Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Риболова около Русе
Добър ден, колеги
Някой да има прясно инфо(последните 2-3 дена) от Мартен - по буните как е? След караулката/помпената по камънака? Събота и неделя ще съм по Дунав, като едното място ще е там някъде
Ще съм благодарен, ако някой знае нещо и за района след х-л "Люляка" посока Метро, където свършва асвалтовия път и брега е чакълесто-песъчлив ?
Дано ме разбрахте, че така го обясних и аз не мога да си разбера
Някой да има прясно инфо(последните 2-3 дена) от Мартен - по буните как е? След караулката/помпената по камънака? Събота и неделя ще съм по Дунав, като едното място ще е там някъде

Ще съм благодарен, ако някой знае нещо и за района след х-л "Люляка" посока Метро, където свършва асвалтовия път и брега е чакълесто-песъчлив ?
Дано ме разбрахте, че така го обясних и аз не мога да си разбера

- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
Най-големия е 7 кг

Браво, браво. Още си нястоявам за снимката на големия ти шароkutinchev написа:Най-големия е 7 кг![]()

Покажи малко снимки на мрени и ще го видиш 
За протокола днес същото място същата стръв - само 1 бр. ~ 3кг.
Изводът - ден с ден не си прилича.

За протокола днес същото място същата стръв - само 1 бр. ~ 3кг.

Изводът - ден с ден не си прилича.
Те не са толкова качествени за снимки, ама следвашия път ще снимам.kutinchev написа:Покажи малко снимки на мрени и ще го видиш
За протокола днес същото място същата стръв - само 1 бр. ~ 3кг.![]()
Прави си. Аз днес имам два излета - сутринта яко капо, привечер 3 дребосъка.kutinchev написа:Изводът - ден с ден не си прилича.
Да те питам онези мрени, които беше снимал в касата със сома имаха ли 3 кг?

Не съм ги теглил с кантарчето, но мисля, че са по-скоро 2-2.5кг.
Рекордът ни за мряна е 4.5кг, което си беше доста хубава риба, така че знам как изглежда такава мряна.
Рекордът ни за мряна е 4.5кг, което си беше доста хубава риба, така че знам как изглежда такава мряна.
браво flach1 ,пак добре се представи с рибите 

-
- ще става разбирач
Kutinchev от лодка ли ловиш или от брега
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Преди малко се прибирам от Реката. От към класни риби - капо. Една хубава мряна се откачи на 3м от брега(не била моя к'во да се прави). Захапа едно попово прасенце. На плувка с 7-мака облеза беше гол след гол(след 16часа обаче) две-три малки перки и едно морунажче. мислех, че ще е проблем заради вятъра, ама добре се получи.
Отидох по обяд, че снощи се направих труден за рисуване
Интересно беше, че на буната, която бях заплюл нямаше никой.
Поне вятъра помогна да си избистря главата
Другата седмица пак
Отидох по обяд, че снощи се направих труден за рисуване

Поне вятъра помогна да си избистря главата

Другата седмица пак

-
- ще става разбирач
Това е от мен за тази седмица
Страхотно!
Я дай малко подробности.На каква дистанция излизаха най-добре и дължината на повода?За мястото няма да нахалствам. 

Above us only sky
-
- ще става разбирач
Колега пробвай над марината буна поминалата седмица изкарах около 4 кг платички от там но е грозна гледка бях заграден с мрежи Вземи си повечко куки с теб 

БРАВО БЕ КОЛЕГА МНОГО ДОБРЕ СИ СЕ СПРАВИЛ. ЕВАЛА, НО ДАЙ МАЛКО ИНФО , ДА МОЖЕ И ДРУГ ДА СЕ ПОХВАЛИ С ТВОЯТА СЛУКАtenesista_ написа:Това е от мен за тази седмица

- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Не я знам коя точно е тя, но на всички буни овен тази на която бях имаше хора(първоначално минах на оглед от помпената до драгата) преди да заема въпросното място на което бях(буната на драгата), ама доста народ имаше и не ми се буташе в навалицата, предпочитам да ми е спокойноtenesista_ написа:Колега пробвай над марината буна поминалата седмица изкарах около 4 кг платички от там но е грозна гледка бях заграден с мрежи Вземи си повечко куки с теб

P.S. М/у другото днес 1 кука не съм скъсал, може и това да ми е проблема....обикновено хващам сносна риба след като даря на Реката поне 3-4 куки и някое олово/кошница
- Румен Александров
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Има някаква схема тук тези скобари не са ловени на мястото на снимката....в тази кал?????