КЕФАЛОВИ -2012

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
ATANAS GANCHEV
новобранец
новобранец

Re: КЕФАЛОВИ -2012

Мнение от ATANAS GANCHEV »

Да ви се оплача,вчера и днес на Бургашкия плаж абсолютно КАПО.Пробвах на дъно и на възможно всякъкви бомбарди........НЕ ХОДЕТЕ !
Номера е не да попаднеш в Рая, а да те изгонят от Ада. Раят е миг, почувстваш ли го, той живее завинаги в теб.
jivko.uzunov
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jivko.uzunov »

Като идва от Поморие до Бургас,не пробвали на Жезъла? Казват,че там взимали бая платерина и илария.
ATANAS GANCHEV
новобранец
новобранец

Мнение от ATANAS GANCHEV »

jivko.evn написа:Като идва от Поморие до Бургас,не пробвали на Жезъла? Казват,че там взимали бая платерина и илария.
Прав си колега инфото за жежъла е 100% вярно.Пробвах на плажа в Бургас (портала на солниците)щот там също съм вземал хубава риба пък и щот в момента живея в Бургас.Иначе и между Поморие и Ахелой също дава.
Номера е не да попаднеш в Рая, а да те изгонят от Ада. Раят е миг, почувстваш ли го, той живее завинаги в теб.
Аватар
ribarshe
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarshe »

Днес сутринта отидох на Страшимирово на казана за проверка - трагедия , оттам на вълнолома - и там същата работа . За мен приключи риболова на илария, идва ред на каята :D
Аватар
plamenski4
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от plamenski4 »

Браво колега , за отразените риболови :) Надявам се скоро да ги скъсаме попчетата :)
Аватар
недялко радков
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от недялко радков »

Не бързайте да отписвате платирината-след очакваното застудяване около Никулден ще избухне!Докато водата не стане 8 градуса рибата е тук!
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
jivko.uzunov
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jivko.uzunov »

Дано си прав колега.
vasileva
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vasileva »

Недялко тез ги разправяй на децата.Иска ви се още някоя друга доза червей да пласирате ама...рибата от сем.кефалови спира да кълве при температура на водата 10градуса.Това го знаеш много добре и ми кажи кога си ходил при по студена вода за илария или само кучетата да разлаваме? При тоз чернокоп къде е тази илария?Таз година вий,Матю,Краси,Ясен и т.н май не очаквахте такова дърво и ви се иска до Зарезан да има илария.Да ама не...Като я очаквате да избухне,що не влезете 2 дни по рано да се набалбукате с 300-400дози червей и да те питам аз после къде е таз платерина?Форума,че е за рибари да ама не за хептен балъцииии....
Последно промяна от vasileva на Чет Ное 29, 2012 7:37 pm, променено общо 1 път.
Аватар
rap66
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rap66 »

Достатъчно е да се разходиш до централен плаж Варна, от Вълнолома до 1-ва буна ще преброиш поне 50 човека, що ли стоят по цял ден там :?

http://www.stringmeteo.com/synop/sea_wa ... ar=2012#10 а утре предполагам ще е 15C
vasileva
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vasileva »

Да си изпият дневната доза вино.Да не е избила иларията...
Аватар
ribarshe
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarshe »

vasileva написа:Недялко тез ги разправяй на децата.Иска ви се още някоя друга доза червей да пласирате ама...рибата от сем.кефалови спира да кълве при температура на водата 10градуса.Това го знаеш много добре и ми кажи кога си ходил при по студена вода за илария или само кучетата да разлаваме? При тоз чернокоп къде е тази илария?Таз година вий,Матю,Краси,Ясен и т.н май не очаквахте такова дърво и ви се иска до Зарезан да има илария.Да ама не...Като я очаквате да избухне,що не влезете 2 дни по рано да се набалбукате с 300-400дози червей и да те питам аз после къде е таз платерина?Форума,че е за рибари да ама не за хептен балъцииии....
vasileva написа:Да си изпият дневната доза вино.Да не е избила иларията...
Колега или колежке , ти добре ли си :?:
vasileva
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vasileva »

Васко добре съм.Има обаче много които не са добре!
vankata88
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vankata88 »

Eвала на Василева!
Аватар
недялко радков
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от недялко радков »

ВНИМАНИЕ СПАМ!!!!!

Към колежката(колегата)Василева!!!!
От пласирането на морски червей оттук нататък се интересувам по- малко отколкото от края на света на 21.12.2012!!!
Илария съм хващал и на Ивановден на чарвей,и ако не ми вярваш на прогнозата ще си говорим след десеттина дена!
Между другото водата в момента е 14 градуса и по твойта логика (10 градуса) ще има до Нова година и дотогава ще "пласирам" повече от 300-400 дози!
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
vasileva
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vasileva »

Недялко хайде след никулден да се чуем и да видим улова къде е?
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”