Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Искър - всичко за и по реката
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- научил се да хвърля
Re: Искър - всичко за и по реката
Благодаря ти колега за информацията. Лошото е, че след днешните дъждове и тези, които се очакват, не се знае рибата в какво настроение ще е. Според мен мътната и висока вода ще се отрази крайно неблагоприятно на кълването, особено на плувка. Дано да греша.pampasa написа:На големия вир няма никой -дори и рибари -иначе се лови еднакво добре и на плувка с задържане и на фидерtegov86 написа:Здравейте колеги "Искърджии".Дайте някакво прясно инфо за Роман, че мисля в събота да пробвам мрените и скобарите, на плувка или на фидер. Също ме интересува дали рибата е групирана само в големия вир под чешмата или имам и друг шанс, да се пробвам в другите вирове извън тарапаната
. Мерси предварително.
-на който каквото му е на сърце
вече почти няма пръскачи и белия червей е стръв номер едно
успех
-
- научил се да хвърля
мренката не се притеснява от мътното,даже обратното-става по активна защото мътната вода влачи повече червеи ларви и тн.....което за нея е добре дошло нали за това има мустаци.Така че тактиката според мен в мътна вода е земен чевей на куката и миризливо фидерче /......успех
Боклука кефи ли те?Щото мене НЕ.....
-
- научил се да хвърля
Дори и с мътната вода и всички фактори свързани с нея ще се справя, но не и с дъждовното време, което го дават за събота. Компанията ми вече се отказа, но аз нали съм си по-упорит, даже и не си представям, че ще пропусна и този уикенд. Все пак мисля да слеза под моста на пътя за Кунино, там също имаше хубави места, пък и от дъжда ще ме пази. И да питам също така дали има някой толкова болен, като мен, на тема риболов, да ми прави компания, превоза е от мен, разходите си ги делимdimi6o написа:мренката не се притеснява от мътното,даже обратното-става по активна защото мътната вода влачи повече червеи ларви и тн.....което за нея е добре дошло нали за това има мустаци.Така че тактиката според мен в мътна вода е земен чевей на куката и миризливо фидерче /......успех

Край ! Запали фитила на стотици рибари, глей ко стаа !pampasa написа:На големия вир няма никой -дори и рибари -иначе се лови еднакво добре и на плувка с задържане и на фидерtegov86 написа:Здравейте колеги "Искърджии".Дайте някакво прясно инфо за Роман, че мисля в събота да пробвам мрените и скобарите, на плувка или на фидер. Също ме интересува дали рибата е групирана само в големия вир под чешмата или имам и друг шанс, да се пробвам в другите вирове извън тарапаната
. Мерси предварително.
успех

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
Някой може ли да ми каже каква риба се лови в областта на Черепишкия манастир и Зверино?Ще се радвам и ако предложите на какво да заложа. 

- yaata
- фен клуб-скобар
Ribko написа:Край ! Запали фитила на стотици рибари, глей ко стаа !pampasa написа:На големия вир няма никой -дори и рибари -иначе се лови еднакво добре и на плувка с задържане и на фидерtegov86 написа:Здравейте колеги "Искърджии".Дайте някакво прясно инфо за Роман, че мисля в събота да пробвам мрените и скобарите, на плувка или на фидер. Също ме интересува дали рибата е групирана само в големия вир под чешмата или имам и друг шанс, да се пробвам в другите вирове извън тарапаната
. Мерси предварително.
успех
Колегата Ribko се оказа тотално прав - е нема такава навалица и то през седмицата. На вира имаше и толкоз малоумници и "велики рибари" и почти всички чакаха просто ей така да им клъвне или ако може да ти метнат на главата и да изтичат и да задържат върху петното ти е най готино.Ебаси тъпнята, и никаква съобразителност и колегиалност.Толкова ли не могат да отделят някой лев за захранка незнам. Иначе риби си има,но не всеки ги лови обаче

Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
ма ти пробвали дали калве
- TRAP
- ще става разбирач
Особено местните незнаят какво е и това нещо захранка.
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
Днеска обиколихме реката от карлуково до кунино и от там на роман.Пълна трагедия.Колкото и да не искахме да ходим на роман(заради навалицата от хора) нямахме друг вариант за спасяване на капото.Останах потресен колко хора имаше може би над 100 човека.Всеки хвърля прехвърля другия бомбандират със захранка, фидери летат направо лудница.Първо пробвахме над чешмата вира дето е при големите камъни.Упорствахме час и нещо без пипане.Срещу нас колегите си ловяха на парашути.......След това слезнахме по надолу малко след чешмата и се намърдахме на едно място дето колегите си бяха тръгнали.Ловихме един час и просто не ни издържахa нервите от простотия и си тръгнахме.Брат ми хвана една мрена около 500гр.Колегите вадеха по някоя риба(главно мрени и 1-2 скобара да се извадили в целия вир),ноооо сравнително слабо.Ако ще и шарани да вадят на такъв панаир няма да стъпя на роман.Отделно всеки хвърля храна през 2 мин.То целия вир е само в захранка как ще са настървени рибите.......
.Срещу нас колегите си ловяха на парашути............................................................................................................................................ТОВА СА КОЛЕГИ АМА ДРУГ ПЪТ,
И дари ни с много сила
кога хванем много риба
да преборим алчноста
да я пуснем по вода
кога хванем много риба
да преборим алчноста
да я пуснем по вода
-
- фен клуб-скобар
вчера на Баикал пьна скрьб 

sestrata казва; По форумите всеки си казва мнението, а то е като задника - всеки го има... 

Вчера на всякъде е било пълна скръб!dimitarnikodimov написа:вчера на Баикал пьна скрьб
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
vitotan написа:.Срещу нас колегите си ловяха на парашути............................................................................................................................................ТОВА СА КОЛЕГИ АМА ДРУГ ПЪТ,
ее да,ама бяха хвърлили 2 дънни на парашут и ловяха с плувки

- yaata
- фен клуб-скобар
Абе то е така, ама къде иначе да отиде човек мама му стара. Просто решаваш дали наистина искаш да си част от лудницата и се абстрахираш от всичко и си ловиш или взимаш една лопата, минаваш по брега и къде видиш малоумник - праз по гърба и във водата.vwsport89 написа:Днеска обиколихме реката от карлуково до кунино и от там на роман.Пълна трагедия.Колкото и да не искахме да ходим на роман(заради навалицата от хора) нямахме друг вариант за спасяване на капото.Останах потресен колко хора имаше може би над 100 човека.Всеки хвърля прехвърля другия бомбандират със захранка, фидери летат направо лудница.Първо пробвахме над чешмата вира дето е при големите камъни.Упорствахме час и нещо без пипане.Срещу нас колегите си ловяха на парашути.......След това слезнахме по надолу малко след чешмата и се намърдахме на едно място дето колегите си бяха тръгнали.Ловихме един час и просто не ни издържахa нервите от простотия и си тръгнахме.Брат ми хвана една мрена около 500гр.Колегите вадеха по някоя риба(главно мрени и 1-2 скобара да се извадили в целия вир),ноооо сравнително слабо.Ако ще и шарани да вадят на такъв панаир няма да стъпя на роман.Отделно всеки хвърля храна през 2 мин.То целия вир е само в захранка как ще са настървени рибите.......

Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
- MIR4EV
- ще става разбирач
днееска и моя милост беше на този култов вир но само за час-два който ще ми бъдат и последни там
пълна простотия
след това мръднахме с моя колега по едни други места и хванахме 7-мрени 0.300-1.000кг и един скобар700-800гр като имахме и по две яки гелета просто на спокойствие човек като отиде и си пробва е много по добре от колкото на тоя задръстен вир