Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

На лафче за подводния риболов
Модератор: nkolev66
Re: На лафче за подводния риболов
...аве пичове , някой да знае де се потули колегата Диканаров , че взех да се притеснявам за него

- Диканаров
- кандидат преподавател
Булти, приятелю, жив и здрав съм. От 06.05 съм в рибарската си колиба на яз. Сопот. Там за мен е центъра на земния Рай. Нали и аз се престраших, та се пенсионирах най-сетне и сега живот си живея там. Риба, раци, гъби, билки, сърни на 30м от вилата пасат, нерез- единак мина преди месец през пустеещ двор до мен в1 .30 през ноща. Кучето подивя! Онова чудовище пращеше през храстите и капините като булдозер, ама не се вижда. Сутринта с един комшия му мерихме следите. Като на теле. Сигурно над 170-180кг. Всичко е ОК! Но малко колеги и приятели се обаждат да топим найлона заедно. То риба много, но няма за хвалене. Внуците правеха по 100-120 кистура за 3 часа, но дребосък по 100-150гр. Аз си начесвам крастата, но хубавата риба ще е през септември. Де да можете да прескочите с кап Киро и екипажа за някой и друг ден. Лошото е , че там нямам интернет, а в София прескачам от дъжд на вятър за ден-два. Сега си правих мост и затова останах 4-5 дни, но пък откраднали кабел джипситата на кабелната фирма, та и тук бях без връзка. Сега ми пуснаха интернета, та веднага влязох. Утре отпрашвам отново за вилата. Връската ми е с GSM само. Митко-Сапуна ми актуализира номера в нашият форумен указател. Ще ми е особено драго, ако някой от колегите харпунджии реши да изкара някой ден на Балкана и ми гостува. Тишина, спокойствие, бавен ритъм на живот. Ракията ми , виното ми, мезетата ми и т.н. ми е истинско. Гората почва на 100м. от мен, а язовира е на 10м. пеша. Съседи имам на 150-200м. Абе Рай! А ела те де! 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
- Jack Daniels
- разбира нещата
ееее, колега, Булти толкова те мисли, а ти си дошъл почти до морето 

Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
...приятелю Диканаров , искрено се радвам за тебДиканаров написа:Булти, приятелю, жив и здрав съм. От 06.05 съм в рибарската си колиба на яз. Сопот. Там за мен е центъра на земния Рай. Нали и аз се престраших, та се пенсионирах най-сетне и сега живот си живея там. Риба, раци, гъби, билки, сърни на 30м от вилата пасат, нерез- единак мина преди месец през пустеещ двор до мен ... Ще ми е особено драго, ако някой от колегите харпунджии реши да изкара някой ден на Балкана и ми гостува. Тишина, спокойствие, бавен ритъм на живот. Ракията ми , виното ми, мезетата ми и т.н. ми е истинско. Гората почва на 100м. от мен, а язовира е на 10м. пеша. Съседи имам на 150-200м. Абе Рай! А ела те де!

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Бат Весо,натоварена ми е програмата,
за да мога да си позволя разходки за сега.
Ама ще ми дойде времето все някога.
Сега в свободното си време правя проверки в морето.
Като ги гледам тези юнаци какви риби показват тука,
ме наведоха на мисълта да измисля чепаре за кефал.

за да мога да си позволя разходки за сега.
Ама ще ми дойде времето все някога.
Сега в свободното си време правя проверки в морето.
Като ги гледам тези юнаци какви риби показват тука,
ме наведоха на мисълта да измисля чепаре за кефал.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- сериозен играч
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
Абе не знам къде точно да попитам за това ще питам тука .
Някой знае ли защо не работи сайта за метеорологичните условия и температурата на водата в морето,да не са го закрили,или преместили на друг адрес .От там много полезна информация черпех.
Някой знае ли защо не работи сайта за метеорологичните условия и температурата на водата в морето,да не са го закрили,или преместили на друг адрес .От там много полезна информация черпех.
...приятели , не знам кво да ви кажа ...оказва се , че пушката ми не е 100 см . , а цели 105 см, със стрелата идва 135см...и как съм стрелял във видимост 59 см . е загадка ...четете ...тактиката ми е номбър 1 ....в лов в мътна вода ...
...ей ся го мерих с рулетката на две мастики да го е,,,а ...ма толкова е ...

КИРО написа:Я сега пак мери.....

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Не ве,да не е объркал рулетката ?
Има едни, мерят с 10 санта по-късо - старите рулетки.
Има едни, мерят с 10 санта по-късо - старите рулетки.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- justinian
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Абе две мастики не го събарят, ама две кичевски ракии са съвсем друго нещо. Познавачите я наричат "Алкохолната граната на бате Киро". Доста стари пиячи са гледали като разкопани фараони след две кичевски, а някои и брейк денс играха на една рибарска среща...карид написа:КИРО написа:Я сега пак мери.....пак ще е същото Киро. То две мастики Булти не го събарят.

Сърцето на глупавите е в техните уста, а устата на мъдрите са в тяхното сърце.
....justinian написа:Доста стари пиячи са гледали като разкопани фараони след две кичевски, а някои и брейк денс играха на една рибарска среща..

justinian написа: са гледали като разкопани фараони