Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от Павел Иванов »

Абе тия миячките и на моите виждания пасват идеално :oops:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Христо Рангелов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Христо Рангелов »

Само да мият и разни други работи и ще са идеални.. ;)
"The more you know, the less you carry"
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Телескоп написа:...А за нас ще бъдат тези! Пасват идеално на вижданията на нашия финансов министър-Г.П.! :wink: ...
Ммм-да,
Определено пасват :D !
Въпреки, че не са от нашият електорат,
Но, тъй като стана ясно, че ще управляваме няколко мандата,
Предполагам, че след вторият ще започнем да изнасяме "Преход" и в други, братски нам страни,
Напр. като Финландия или Чехословакия, още повече, тях вече са ги пускали по тази "пързалка" и няма много да ни се разсърдят :D и за "Прехода" и за танковете,
Само девойките ще останат очаровани от кипящата ни от страст и ..., балканска душевност !
Дано :lol: !
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Дано да не започнем да изнасяме нашия "преход" в другите държави, че ще стане страшно - ще се погубим не само ние, ами и другите...........
Отдавна се каня да напиша няколко думи за Македония, където прекарах и изкарах новата година. Ние сме 30 човека компания от все градове в родината. И тъй като нещо се сбъдна празнуването в Сърбия, се наложи да да го направим в Македония на охридското езеро. То си беше нещо уникално, на няколко пъти стигнах до бой с оне националисти, ама сигурно щото съм голям (на ръст) оне не посмяха да ми посегнат. Чак се оказа, че оркестъра не знаел български хора и ръченици, а знаел дори все парчетата на металика и пърпъл?? На всичко отгоре се оказа, че тия били и по големи евро-гъзолизци от нас и там пушенето в заведения било забрането от към то 2 год. Ужасно....
Всъщност, не ги обвинявам, че крадат нашата история. Просто трябва да правят нещо щото шиптърите, както наричат албанците са половината им население и то ще ги асимилира по бързо отколкото нас циганите и турците.... Съдба, кВо да се прави, агония преди всичко да свърши... И ние сме се запътили натам, ама с малко по бавни темпове :lol:
Инак, имат много хубава ракия, която беше гратис в новогодишната вечер, т.е. кой колкото може да изпие.... Аз си направих литър и малко..... Доколкото ми е известно ракията се прави в Тиквеш като главен технолог е Надежда Стоянова. Ракията е уникална и много качествена.
Да, ама в близките 10-20 год. няма да стъпя в Македония :lol: :lol: :lol: :lol:
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
vatus56
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от vatus56 »

За разузнаването само никой нищо не казва.А какво ще е това правителство, ако няма добри разузнавачи на Прехода. Трябва да се почерпи опит от двете най големи и развити страни в това отношение и то не от близкото минало, а от по-далечното, когато разузнавателните служби бяха на ниво и решаваха съдбините на милиони хора.
Ето ви един пример как са се чувствали разведките в ония времена на чужда територия:

В знак на добра воля Горбачов и Рейгън решили да си разменят секретарките за 1 година.
Американката пристигнала в Москва, а рускинята - във Вашингтон. След месец престой на всяка от тях разрешили да напише писмо до своя президент и да му разкаже за новия си живот.
Американката написала: "Г-н президент, тук е някаква сибирска дивотия и простотия! Когато дойдох, бях с къса пола - замениха я с дълга до глезените, само се спъвам в нея! Бях с обувки на висок ток - изхвърлиха ги, било вредна буржоазна мода, дадоха ми някакви пантофи!
Бях с руса, къдрава, дълга коса - изправиха я, отрязоха я, боядисаха я черна! Бяхте ми подарили един диктофон, за да записвам вашите нареждания - изхвърлиха го, дадоха ми някакъв мазен бележник с тъп химически молив! Просто кошмар, не мога да издържам повече!"
Рускинята написала: "Другарю Горбачов, тук е някакъв Див Запад! Когато пристигнах, бях с къса, права, черна коса - удължиха я, изрусиха я, накъдриха я! Бях с едни удобни пантофки - изхвърлиха ги, дадоха ми някакви с 15 см ток - само си кълча краката! Изхвърлиха бележника и молива, които ми подарихте - дадоха ми някаква електронна простотия, която само хаби батерии! И накрая ми сложиха една къса пола - толкова къса, че като седна някъде, ми се виждат ташаците и пистолета!"
Никоя риба не е по - важна от живота !
starcho
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от starcho »

Преход и скъпотия,а макетата са шампиони,те ни засенчиха и в момента там е майка плаче-грамфон свири .Толкова са загубени че доказателство е че са българи и един луд със семейството си си разиграва коня и пари прави.Вкараха един индийски циганин да облагороди Охрид и да припере някой долар,а постоянно в пресата ни питат що биете негрите и пращате евреи в лагерите.Зачетох се в техните издания и ми се изправи косата,намерих форум в АЛЛ. бг и там понаучих покъртителни подробности-тия ги пишете бегали.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Хумора, сатирата и забавата + разузнаването (най-вече подводното :wink: ) - за vatus56! :drinkers:

А сега да се изокам с груба, селска, каруцарска псувня, че да ми олекне, щото съм бесен - да им ебем пичката майчина на енергото с педераси долни и проклети!

За миналия месец както казах, сметката ми е 551,96...т'ва е за периода 18.12 до 23.01.
От 23 до сега, за 13 дни, към момента ми е 166,32.
В месеца преди надутата сметка, както и след нея, по никакъв начин нищо не се е променило при мен откъм ел. консумация, ама аз съм си тъп, че не си следя показанията на електромера, НО вече започвам да си записвам.....най-вероятно все някой път ще забравя или ще ме домързи, но към края на тази година ще гледам под лупа всяко киловатче и ако ми надпишат нещо, направо режа жиците и минавам на алтернативни източници. :axe: :axe: :axe:

Другото което ме дразни, са всички ония простотии изписани и калкулирани след киловатите, то ти достъп, пренос, добавка за зелена енергия (квото и да значи тва), "високоефективно комбинирано прозиводство" (на майка им в путката!!!) и накрая невъзстановяеми разходи - демек плащам за утечки или отечки (както и да се пише) по трасето, както и за всичко живо, което краде ток!!!!!! Ааааааааааррррррррррггггггггххххххххх!!!!! :axe: :axe: :axe:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
chapara
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от chapara »

Хахаха Кире, нали треба си платиме референдумът. Бойко преди това каза:-Аз ше ви ги взема парите, и през юни ще ви взема 450 млн. :lol:
Най-мразя да се подебавват с моята усоба !!!
ИзображениеИзображение
Аватар
vatus56
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от vatus56 »

Годзила, благодаря ти за номинацията, но но навремето беше Дирекция Хумор, Сатира и Забава , а сега дали нема начин да стане Министерство, като се има предвид колко голяма е отговорността да се забавляват хората от народа по време на криза и Преход на който края му не се види. Имаше една такава притча за народа който го сандардисали от данъци и накрая той го ударил на пиЯне и Едене като за последно щото нямало кво повече да му вземат.Че мисълта ми е, че е тънка, отговорна и мнооооого трудоемка работа това - Забавлението и си требе за нея Министър и то с портфейл, че и той да се весели от време на време, след къртовския труд който ще полага за веселието и забавлението на обикновенните граждани.
Абе ако има манги обещавам, че голяма веселба ще пада.
Никоя риба не е по - важна от живота !
Аватар
Христо Рангелов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Христо Рангелов »

Колеги , ще ви помоля по партийни теми да се пише в темата за партията.. ;)
"The more you know, the less you carry"
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

vatus56, ама хименно тва имах предвид - да стане министерство и ти да го оглавиш! :D
И разбира се, че ще си с портфейл, как иначе ще почерпиш? :wink: :drinkers:

@Божо, догодина през периода декември-януари, когато режат глави за ток, ще си ида на село, като преди това ще махна бушоните...и ако тогава ми начислят и 1 стотинка сметка, само гледай по новините за какво ще иде реч! :axe:

Изображение
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
starcho
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от starcho »

Това надписване е взело много жертви и във Варна-явно токаджиите изпълняват нечии заповеди...намериха сгодния момент.Хора с малки деца остават без ток,няма избирателност,сичко под ножа.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

КъхЪм , явно добрите старци Мраз и Коледа са прочели поста ми от прежната страница , дет съм решил да ги уважЪ и двамцата , и днеска ми пратиха едно следпразнично дарче :D

Изображение

Изображение

Изображение

Много си ги обичкам и двамцата :D
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Павле,
Тази е снежно бяла макара, бре !
Трябва всеки път да си миеш ръцате, преди да зъвъртиш :D !

И да ти е честита,
Като гледам, голям мераклия си на хубави такъми, нали :D !
Много и едро да натежи на тази "Моби Дик" !

Пък някой ден, ще дадеш уроци как се водят изкуствени примамки,
Щото аз все си ловя на рибки и няма разнообразие !
Тази зима си накупих блесни, пръчка и макара за подледен риболов на блесна, кивоци за блесна и какво ли още не, а леда си отиде, та се не видя :D !
Късмет ......... :mrgreen: !
Не можах и да ги пробвам даже !
Аватар
Teo 62
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Teo 62 »

Павел Иванов написа:КъхЪм , явно добрите старци Мраз и Коледа са прочели поста ми от прежната страница , дет съм решил да ги уважЪ и двамцата , и днеска ми пратиха едно следпразнично дарче :D

Много си ги обичкам и двамцата :D
Да не си внедрил Снежанка с молив и бележник и къса пола,че тъй та радват старците брадати :roll:
Заключено

Обратно към “Разни”