Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Риболова около Русе
Проблема с ЛС е повсеместен и то от седмица-две, не знам що така, но да не спамим излишно, че току виж ни се скарали....
За чуканите край Батин и аз имам инфо за хубави риби, ама само инфо, не съм имал възможността до сега да го проверя лично....Преди малко минах на Дупката на Мартен на оглед(бях по работа на близо и ...нали
) единия колега извади хубава мряна на кило и половина....имаше и една по-малка и няколко скобара....

За чуканите край Батин и аз имам инфо за хубави риби, ама само инфо, не съм имал възможността до сега да го проверя лично....Преди малко минах на Дупката на Мартен на оглед(бях по работа на близо и ...нали

Спокойно Колев, има време още, ще разчупиш каръкаK.KOLEV79 написа: Здравей приятелче
Миналата седмица мисля беше четвъртак,ходих там долу по люляка,водата е все още ниска за там но пък има хубави места ,бях застанал малко преди края на асвалтения път на пред последната лодко стоянка ,и нямах никаква слука там две кълванета без реализирана риба![]()
,абе като се зимсля аз съм тъй от доста време ,много капота завъртях тука последния месец и половина ама да видим до каде ще му излезе края
![]()
![]()
![]()

- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Проблема с ЛС е повсеместен и то от седмица-две, не знам що така, но да не спамим излишно, че току виж ни се скарали....
) единия колега извади хубава мряна на кило и половина....имаше и една по-малка и няколко скобара. На бял червей, на дистанция 40-50м, че иначе поп след поп...

Спокойно Колев, има време още, ще разчупиш каръкаK.KOLEV79 написа: Здравей приятелче
Миналата седмица мисля беше четвъртак,ходих там долу по люляка,водата е все още ниска за там но пък има хубави места ,бях застанал малко преди края на асвалтения път на пред последната лодко стоянка ,и нямах никаква слука там две кълванета без реализирана риба![]()
,абе като се зимсля аз съм тъй от доста време ,много капота завъртях тука последния месец и половина ама да видим до каде ще му излезе края
![]()
![]()
![]()

-
- ще става разбирач
Малко инфо от днес
- sasho_cross
- новобранец
Браво бе пич,ти направо изби рибата!!!Пък аз пет поредни пъти КЛАСИЧЕСКО КАПО!!!!tenesista_ написа:Малко инфо от днес

- trepachoo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Колега,на каква дистанция и дълбочина?tenesista_ написа:Малко инфо от днес
-
- ще става разбирач
Прави ми вече 2ри излет впечатление че рибите се държат навътре след 50тия метър. Не са капризни по отношение на сечение на повода и размер на куките въпреки че аз държа на тънките поводи и разумен размер на куките
Tenesista,
Като се оправи работата с ЛС - ми драсни 2 реда да ми кажеш
какво си загубил, а аз да ти дам инструкции от къде да си го вземеш.
Поздрави за успешния риболов - разбирате го този вид риболов и засрамвате
старите дунавски риболовци... !
Като се оправи работата с ЛС - ми драсни 2 реда да ми кажеш
какво си загубил, а аз да ти дам инструкции от къде да си го вземеш.
Поздрави за успешния риболов - разбирате го този вид риболов и засрамвате
старите дунавски риболовци... !
Е, хубаво де, как я задържаш 60гр. хранилка на 50+ метра?tenesista_ написа:Прави ми вече 2ри излет впечатление че рибите се държат навътре след 50тия метър. Не са капризни по отношение на сечение на повода и размер на куките въпреки че аз държа на тънките поводи и разумен размер на куките

Above us only sky
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Това е интересен въпрос...аз примерно хранилка под 70-80гр на Реката досега не съм ловил...а не излъгах, веднъж си мятках спокойно с 50гр, ама беше в тихото след една бунаlfc_boy написа: Е, хубаво де, как я задържаш 60гр. хранилка на 50+ метра?Ловил съм на различни места с 60 гр.правоъгълни и триъгълни кошници, но не мятам повече от 30-40м щото директно ме вкарва у гъбите

- trepachoo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
хм..утре ще си направя експеримент на сходно място в нашия район!Колко грамови хранилки ползваш? 

-
- ще става разбирач
Еми именно там фидера показва своите качества на места със слабо течение 

Ибрееее тоз фидер много риба вадел, ще вземеш и мен да ме зарибиш някой денtenesista_ написа:Еми именно там фидера показва своите качества на места със слабо течение

Което ще рече след буна или нещо подобно,където течението затихва?tenesista_ написа:Еми именно там фидера показва своите качества на места със слабо течение
Където и да съм след 50-тия метър няма лабаво течение

Има едни хранилки с телчета отдолу, целта на които е да се забиват в пясъка, тинята след като кошницата падне на дъното.След засичане теловете се изправят,понеже са от мек метал.Преди повторно замятане, пак се изкривяват в изходно положение

Above us only sky
- trepachoo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
lfc_boy написа:Което ще рече след буна или нещо подобно,където течението затихва?tenesista_ написа:Еми именно там фидера показва своите качества на места със слабо течение
Където и да съм след 50-тия метър няма лабаво течение
Има едни хранилки с телчета отдолу, целта на които е да се забиват в пясъка, тинята след като кошницата падне на дъното.След засичане теловете се изправят,понеже са от мек метал.Преди повторно замятане, пак се изкривяват в изходно положениеТака и не съм ги пробвал.

-
- ще става разбирач
не е задължително да е буна но и буните са си супер вариант