Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Мерси за информацията,колега!А случайно да знаеш дали все още се плаща по 8 лв. на въдица и каквото хванеш взимаш или са сложили други цени?Ноември месец като ходихме за последно на фургона бяха сложили ценоразпис като цената на всички риби тогава беше 0.00 лв.rosakat написа:така е знам...,но само това инфо имах. Гледам да помогна на колегатаm101 написа:На принципа ЕЖК... това може да значи, че 2-ма са хванали по 20 пъстърви, и че 20 са хванали 2... Както и да е....rosakat написа:
онзи ден са ловили пъстърви
Сега разбирам , че е било нещо като твойта прогноза -> 2-ма са хванали по 10-на пъстърви
Наслука Kmap
- TRAP
- ще става разбирач
Метод на риболовboreto1 написа:Пастърва и сивен -на камола и пастаvlado29 написа:колеги някой ако има някаква информация за суходол , нека да сподели, благодаря предварително.

Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
Колеги, къде около София мога хвана няколко малки щуклета, които да пренеса до друг водоем?
-
- разбира нещата
Колега,щуката и бялата риба са забранени от 15 февруари така,че хванат ли те глобата е жестока....http://iara.government.bg/?p=9285m101 написа:Колеги, къде около София мога хвана няколко малки щуклета, които да пренеса до друг водоем?
Зная, визирах платен водоем.ogi_peugeot написа:Колега,щуката и бялата риба са забранени от 15 февруари така,че хванат ли те глобата е жестока....http://iara.government.bg/?p=9285m101 написа:Колеги, къде около София мога хвана няколко малки щуклета, които да пренеса до друг водоем?

-
- разбира нещата
Платен около София със щука не знам да има освен герман където се плаща и рибата.Ще ти излезе скъпичко.....поздрави...
- TRAP
- ще става разбирач
Богров платения ,Безден също има.
Ок, благодаря, за Богоров знам, но там не са ли трофейни? Иначе за герман не знаех, че има щука. Благодаря за полезната информация.
- TRAP
- ще става разбирач
На Безден е платено,но улова може да си го задържиш.
Условията какви са и заслужава ли си?TRAP написа:На Безден е платено,но улова може да си го задържиш.
Днес на Щъркела- трагедия. Лови се основно мноооого дребен костур. Отделно пътя беше истинско предизвикателство- много заледени участъци и паднали камъни. Просто не си струва ходенето. Аз чакам още две седмици и почвам да дебна платичоците... 

На Герман няма от няколко години , на Панчарево има от 700-800 грама нагоре.m101 написа:Ок, благодаря, за Богоров знам, но там не са ли трофейни? Иначе за герман не знаех, че има щука. Благодаря за полезната информация.
- StaAnt
- ще става разбирач
Ако знаеш язовир маслово до Костинброд това е твоето място.3 лв на пръчка и 7лв кило щука.Най вече кълват щуки от половинка до килограм.m101 написа:Колеги, къде около София мога хвана няколко малки щуклета, които да пренеса до друг водоем?
Момци, някой има ли информация дава ли нещо и какво в момента на водоем Кътина ? 

Нищо не ме размеква така,както твърдия алкохол!
-
- научил се да хвърля
колеги никои ли не е ходил на панчарево има ли раздвижване че ми се лови на фидер.:Д