Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Има ли гъбари?
Модератор: dantho.mihov
- krasii
- научил се да хвърля
Re: Има ли гъбари?
Разкажи повече за пушката,че искам да си купя такава-стара,уникат особено ако е 16 калибърp4eli4kata написа: Послепис: Тъй като Гогата не смее да използва пушката вече,/ а синовете и дума не дават да се продава, че е уникат,/ наскоро поръчах по нет-а нов риболовен билет.За него .За Гого. На слука! Ако го срещнете, да ми го пазите!
Млади масловки ще опържите без да махате спороносителите и ги поднесете на тъщата,цяло денонощие ще обитава сервизното 

- p4eli4kata
- научил се да хвърля
Към Свилен: Леевурдата е Мечи лук. Дивият чесън е Гарванов лук. Виж тук:http://forum.bgkulinar.net/viewtopic.2597.html
За да си набереш такова нещо, трябва да отидеш из Балкана. Примерно из Гурковско.
Рисове в България има. Но има и глупаци, които смятат, че щом имат пушка в ръцете, са "върха на върховете"!
Предпочитам лова с фотоапарат!
Краси, прощавай, но за пушката не тук! Не обичам спам. Ще отговарям на лично съобщение на въпроси, които не са в дадената тема.
starcho, приятелю! Не знам кой ти е казал това, което твърдиш за масловката. Но не е вярно. Младите масловки са чудесни гъбки за всякакъв вид консумация. "Спороносителят" им е дунапренчето отдолу, което се яде. Бели се ципичката отгоре гъбката. Тя е лъскава и мазна. Стои като лигава. Съдържа вещества, които предпазват плодното тяло на гъбката, защото е много нежно. Лесно се чупи. Ако тази ципичка не се обели, а се консумира, води до " рядко щастие"! Т.Е. самотно дежурство тоалетната.
За да си набереш такова нещо, трябва да отидеш из Балкана. Примерно из Гурковско.
Рисове в България има. Но има и глупаци, които смятат, че щом имат пушка в ръцете, са "върха на върховете"!

Краси, прощавай, но за пушката не тук! Не обичам спам. Ще отговарям на лично съобщение на въпроси, които не са в дадената тема.

starcho, приятелю! Не знам кой ти е казал това, което твърдиш за масловката. Но не е вярно. Младите масловки са чудесни гъбки за всякакъв вид консумация. "Спороносителят" им е дунапренчето отдолу, което се яде. Бели се ципичката отгоре гъбката. Тя е лъскава и мазна. Стои като лигава. Съдържа вещества, които предпазват плодното тяло на гъбката, защото е много нежно. Лесно се чупи. Ако тази ципичка не се обели, а се консумира, води до " рядко щастие"! Т.Е. самотно дежурство тоалетната.

Никой не ми го каза,аз и компания си изпатихме,а кожичката не бях макнал.Сега знам че е от нея 

Мерси за линка и обяснението, явно към моя край може и да няма (но за да съм сигурен трябва да потърся) и без друго една неделя ще се бере лапат и коприва ще потърся и Мечи лук (аз за него питах).p4eli4kata написа:Към Свилен: Леевурдата е Мечи лук. Дивият чесън е Гарванов лук. Виж тук:http://forum.bgkulinar.net/viewtopic.2597.html
Рисове в България има. Но има и глупаци, които смятат, че щом имат пушка в ръцете, са "върха на върховете"!Предпочитам лова с фотоапарат!
ама този сняг....

- rdochev
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Е-значи съм ял само мечи лук:)))))))))))))))))))))))))
А за рис-мисля че съм виждал, ама избяга много бързо и не можах да го разгледам и да установя рис ли е или дива котка-ама бе доста голямо животинче.
А за рис-мисля че съм виждал, ама избяга много бързо и не можах да го разгледам и да установя рис ли е или дива котка-ама бе доста голямо животинче.
i don't drink water cos fish fuck in it
миналата събота и неделя бях по мелнишко, докато се разхождах около града имаше излезли майски гъби 

Здравеите намерих много интересна гъба под земята
като се среже представлява това
под кожата има слузесто-желатинов слой прозрачен а след него бежово-кафеникаво месо с мирис на гъба .Моля ви ако някои знае нещо за тази гъба нека напише нещо.Явно не е трюфел но расте под земята.

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Май е отровна...и аз съм намирал такива, но ми бяха казали, че не са ядливи.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Не знам прерових нета но не намирам нищо за нея.
- GODzillata
Мирише много натрапчиво, не я пробвай.
Някой тук отглежда ли си гъби в домашни условия? Интересува ме по-специално кладницата?
Някой тук отглежда ли си гъби в домашни условия? Интересува ме по-специално кладницата?

-
Това не е ли пърхуткаkrasias написа:Не знам прерових нета но не намирам нищо за нея.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- Моряка
- кандидат преподавател
Май Гого Лисец,има и снимки назад в тематаGODzillata написа:Мирише много натрапчиво, не я пробвай.

А сега де? 

Не не е пърхутка.Много по различна е не може да се обърка.А като миризма не е лоша мирише си на гъба.
- GODzillata
Моряка написа:Май Гого Лисец,има и снимки назад в тематаGODzillata написа:Мирише много натрапчиво, не я пробвай.
Някой тук отглежда ли си гъби в домашни условия? Интересува ме по-специално кладницата?![]()
Помня, че някой беше споменал, че си ги гледа вкъщи.