Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Любимия воблер!
Модератор: bobopeli
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Любимия воблер!
Бе темата е за "любимия воблер",който така и не го видехме!
А от линии и макари,едни разбират а други само си мислят че.....,но не! 

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Акъла не вирее насекъде,ма интересно като се оплетат двете линии както в конкретния случай,кое от двата еднакви плетеняка е по-здраво,този със сома или този без сома?spookymiro написа:Слаби пръчка и макара можеш някакси да компенсираш, но с влакното, вирбела, халките и куките шега не бива.

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
roro,ако бях разбрал по-рано щях да дойда и да се опитам на всяка цена да го запазя жив,та да си го пуснеш.Сигурен съм,че и ти щеше да бъдеш по-щастлив,догодина пак да опиташ да го хванеш за да разбереш колко кила е добавил,пък и да си спомниш още веднъж,какво е чувството от голямата битка.
валатът не най-лошото нещо на света
- spookymiro
- ще става разбирач
Поливай го редовно и не губи кураж. Все някога ще порастне и при теб.Troli Rapala написа: Акъла не вирее насекъде...
Щом не вдеваш - записвай висшето. Ама изчакай акъла първо, да не иде зян обучението.Troli Rapala написа: Та пак не разбрах как се компенсират слабите пръчки и макари?Ей,треа да запишем второ висше,че тука между многото интелектуалци не мога да вдена навреме!
![]()
![]()
Даже не знам какво означава компенсация!
![]()
От тук нататък няма да ти мълча и в този форум. Язвителният пост ще провокира също такъв. Може и да ни докарат до БАН ако искаш.
Подписът ми има и друг смисъл - като не вдеват, държа се с другите както те се държат с мен.
Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Нещо имаш ли да кажеш за "любимия воблер",открадна ли го от някой или ти го подариха?
Имаш ли очи да си видиш кутията с воблери преди да срещнеш Троли или си много по-умен от Рапала?
Лягай бебчо,защото не си открил нищо ценно в областта на воблерите,а не защото напразно търсиш БАН за Троли!
Надявам се твоя "любим воблер" да е Хъски Джърк-10см Клоун,щот без него и собственика му си .......,нали си знаеш!
Аксел,не дей батко да съдиш и "да ревеш на чужд гроб"!
Ако ти си на мястото на Росен и трябва да избираш дали да си запишеш името при стотарките или има опасност да загубиш играта,щот си новобранка от към големи риби,какво ще избереш?
Не забравяй,че пред компютъра е много по-лесно,но на постата само они си знаят къф страх са брали и са играли до победа без оглед на последствията!Така са избрали и никой няма право да ги съди,ТОЧКА!Хванете вие 105кила,па да ви видим дали сте по-мъжаги или хуманисти!
Аз съм честен и докато не ми се случи,не знам дали ще гарантирам на 100% изхода на Борбата или съдбата на Победения!
Имаш избор или-или,което е хилядолетен проблем във Философията и Литературата,да избереш,да отсъдиш правилно според създалата се ситуация!Или както е казал Шекспир:"Ту би,ор нот туби"!
Такъв е живота=ЖЕСТОК!Имам хиляда критики към Росен и Славе,но това е без значение и им свалям шапка заради ПОБЕДАТА,за нищо друго!Шампиони са на тролинг и това е!Нема връщане назад и нема смисъл да го обсъждаме!Не са нарушили закона,ТЕ са ГОСПОД в случая и решават съдбата на сома!

Аксел,не дей батко да съдиш и "да ревеш на чужд гроб"!

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Съгласен съм,Троли,спор няма те са шампионите на тролинг и нямат стигане,ама ако го бяха и пуснали обратно жив щяха да са и легенда во веких веков,че едва ли някой друг ще им подобри рекорда и нямаше да имам горчив привкус в устата.
валатът не най-лошото нещо на света
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Е и аз поливам с вино горчивия вкус,но днес три пъти си говорих с Краси и съм по-спокоен!аксел написа:Съгласен съм,Троли,спор няма те са шампионите на тролинг и нямат стигане,ама ако го бяха и пуснали обратно жив щяха да са и легенда во веких веков,че едва ли някой друг ще им подобри рекорда и нямаше да имам горчив привкус в устата.

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
А,сега може ли да се похвалим с моите две-три бедни бели риби на тролинг,хванати за 20минути на тролинг на Жребеца дет нивото е метър-два и от към риби беше страшна мизерия,а моята лодка беше единствена на 2-ри март,а на 3-ти имаше още три на джиг без нищо или с една риба!
Па и никой не каза нищо за моя нов "любим воблер" с който за първи път хващам риби на тролинг толкова рано на Жребеца,на 2-ри и 3-ти Март?

Па и никой не каза нищо за моя нов "любим воблер" с който за първи път хващам риби на тролинг толкова рано на Жребеца,на 2-ри и 3-ти Март?

Брей че вкусен, Така го е захапала белата, че почти нищо се не види, еле пък тунинга...
...на шкембето!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Бе,не е зле да ми кажете къде ми е противоречието и дали в главите ви не е някаква каша,как точно са нещата?
Само ми обяснете как точно здравата линия компенсира слабия прът и макара,ако можете?Щот думите ги ползвате за тоалетна,а не за вложен смисъл!
Само се сещам как по ваши думи сомът изправя куки 10/0,а сега кука №5 му стигна и е супер-здрава?
Колкото повече мълчите,толкова по-добре за вас да не се излагате,щот се оплитате в празни думи и фалшиви анализи!
Вие нямате любим воблер и за това немате голям сом на тролинг,а аз имам за всякакви риби и условия на времето и ги показвам реалити,а при вас е едно нищо-голямо!
Покажете си големите риби на любимия воблер,ако не да ви почвам аз,че имам десетина!

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- GE6_HUNT
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Лодките на 3-ти съвсем не бяха 3 и двама души хванахме 12 бели за половин ден самоTroli Rapala написа:а моята лодка беше единствена на 2-ри март,а на 3-ти имаше още три на джиг без нищо или с една риба!![]()

Иначе любимия ми воблер е хорнет 9

Успех на всички през тролинг сезон 2014-та!
GE6_HUNT написа:Лодките на 3-ти съвсем не бяха 3 и двама души хванахме 12 бели за половин ден самоTroli Rapala написа:а моята лодка беше единствена на 2-ри март,а на 3-ти имаше още три на джиг без нищо или с една риба!![]()
![]()
Иначе любимия ми воблер е хорнет 9![]()
Успех на всички през тролинг сезон 2014-та!
Колега 12 бели на тролинг ли

- GE6_HUNT
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
На джиг, колега.
Докато прибирахме цирка, излезе още една лодка на брега. Пичовете също си бяха хванали доволно бройки. Не знам колегата как е броил лодките и как е извършвал ревизиите с рибите, но не ни съвпадат данните нещо
Докато прибирахме цирка, излезе още една лодка на брега. Пичовете също си бяха хванали доволно бройки. Не знам колегата как е броил лодките и как е извършвал ревизиите с рибите, но не ни съвпадат данните нещо

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ма точно у тролинга ли треа да ми се фалат джигитите с тъпите си подвизи?Ма неква трудност ли е да фанеш 20-30бели на джиг,некво майсторство ли има,че ние падаме от Марс?Точно па ревизия на джигит да правя,че аз си имам достойнство бе!Дойде един джигит с надуваемка да ме пита,кво съм фанал на тролинг и ми показа една риба за цял ден-3-ти Март хваната на джиг и това е!Е къде беха тия страшно велики джигити на 2-ри,а?Или се изплашиха от времето нещо?
Бях единствена лодка на язовира от Паничерево до Тунджа!Та джигитите да си търсят други места за фалене,не и тук!
Аре некой джигит да се пробва на тролинг сега на Жребеца,па да го видим къф майстор е?Рибите ги хванах без сонар,та ми беше още по-гот от неизвестноста под мен.На тролинг в момента се хващат риби,които са си свършили размножителната работа и се хранят активно,до като джигита ги праска точно над гнездата и без грам милост.Похапнете си хайвер,полезен е!