-
- ще става разбирач
ММММ да голямо търсене пада тая година и два еднакви дена няма,поне за мене.Циганският ръкав се очертава като дащен но на силикон на рибе по неще.

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ако не е тайна къде е този ръкав?pivkoto написа:ММММ да голямо търсене пада тая година и два еднакви дена няма,поне за мене.Циганският ръкав се очертава като дащен но на силикон на рибе по неще.
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
......................
Последно промяна от ULDO1 на Вто Ное 09, 2010 7:06 pm, променено общо 1 път.
-
- ще става разбирач
Абе несъм се изразил много правилно но ние така си го знаем.Това е поляната на Паничерево но до циганската махала.

...................
Последно промяна от ULDO1 на Вто Ное 09, 2010 7:06 pm, променено общо 1 път.
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Въпреки мрежите , там е едно от любимите места на рибата ,особено рано на пролет !За което можем само да съжаляваме,имайки предвид бай МангауULDO1 написа:АААААААА вярно бе,че там риба има ли смелост да ходи,те мангалите само там пускат мрежите

MILF - Man, I love fishing !
- jean11
- вече хвърля и на тежко
Днес на моста човек до човек.70 % бяха манги...всеки си тръгна с по пълна кофа от големите .Само каракуда по една педя.Голяма сеч.Взема на всичко,особено добре на бял.Ходихме до Паничерево да си купим от мрежарите нещо качествено(такава е жалката действителност,плащаме за билети и такъми,а си купуваме от мръсните бракониери).Нагледах се на риба в циганската каруца.Имаше платика-2,8кг.Каракуда-1,8кг.Сом-3кг.Смадок-3кг.Теглихме най-едрите.Общо 8касетки едра риба само в тази каруца.Просто не знам какво да мисля...През ноща уж ги гонили от ИАРА.Ама ...даже не ми се пише повече.
Дърпай и не му отпускай!
-
- ще става разбирач
бахти лайнарската работа.И пак има риба.Представете си ако ги нямаше бракониеритернаправо щеше да гъмжи от риба навсякъде.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
А полицията не може ли да направи проверка уж да си купи риба? Не вярвам да не знаят кой я продава. Само че нямат желание май.....jean11 написа:Днес на моста човек до човек.70 % бяха манги...всеки си тръгна с по пълна кофа от големите .Само каракуда по една педя.Голяма сеч.Взема на всичко,особено добре на бял.Ходихме до Паничерево да си купим от мрежарите нещо качествено(такава е жалката действителност,плащаме за билети и такъми,а си купуваме от мръсните бракониери).Нагледах се на риба в циганската каруца.Имаше платика-2,8кг.Каракуда-1,8кг.Сом-3кг.Смадок-3кг.Теглихме най-едрите.Общо 8касетки едра риба само в тази каруца.Просто не знам какво да мисля...През ноща уж ги гонили от ИАРА.Ама ...даже не ми се пише повече.

-
- ще става разбирач
Чета и............трудно мие да го асемилирам.Знам ,че да се дава акъл от страни е много лесно,но все пак да видиш тая каруца пред очите си и да не звъннеш на полицията,пък и да си купиш от тях ,не се обиждай но немога да го разбера.jean11 написа:Днес на моста човек до човек.70 % бяха манги...всеки си тръгна с по пълна кофа от големите .Само каракуда по една педя.Голяма сеч.Взема на всичко,особено добре на бял.Ходихме до Паничерево да си купим от мрежарите нещо качествено(такава е жалката действителност,плащаме за билети и такъми,а си купуваме от мръсните бракониери).Нагледах се на риба в циганската каруца.Имаше платика-2,8кг.Каракуда-1,8кг.Сом-3кг.Смадок-3кг.Теглихме най-едрите.Общо 8касетки едра риба само в тази каруца.Просто не знам какво да мисля...През ноща уж ги гонили от ИАРА.Ама ...даже не ми се пише повече.

......................
Последно промяна от ULDO1 на Вто Ное 09, 2010 7:07 pm, променено общо 1 път.