Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето 2015-сафрид
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
-
- новобранец
Re: С лодка в морето 2015-сафрид
Бяла , Емине , несебърски залив 20 големи сафрида .
Днес в рaйонa нa мaслен нос и околия голямо търсене голямо чудо. Лодки кaто брой- безброй. Лодки нa тролинг, нa джигинг, нa дупинг, нa дринкинг, нa слийпинг,нa киризинг, нa чуконтинг, нa лaфинг. Много мaлко и пръснaтa рибa . Крaен ршзултaт зa цял ден- около 3кг чернокоп и кило+ сaфрид.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
- вече хвърля и на тежко
Vesko1234, едва сега отварям форума.. не видях по рано че си оставил телефон. Ние останахме до вечерта.. преди час се прибирам. За сутринта е ясно.. всички взеха по някой килограм, а от 4 до 7 вечерта даде добре на 500м пред Болата. Общо 15 кг в нашата лодка, као е има предвид че двма от екипажа ги хвана морската болест и захранваха здраво 

И най-лошия ден на риболов е много по-добър от най-добрия ден на работа!
- st_beer
- ще става разбирач
Днес около острова св.Иван много слабо. Пасажи се виждат на сонара,но не иска да се храни нещо.На цялото нямане и гранична полиция ни изгони от мидарника. Резултата е 6 чернокопа и около 1 кг граца. На излизане пробвахме малко попчетата и там направихме около кило. Като цяло съм много доволен от това ,че морето ми подари още един хубав ден за разходка и риболов с каяка. Това е най-голямата награда за мен. На слука колеги.

Hobie Mirage Outback
- atanasov1589
- ще става разбирач
Днес пред буната на Бяла до 32 метър
риба
риба

- st_beer
- ще става разбирач
Това е кратък разказ в кадри за вчерашния прекрасен ден който морето ни подари.Може да не хванахме много риба ,но си изкарахме страхотно.За съжаление не можах да успея да направя клипа в рамките на редакция и да го сложа в предното си мнение. Ако това е проблем нека админа да ги премести.
https://youtu.be/8NMttt9hMPQ" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
https://youtu.be/8NMttt9hMPQ" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Hobie Mirage Outback
Вчера 26.09 Приморско, маслен нос..германката..
За мен специално голяма мъка. Много лодки няма риба... ние двама сафрид за 1 вечеря ... Иначе тролинг без успех. Така от 8 до 16ч и ни писна да ни духа, мокри и клати...
Днес 27.09 сменихме на Бяла..към 8ч бяхме вътре докато се придвижим от Приморско отскочим до Бяла сутринта... Лодките гледаме масово излизаха кимайки че няма...
Забихме навътре. ..имаше една по голяма лодка, че наблизо до нея. От носа навътре стигаме до 36м и после започва да става по плитко и така 30-32м. До 12ч. 2-ма около 8кг общо сафрид. Където спряхме с едно преместване малко по навътре и ни носеше по 30тия метър. Имаше през цялото време по 1-3 прилично едър сафрид. Осново се движеше 15-20м рибата. До дъното даже и не сме стигали... водата 22.60 градуса .
После обяд на лодка и от 13 до 18.30 тролинг до Иракли и обратно но без резултат. Даже и не видяхме големи риби на сонара. ..
Сега май няколко дни без риболов като гледам времето до събота неделя..
Успех!
За мен специално голяма мъка. Много лодки няма риба... ние двама сафрид за 1 вечеря ... Иначе тролинг без успех. Така от 8 до 16ч и ни писна да ни духа, мокри и клати...
Днес 27.09 сменихме на Бяла..към 8ч бяхме вътре докато се придвижим от Приморско отскочим до Бяла сутринта... Лодките гледаме масово излизаха кимайки че няма...
Забихме навътре. ..имаше една по голяма лодка, че наблизо до нея. От носа навътре стигаме до 36м и после започва да става по плитко и така 30-32м. До 12ч. 2-ма около 8кг общо сафрид. Където спряхме с едно преместване малко по навътре и ни носеше по 30тия метър. Имаше през цялото време по 1-3 прилично едър сафрид. Осново се движеше 15-20м рибата. До дъното даже и не сме стигали... водата 22.60 градуса .
После обяд на лодка и от 13 до 18.30 тролинг до Иракли и обратно но без резултат. Даже и не видяхме големи риби на сонара. ..
Сега май няколко дни без риболов като гледам времето до събота неделя..
Успех!
Днес в 7 сутринта 2 лодки в морето на 3 та буна. Морето е тепсия със западен след това юг изток и накрая завъртя на север. ..доста гларуси и чайки ...
в такова време рибата може да мине и замине без да я усетиш .. гледа се дни назад какъв вятър е духал .. така като гледам е север ..имаше един два дни юг .. вкара малко риба и дори и да има сега ще се ориентира на дъното .. което е чудесно .. ще почне да влиза акула и калкан ;щ
Zliaster,много добре звучи на теория......ако можеш да я докараш и на практика....рибата де..
.

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ши влезе,ама в твойто море,zliaster написа: .. което е чудесно .. ще почне да влиза акула и калкан ;щ
в нашето в събота ще видим кво е дошло.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Някой днес някъде нещо, информация, слухче
Задава се южен вятър няколко дни от утре обяд...опитните да направят прогноза за наличнието на риба в морето..а ние новаците с кеф ще се пробваме да видим какво ще се получи и кой е познал резултата от мача преди да е започнал
Планове за утре да се групираме по райони ..хе хее?

Задава се южен вятър няколко дни от утре обяд...опитните да направят прогноза за наличнието на риба в морето..а ние новаците с кеф ще се пробваме да видим какво ще се получи и кой е познал резултата от мача преди да е започнал

Планове за утре да се групираме по райони ..хе хее?
- nabor4eto
- ще става разбирач
смятам да пробвам на Болата
....дали ще да де времето
....при всички случаи ако вляза ще пиша
два три реда какво е било.....интересно ми е какво става на Бяла - имали риба , няма ли
?

Ненавременното изпиване на втората чаша, обезсмисляло първата 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Утре ми пропада влизането - не ме чакайте за инфо. 

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- вече хвърля и на тежко
Аз влизам после ще пиша.