Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз. Александър Стамболийски
Модератор: Paublo_Eskobar
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Re: Какво кълве на яз. Александър Стамболийски
Рано си клъвнал колегаRud написа:Тия теми-какво кълве не трябва да се казват така а къде да опънат мрежи

Аз там съм пораснал...
-
- научил се да хвърля
Утре съм на сипеите и ще видим каква ще я свършим.
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Дай боже да се пофалите с нещо...batistuta написа:Утре съм на сипеите и ще видим каква ще я свършим.
Аз там съм пораснал...
-
- научил се да хвърля
Eми с една червеноперчица на бял червей.Моите хора търсеха хищник на щипок и малка рибка,но и там никаква активност.Но грешката си е наша де.Не може да си забравиш стръвта и захранката в къщи и да се истъпанчим на гыола с 200 грама червей.Подадох две прашки и веднага почнаха кълванетата,като проспах някой от тях.Просто рибката вече се е групирала там,но си иска захранка.Това са лично мой убеждения и не искам да ги налагам.Друго,което ми направи впечатление е че освен нас и един спинингист нямаше абсолютно никой,дори и лодки не видях въпреки че стигнахме бая късно(10;00).И това е от мен колеги.bobo_33333 написа:Дай боже да се пофалите с нещо...batistuta написа:Утре съм на сипеите и ще видим каква ще я свършим.
Какво е положението замръзнал ли е ????
Най-голямата риба е изпуснатата

-
- научил се да хвърля
Аз лично никога не съм го виждал замръзнал там на сипеите,ама не съм и ходил на тези студове.assv написа:Какво е положението замръзнал ли е ????
Обадих се на приятел,каза,че е замръзнал целия!!Но неможе да се лови защото постоянно спадат язовира и леда се пукаbatistuta написа:Аз лично никога не съм го виждал замръзнал там на сипеите,ама не съм и ходил на тези студове.assv написа:Какво е положението замръзнал ли е ????

Най-голямата риба е изпуснатата

- mandy73
- новобранец
- Обратна връзка:
Няколко снимки от миналата неделя
Ухаааа а аз мислех да се разхождам тоя уикенд
,май ще отложим за след седмица две поне 

Ходя по каменяци и меткам изкуственяци
overkill написа:Ухаааа а аз мислех да се разхождам тоя уикенд,май ще отложим за след седмица две поне
Kакво стана колега,разходи ли се и ако да,каква е ситуацията? Размрази ли се покрай Крапешкия мост,как е нивото?

Все още не съм стъпвал и не мога да дам никакво инфо за съжаление 

Ходя по каменяци и меткам изкуственяци
-
- вече хвърля и на тежко
Инфо от друг форум:
На 60%-70% замръзнал,
от стената към Младен,цялото,от Младен-базата-бунгалата,нагоре към крушевско-дарданелите,половината,под баира в сянката,също
От дарданелите,нагоре сигурно пак е лед,докъде не знам,може би до крапеца моста.
Малка част от мъгъра до орехите и басеините е размразена,но не до др бряг ,а до средата на язовира,пълно с мрежи
Това от понеделник
На 60%-70% замръзнал,
от стената към Младен,цялото,от Младен-базата-бунгалата,нагоре към крушевско-дарданелите,половината,под баира в сянката,също
От дарданелите,нагоре сигурно пак е лед,докъде не знам,може би до крапеца моста.
Малка част от мъгъра до орехите и басеините е размразена,но не до др бряг ,а до средата на язовира,пълно с мрежи
Това от понеделник
Силните мъже хващат бика за рогата и викат “Оле!”, а калпавите се хващат за рогата и викат “Олеле!”
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Днеска,колеги,са ходили малко след моста на Крапеца-дерето до Градишката скала,може да се фърга ,ама за 2 часа никви признаци на риба 

Аз там съм пораснал...
bobo_33333 написа:Днеска,колеги,са ходили малко след моста на Крапеца-дерето до Градишката скала,може да се фърга ,ама за 2 часа никви признаци на риба
Днеска ходих точно на тези места и от 9.00 до15.00ч. и резултата е същия. Пробвах на бели,червени,жълти пинки, на разни дълбочини ,захранка им слагах, мартеници им качих и нищо.Остана ми разходката и приказките с колегите. Много спада нивото. Другата седмица пак съм там.

- ROSEN_GB
- ще става разбирач
genadi49 написа:bobo_33333 написа:Днеска,колеги,са ходили малко след моста на Крапеца-дерето до Градишката скала,може да се фърга ,ама за 2 часа никви признаци на риба
Днеска ходих точно на тези места и от 9.00 до15.00ч. и резултата е същия. Пробвах на бели,червени,жълти пинки, на разни дълбочини ,захранка им слагах, мартеници им качих и нищо.Остана ми разходката и приказките с колегите. Много спада нивото. Другата седмица пак съм там.
Браво за инфото

Не е важно колко ще хванем, важно е колко ще изпием!!!