Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН - 2010
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: ЗАРГАН - 2010
Респект
!

-
- новобранец
Браво колега!!!
Следващият път ти пожелавам още толкова

Голямо Барво!
Аз днес се разходих от Карнево до Шабла но май само в Балчик ставаше за риболов.
Не съм проверявал Дружба и вълнолома, но предполагам колегите ще се включат по късно да кажат как е било.
аз лично мисля да отразя един Балчик утре сутрин....ако стана....че довечера гоямо пукане
Наслука на всички !
Аз днес се разходих от Карнево до Шабла но май само в Балчик ставаше за риболов.
Не съм проверявал Дружба и вълнолома, но предполагам колегите ще се включат по късно да кажат как е било.
аз лично мисля да отразя един Балчик утре сутрин....ако стана....че довечера гоямо пукане

Наслука на всички !
Днес 06:00ч на Дружба голяма вълна наподходящо за риболов! 

-
- вече хвърля и на тежко
Днес в Созопол до канала от 13,00 до 19,00ч. капо .
Бог си Бог !!!!

hgtod написа:Реших да се пробвам на Райския залив - там морето беше сравнително по-спокойно и резултатът не закъсня - 51 заргана:
Бог си Бог !!!!

-
- новобранец
Добър уловzagorka_73 написа:Браво колега!!!
Ами ти Zagorka кога ще отидеш с брат си за зарган ????

hgtod написа:Днес реших да пробвам заргана на Германката. Да ама не - огромни вълни заливаха почти всички удобни скали за риболов и в комбинация със силния източен вятър ме отказаха от това място. Реших да се пробвам на Райския залив - там морето беше сравнително по-спокойно и резултатът не закъсня - 51 заргана:
Който не вярва да си ги преброи сам![]()
Малко по-късно се запознах и с колегата от форума BOBCAT, обменихме малко информация и след като червеите и на двамата свършиха си бихме камшика и газ за Бургас.

- 1000n
- разбира нещата
Същото беше положението и на вълнолома във Варна и да допълня само - и рибата я нямяше и/или не кълвеше, което за един въдичар обикновено си е все едно!DJ_TINGI написа:Днес 06:00ч на Дружба голяма вълна наподходящо за риболов!

Тази сутрин обаче не знам дали не са се променили нещата!
Наслука на всички!

днес на нои 20 бр. заргани.
- 1000n
- разбира нещата
Към 13:30 един крос и разходка до вълнолома - положението беше малко по-добре от вчера относно уловените риби, т.е. колегите имаха по няколко броя, а относно времето(синоптичната обстановка) пък вече беше много по-добре, т.е. незначителна вълна и слънчево време! Наслука на всички! 

- hgtod
- вече хвърля и на тежко
Днес на същото място малко по-скромно - 38 бр.

за сметка на рибарите по скалите. Вчера бяхме само трима, а днес 33-ма...

дали е случайно или се дължи на вчерашния ми пост

за сметка на рибарите по скалите. Вчера бяхме само трима, а днес 33-ма...

дали е случайно или се дължи на вчерашния ми пост

То и аз се учудих вчера ,като каза за мястото ама то си е твоя работа ,преди бях направил подобна грешка и на следващия ден в 5:00 часа имше вече 4 коли и място йок
и от тогава култовата реплика на ЮГ ОТ БУРГАС.

- hgtod
- вече хвърля и на тежко
То това място не е чак толкова секретно, че да го крия. Мога смело да кажа, че както вчера, така и днес аз бях с най-много уловени риби
, а някои днес си тръгнаха оттам без нито една риба 

Ми защото сулю и пулю тръгнаха да ходят за заргани затова ,онзи ден имаше един с бял черъв,чул човека ,че трябвало червеи ама какви не му казали
всякакви неща съм виждал ,друг пък на повода вместо кука имаше блесна и то от тези за пъстърва въртяща на точки решил ,че това е по-удачен вариант ,абе чудесии всякакви.

Много бързо ни изгони морето от Шабла в 15,30ч. обърна чист юг с много силни пориви,не даваше да се хвърли така че
в най безрибното време от 11,30 до 15,30ч направихме това
Мойта

на Орела

на Митака

Като се има в предвид че имаме две по 15-20 мин. почивки заради огромни делфини които въртяха на 30 тина метра от брега пак се отсрамихме

в най безрибното време от 11,30 до 15,30ч направихме това
Мойта

на Орела

на Митака

Като се има в предвид че имаме две по 15-20 мин. почивки заради огромни делфини които въртяха на 30 тина метра от брега пак се отсрамихме

За да поискаш, трябва да дадеш