Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Сафрид 2012
Модератори: emo vasilev, alekst
- Ив. Иванов
- новобранец
Re: Сафрид 2012
Колеги (бургазлии
) , някой ходил ли е на Илия Бояджиев скоро. 

- Аматьора Бс
- ще става разбирач
Да в неделя заради яката вълна.Положението е трагично.Около 30 сопи имаше и освен малки лиферченченца друго немаше.
-
- вече хвърля и на тежко
вчера ходих на Германката резултата беше плачевен -нито една бройка сафрид хванах някой друго чернокопче с размер на запалка,имаше и десетина по добри но като цяло 81 бр около кило.Хора колкото искаш но инфо никакво имаше доста хора от зарганската страна и там никакво инфо.Хората предимно са туристи но има и доста колеги дето се засичаме постоянно.
-
- научил се да хвърля
тази сутрин германката 5-6 граци и толкоз. ламаринки йок за сметка на това много силна вълна. скалите бяха мокри навсякъде.
днес на шкорпиловци много слабо само граца и дребен чернокоп
-
- вече хвърля и на тежко
здравейте как е тези дни на Германката никой нищо не пише,ако някой е ходил да пише да знам само как е ако ще и на ЛС.Така или иначе аз ще съм там утре или в сряда ама поне да знам какво ме очаква.Мерси предварително на всички за инфото и НАСЛУКА.
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Не пише никой ,братле и явно ще е изненада какво те очаква
Аз не съм ходил от доста време там и нямам инфо.Утре живот и здраве ще влезем с лодка вероятно между Черноморец и Поморие и ако има резултат ще пиша.

Качествени чепарета Borkata

-
- новобранец
като гледам прогнозите за вълните и вятъра утре и особено вдругиден, осега смея да предвидя вълна заливаща всички места за мятане....slonski1981 написа:здравейте как е тези дни на Германката никой нищо не пише,ако някой е ходил да пише да знам само как е ако ще и на ЛС.Така или иначе аз ще съм там утре или в сряда ама поне да знам какво ме очаква.Мерси предварително на всички за инфото и НАСЛУКА.
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Така е мамка му.И аз сега видях прогнозите и май никъде няма да се ходи 

Качествени чепарета Borkata

- shturetc
- ще става разбирач
Еее,как НИКЪДЕBorisK написа:Така е мамка му.И аз сега видях прогнозите и май никъде няма да се ходи

-
- вече хвърля и на тежко
Утре към 7:00 съм на Германката като се върна ще пиша за резултата защото не мога да повярвам че никой една седмица не е хващал сафрид в тази БЪЛГАРИЯ
)))))))))
Писането на местата не е от голямо значение поне пишете региона
)))))))))
Като отида утре ще има сигурно 20 човека който влизат и само преглеждат
))))))).
Пожелавам си успех
))))) и наслука разбира се
)))))))))))

Писането на местата не е от голямо значение поне пишете региона

Като отида утре ще има сигурно 20 човека който влизат и само преглеждат

Пожелавам си успех

на Ахелой много слабо 20 сафрида и 10 чернокопа с лодка , рибата е много пръсната иска захлаждане
-
- вече хвърля и на тежко
Сега се връщам от Германката сафрид няма чернокоп също за 3 часа 8 сафрида и видях да вадят 2-3 чернокопа от зарганската страна на всяко хвърляне платерина но аз нямах червей зарган не видях да вадят.Оттам на Черноморец и там като видях хора към 30 лодни 60 стоях 10-20 мин никой не извади нищо само един чернокоп на бомбардата хората ядяха или пиеха кафе.
сафрида го изяде чернокопа край изчезна
Вчера на Обзор след обяд хванахме малко дребен сафрид и граца ,ама ако беше с нормални размери резултата щеше да е много килограми. Рибата беше на 10 метра около камъните , виждаха се и по едри риби на сонара ,ама нямахме чернокопски чепарета и мотора се прецака и не можахме и да повлачим , но другия път ще я скъсаме !