Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Малко Шарково?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Какво кълве на яз.Малко Шарково?
здравеите колеги, би ли споделил някои как е положението на язовира, излиза ли риба , на каква дистанция, благодаря предварително и успех на всички риболовци
- pala4a82
- научил се да хвърля
колеги пазете чисто писна ми да събирам и горя чужди боклуци цяло лято дори и днес на лудницата сме събрали и изгорили една камара боклуци,(моля пазете язовира чист)зашто то е прекрасно място за почивка с приятели.Успех и наслука на всички които го посештават
риболова е болест която не се лекува само се задълбочява
От сряда до днес, петък, бях там дъжда ни изгони и разкаля доста обстановката около язовира. Бяхме на един залив веднага след Шарковския. Нивото е доста високо. Водорасли, както обикновенно има, но не повече от нормалното за там.. Мирна риба търсих на пружина, никаква активност, сефте да не хвана на пружина нищо там... като цяло "Риба няма" ), ако някой ще ходи и се интересува от нещо на лични...
- S.Koychev
- разбира нещата
Аз сега трьгвам за бялата прьст,ще тьрсим шаран,само нз в тая кал как ще стигнем 

Ribarche
Трудно ще е, даже и с джип.. пробвайте риболова на хищник по тъмно, иска кръвчица..S.Koychev написа:Аз сега трьгвам за бялата прьст,ще тьрсим шаран,само нз в тая кал как ще стигнем

- S.Koychev
- разбира нещата
Едно шаранче към 2 кг.няколко перки и костури на фидер, ураганен вятър и много кал 
Бяхме на Ружица.

Бяхме на Ружица.
Ribarche
- Menkata
- фен клуб-скобар
Зачервиха ли ви се ушичкитеS.Koychev написа:Едно шаранче към 2 кг.няколко перки и костури на фидер, ураганен вятър и много кал
Бяхме на Ружица.

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
потдаржам мнението на палача82 пазете чисто на всички е по приятно
- S.Koychev
- разбира нещата
Смятам да ходя ,за шаран на Вълчи извор,някой ако е ходил да сподели
Ribarche
Здравейте колеги!!!Мисля да отскоча до Малко Шарково за събота и неделя.Как е положението там? Някой ако знае нека да сподели.Мисля да похвърлям малко силикони от лодката.Благодаря предварително! Поздрави!
колеги към 8/9 април ще направя 3 дневен излет на язовира ще лагерувам някаде до лудницата та мисълта ми е дали ще кълве шарана или ще е по добре да тарся костур и бабушка разполагам с лодка мога да разпъвам да голямо разтояние
колеги споделете какви влакна използвате вие за улов на шарана на този прекрасен водоем имайки предвид водораслите и мидите в него кое влакно е най подходящо монофилно плетено или флоурокарбон сезона все повече наближава 

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Една препратка към темата на Боби: http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=25&t=89575
Доколко някой от вас е запознат???
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- ще става разбирач
Инфо от ИАРА - имало е депозирани заявления за започване на някаква дейност на язовира , но за сега всичко е стопирано - до кога ? ще стане ясноmita4eto написа:Една препратка към темата на Боби: http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=25&t=89575