Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

КЕФАЛОВИ -2012
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- новобранец
Re: КЕФАЛОВИ -2012
Да ви се оплача,вчера и днес на Бургашкия плаж абсолютно КАПО.Пробвах на дъно и на възможно всякъкви бомбарди........НЕ ХОДЕТЕ !
Номера е не да попаднеш в Рая, а да те изгонят от Ада. Раят е миг, почувстваш ли го, той живее завинаги в теб.
-
- сериозен играч
Като идва от Поморие до Бургас,не пробвали на Жезъла? Казват,че там взимали бая платерина и илария.
-
- новобранец
Прав си колега инфото за жежъла е 100% вярно.Пробвах на плажа в Бургас (портала на солниците)щот там също съм вземал хубава риба пък и щот в момента живея в Бургас.Иначе и между Поморие и Ахелой също дава.jivko.evn написа:Като идва от Поморие до Бургас,не пробвали на Жезъла? Казват,че там взимали бая платерина и илария.
Номера е не да попаднеш в Рая, а да те изгонят от Ада. Раят е миг, почувстваш ли го, той живее завинаги в теб.
- ribarshe
- ще става разбирач
Днес сутринта отидох на Страшимирово на казана за проверка - трагедия , оттам на вълнолома - и там същата работа . За мен приключи риболова на илария, идва ред на каята 

- plamenski4
- вече хвърля и на тежко
Браво колега , за отразените риболови
Надявам се скоро да ги скъсаме попчетата 

- недялко радков
- ще става разбирач
Не бързайте да отписвате платирината-след очакваното застудяване около Никулден ще избухне!Докато водата не стане 8 градуса рибата е тук!
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
-
- сериозен играч
Дано си прав колега.
Недялко тез ги разправяй на децата.Иска ви се още някоя друга доза червей да пласирате ама...рибата от сем.кефалови спира да кълве при температура на водата 10градуса.Това го знаеш много добре и ми кажи кога си ходил при по студена вода за илария или само кучетата да разлаваме? При тоз чернокоп къде е тази илария?Таз година вий,Матю,Краси,Ясен и т.н май не очаквахте такова дърво и ви се иска до Зарезан да има илария.Да ама не...Като я очаквате да избухне,що не влезете 2 дни по рано да се набалбукате с 300-400дози червей и да те питам аз после къде е таз платерина?Форума,че е за рибари да ама не за хептен балъцииии....
Последно промяна от vasileva на Чет Ное 29, 2012 7:37 pm, променено общо 1 път.
Достатъчно е да се разходиш до централен плаж Варна, от Вълнолома до 1-ва буна ще преброиш поне 50 човека, що ли стоят по цял ден там 
http://www.stringmeteo.com/synop/sea_wa ... ar=2012#10 а утре предполагам ще е 15C

http://www.stringmeteo.com/synop/sea_wa ... ar=2012#10 а утре предполагам ще е 15C
Да си изпият дневната доза вино.Да не е избила иларията...
- ribarshe
- ще става разбирач
vasileva написа:Недялко тез ги разправяй на децата.Иска ви се още някоя друга доза червей да пласирате ама...рибата от сем.кефалови спира да кълве при температура на водата 10градуса.Това го знаеш много добре и ми кажи кога си ходил при по студена вода за илария или само кучетата да разлаваме? При тоз чернокоп къде е тази илария?Таз година вий,Матю,Краси,Ясен и т.н май не очаквахте такова дърво и ви се иска до Зарезан да има илария.Да ама не...Като я очаквате да избухне,що не влезете 2 дни по рано да се набалбукате с 300-400дози червей и да те питам аз после къде е таз платерина?Форума,че е за рибари да ама не за хептен балъцииии....
Колега или колежке , ти добре ли сиvasileva написа:Да си изпият дневната доза вино.Да не е избила иларията...

Васко добре съм.Има обаче много които не са добре!
Eвала на Василева!
- недялко радков
- ще става разбирач
ВНИМАНИЕ СПАМ!!!!!
Към колежката(колегата)Василева!!!!
От пласирането на морски червей оттук нататък се интересувам по- малко отколкото от края на света на 21.12.2012!!!
Илария съм хващал и на Ивановден на чарвей,и ако не ми вярваш на прогнозата ще си говорим след десеттина дена!
Между другото водата в момента е 14 градуса и по твойта логика (10 градуса) ще има до Нова година и дотогава ще "пласирам" повече от 300-400 дози!
Към колежката(колегата)Василева!!!!
От пласирането на морски червей оттук нататък се интересувам по- малко отколкото от края на света на 21.12.2012!!!
Илария съм хващал и на Ивановден на чарвей,и ако не ми вярваш на прогнозата ще си говорим след десеттина дена!
Между другото водата в момента е 14 градуса и по твойта логика (10 градуса) ще има до Нова година и дотогава ще "пласирам" повече от 300-400 дози!
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
Недялко хайде след никулден да се чуем и да видим улова къде е?