Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от yco »

Другите да го духат, кльонка е самотно занимание, :mrgreen: ,
щом може един измислен воблер, да го купуват по 100 лева, защо не може един измислен кльонк .. :lol: да не се продава по 200, е и на нас с бай Миле ще ни излиза паркета по 24 лв на квадрат... :lol: , тука не се сдържах..... :lol: , сиреч не мога да го сметна ама кльонка ще ни е стотинки без стругарската работа.. :wink: .Ей ......да не намериш някой дебел стругар....,по-тъничко го давай по левче на пета... :lol: . :lol: .., па след това ще се прехвърлим и на воблерите - ахмаци на този свят има бол... :lol:
Ще си сложим и надпис на нелегалната фирма.. :lol: ... BayMilie&Yco Gi Rakidji klonk mastori.. :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

bai mile1 написа:Чак толкоз лий Никакви чаршафи да не останат-всичко да се изгаря - fire... :wink: :lol: секретна тая разработка :shock: :lol: :lol:
Ми кък... :twisted: . Стугарят само, като види чертежа и ще си направи сепуко със стугарски нож.... :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

...Така че леко си обираме чаршафите, преди да ги запалим, трябва да ги поръсим със сух чесън от не чесън кльонкаджия, поне една година.... :lol: .и тогава се пали, дори може и с натривка от телешко шкембе, горещо го препоръчват японците... :lol: :lol: . , стругът отива на скраб с изкривена неевклидова геометрия... :lol: последното изречение е велико, много му се кефя.. :lol:
Аватар
Jimi Hendrix
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Jimi Hendrix »

yco написа: Ще си сложим и надпис на нелегалната фирма.. :lol: ... BayMilie&Yco Gi Rakidji klonk mastori.. :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Вземете ма за рекламно лице, кандисвам на 20% :P
Слагам си фрак и взимаме леген с подходящ пастелен цвят. :lol:
И кат изсвиря 3тия концерт на Рахманинов да видиш как от Камилски Дол тръгват тирове с надпис:
BayMilie&Yco Gi Rakidji klonk mastori
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
" Джими Хендрикс с кльонка " :!:
Troli Rapala
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

BayMilie&Yco Gi Rakidji klonk mastori Въх туй съм го изстарвал :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Джими а нещо френско мож ли изсвири :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
Jimi Hendrix
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Jimi Hendrix »

Първо Франсето да каже с ква мелодия да го поздравим, докат си пийва биричката с Танзилито и бодът пърджени трюфели директно от тенджурата :lol: :lol: :lol: :wink:
Troli Rapala
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Ти пък много искаш, акциите са така, 20 на Милето, 20 на струга.... :lol: , 30 за наследниците на стругаря... :lol: , на мен 28,8...., две десети ги давам за разтеж на фирмата.. :lol: ., на тебе квото остане... :roll: :lol: , ама ще има и бонуси, за най-добър удър, башка ТВ права, реклама, фанелки, пепелници, празни бутилки... :lol: , че можеш и да взимаш повече и от нас... :lol: , така са спортистите... :lol:
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

bai mile1 написа:На пробите не можах 10 от 10,ама 4 от 10 :D но за да имаш ръце ловки,трябват много тренировки :lol: :lol: Усещам,че ще се получат нещата,щото проблема е че дървото съм аз :lol: :lol: :lol:
бай Миле,първи ти казах че е много дебела петата на дървения,и другите ти казаха и не се мъчи,може да ти е носталгия ама като влезеш вътре и като излезнат вълни хептен нищо няма да правиш и ще се нервиш,преди 20 и кусур г. съм ги минал тия неща и знам къф е хуй нищо да не става в язовира,фани я тая пета на шмиргела и я изтъни максимално тънка и ще видиш разликата
пп. а относно Шмиргелите дето ги кръщавам по думите на Джимката :lol: ,който иска да си го разбира както си иска,за мен си е галено обръщение :D
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

завчера на нашия пазар един шмиргел :D беше изкарал 2 мултита Пен,вишняви на цвят и от по старите модели мисля,не че знам новите де :roll: :lol: та трябваше да ги снимам да си кажете мнението,но определено бяха стабилни и здрави,искаше им по 140 лв. на брой и викаше даже са ефтини :roll: ахааа да взема единия да го курдисам на колеца за самочувствие, че и аз да съм в играта :lol: :lol: :lol:
Аватар
Jimi Hendrix
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Jimi Hendrix »

Don4o_62 написа: ахааа да взема единия да го курдисам на колеца за самочувствие, че и аз да съм в играта :lol: :lol: :lol:
Аз кат почнах затуй си взех мулти. Исках да ма мяса на сомаджия :oops: :lol: :lol:
Troli Rapala
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Дончо,тоз от снимката го нямаше в клипа бре :D сега след тунинга работи леко,е не е кат Ямболските :lol: ама ,кат за начало бива,до лятото смятам да ги правя 10 от 10сериите :lol: :lol: А пък сега кат почнем бизнеса с Ицака направо ша разбийме пазара :lol: :lol: :lol: Я виж с какви съветници разполагам а :wink:
Марк Твен
Аватар
Jimi Hendrix
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Jimi Hendrix »

Ма Ицака са стиска нещо, ша развалим дуслука ! :lol: :lol: :lol:
Troli Rapala
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Jimi Hendrix написа:
Don4o_62 написа: ахааа да взема единия да го курдисам на колеца за самочувствие, че и аз да съм в играта :lol: :lol: :lol:
Аз кат почнах затуй си взех мулти. Исках да ма мяса на сомаджия :oops: :lol: :lol:
аз още преди години щях да взема от морето,но продавача ми стана приятел и вика не си губи акъла с китайските,други нямаше там дето гледах, та викаше че се отварят по средата от лек напън без риба а с риба се разпадат :lol: и така и ми мина мерака,но другата седмица, оня ако изкара пак Пеновете ще ги снимам поне да ги видите и кажете какво що.....
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Jimi Hendrix написа:Ма Ицака са стиска нещо, ша развалим дуслука ! :lol: :lol: :lol:
Ицака е самотния войн и нищо с никой няма да направи,вервайте ми :D иначе ги докарва на маси,компоти и всякъв зеленчук за :drinkers:
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”