Искър - всичко за и по реката

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
tegov86
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Искър - всичко за и по реката

Мнение от tegov86 »

pampasa написа:
tegov86 написа:Здравейте колеги "Искърджии" :D .Дайте някакво прясно инфо за Роман, че мисля в събота да пробвам мрените и скобарите, на плувка или на фидер. Също ме интересува дали рибата е групирана само в големия вир под чешмата или имам и друг шанс, да се пробвам в другите вирове извън тарапаната :) . Мерси предварително.
На големия вир няма никой -дори и рибари -иначе се лови еднакво добре и на плувка с задържане и на фидер :wink: -на който каквото му е на сърце :idea: вече почти няма пръскачи и белия червей е стръв номер едно :) успех
Благодаря ти колега за информацията. Лошото е, че след днешните дъждове и тези, които се очакват, не се знае рибата в какво настроение ще е. Според мен мътната и висока вода ще се отрази крайно неблагоприятно на кълването, особено на плувка. Дано да греша.
dimi6o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dimi6o »

мренката не се притеснява от мътното,даже обратното-става по активна защото мътната вода влачи повече червеи ларви и тн.....което за нея е добре дошло нали за това има мустаци.Така че тактиката според мен в мътна вода е земен чевей на куката и миризливо фидерче /......успех
Боклука кефи ли те?Щото мене НЕ.....
tegov86
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tegov86 »

dimi6o написа:мренката не се притеснява от мътното,даже обратното-става по активна защото мътната вода влачи повече червеи ларви и тн.....което за нея е добре дошло нали за това има мустаци.Така че тактиката според мен в мътна вода е земен чевей на куката и миризливо фидерче /......успех
Дори и с мътната вода и всички фактори свързани с нея ще се справя, но не и с дъждовното време, което го дават за събота. Компанията ми вече се отказа, но аз нали съм си по-упорит, даже и не си представям, че ще пропусна и този уикенд. Все пак мисля да слеза под моста на пътя за Кунино, там също имаше хубави места, пък и от дъжда ще ме пази. И да питам също така дали има някой толкова болен, като мен, на тема риболов, да ми прави компания, превоза е от мен, разходите си ги делим :) . Ще се радвам много, ако някой се навие.
Ribko
фен клуб-скобар

Мнение от Ribko »

pampasa написа:
tegov86 написа:Здравейте колеги "Искърджии" :D .Дайте някакво прясно инфо за Роман, че мисля в събота да пробвам мрените и скобарите, на плувка или на фидер. Също ме интересува дали рибата е групирана само в големия вир под чешмата или имам и друг шанс, да се пробвам в другите вирове извън тарапаната :) . Мерси предварително.
На големия вир няма никой -дори и рибари -иначе се лови еднакво добре и на плувка с задържане и на фидер :wink: -на който каквото му е на сърце :idea: вече почти няма пръскачи и белия червей е стръв номер едно :) успех
Край ! Запали фитила на стотици рибари, глей ко стаа ! :lol:
''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
Аватар
kmap
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kmap »

Някой може ли да ми каже каква риба се лови в областта на Черепишкия манастир и Зверино?Ще се радвам и ако предложите на какво да заложа. :D
Аватар
yaata
фен клуб-скобар

Мнение от yaata »

Ribko написа:
pampasa написа:
Край ! Запали фитила на стотици рибари, глей ко стаа ! :lol:

Колегата Ribko се оказа тотално прав - е нема такава навалица и то през седмицата. На вира имаше и толкоз малоумници и "велики рибари" и почти всички чакаха просто ей така да им клъвне или ако може да ти метнат на главата и да изтичат и да задържат върху петното ти е най готино.Ебаси тъпнята, и никаква съобразителност и колегиалност.Толкова ли не могат да отделят някой лев за захранка незнам. Иначе риби си има,но не всеки ги лови обаче :D .Въобще не мога да си представя какво ще е събота или неделя.
Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
ogfk
новобранец
новобранец

Мнение от ogfk »

ма ти пробвали дали калве
Аватар
TRAP
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от TRAP »

Особено местните незнаят какво е и това нещо захранка.
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
vwsport89
фен клуб-скобар

Мнение от vwsport89 »

Днеска обиколихме реката от карлуково до кунино и от там на роман.Пълна трагедия.Колкото и да не искахме да ходим на роман(заради навалицата от хора) нямахме друг вариант за спасяване на капото.Останах потресен колко хора имаше може би над 100 човека.Всеки хвърля прехвърля другия бомбандират със захранка, фидери летат направо лудница.Първо пробвахме над чешмата вира дето е при големите камъни.Упорствахме час и нещо без пипане.Срещу нас колегите си ловяха на парашути.......След това слезнахме по надолу малко след чешмата и се намърдахме на едно място дето колегите си бяха тръгнали.Ловихме един час и просто не ни издържахa нервите от простотия и си тръгнахме.Брат ми хвана една мрена около 500гр.Колегите вадеха по някоя риба(главно мрени и 1-2 скобара да се извадили в целия вир),ноооо сравнително слабо.Ако ще и шарани да вадят на такъв панаир няма да стъпя на роман.Отделно всеки хвърля храна през 2 мин.То целия вир е само в захранка как ще са настървени рибите.......
vitotan
новобранец
новобранец

Мнение от vitotan »

.Срещу нас колегите си ловяха на парашути............................................................................................................................................ТОВА СА КОЛЕГИ АМА ДРУГ ПЪТ,
И дари ни с много сила
кога хванем много риба
да преборим алчноста
да я пуснем по вода
dimitarnikodimov
фен клуб-скобар

Мнение от dimitarnikodimov »

вчера на Баикал пьна скрьб :(
sestrata казва; По форумите всеки си казва мнението, а то е като задника - всеки го има... :lol:
martineti
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от martineti »

dimitarnikodimov написа:вчера на Баикал пьна скрьб :(
Вчера на всякъде е било пълна скръб!
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
vwsport89
фен клуб-скобар

Мнение от vwsport89 »

vitotan написа:.Срещу нас колегите си ловяха на парашути............................................................................................................................................ТОВА СА КОЛЕГИ АМА ДРУГ ПЪТ,

ее да,ама бяха хвърлили 2 дънни на парашут и ловяха с плувки :lol: направи ми впечатление,че слагаха камбанки на дънните с парашутите :lol: :lol: :lol:
Аватар
yaata
фен клуб-скобар

Мнение от yaata »

vwsport89 написа:Днеска обиколихме реката от карлуково до кунино и от там на роман.Пълна трагедия.Колкото и да не искахме да ходим на роман(заради навалицата от хора) нямахме друг вариант за спасяване на капото.Останах потресен колко хора имаше може би над 100 човека.Всеки хвърля прехвърля другия бомбандират със захранка, фидери летат направо лудница.Първо пробвахме над чешмата вира дето е при големите камъни.Упорствахме час и нещо без пипане.Срещу нас колегите си ловяха на парашути.......След това слезнахме по надолу малко след чешмата и се намърдахме на едно място дето колегите си бяха тръгнали.Ловихме един час и просто не ни издържахa нервите от простотия и си тръгнахме.Брат ми хвана една мрена около 500гр.Колегите вадеха по някоя риба(главно мрени и 1-2 скобара да се извадили в целия вир),ноооо сравнително слабо.Ако ще и шарани да вадят на такъв панаир няма да стъпя на роман.Отделно всеки хвърля храна през 2 мин.То целия вир е само в захранка как ще са настървени рибите.......
Абе то е така, ама къде иначе да отиде човек мама му стара. Просто решаваш дали наистина искаш да си част от лудницата и се абстрахираш от всичко и си ловиш или взимаш една лопата, минаваш по брега и къде видиш малоумник - праз по гърба и във водата. :D А с тия звънчета- направо са уникални тея хора- абе може ли да ловиш на фидер и да му туриш звънче и то от тия дето се закачат на върха и дрънчат постоянно-направо ми идваше да ги застрелям последния път. Поздрави. :drinkers:
Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
Аватар
MIR4EV
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MIR4EV »

днееска и моя милост беше на този култов вир но само за час-два който ще ми бъдат и последни там :!: пълна простотия :!: след това мръднахме с моя колега по едни други места и хванахме 7-мрени 0.300-1.000кг и един скобар700-800гр като имахме и по две яки гелета просто на спокойствие човек като отиде и си пробва е много по добре от колкото на тоя задръстен вир :!:
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”