Риболова около Русе

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
bachoivo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: Риболова около Русе

Мнение от bachoivo »

Проблема с ЛС е повсеместен и то от седмица-две, не знам що така, но да не спамим излишно, че току виж ни се скарали....
За чуканите край Батин и аз имам инфо за хубави риби, ама само инфо, не съм имал възможността до сега да го проверя лично....Преди малко минах на Дупката на Мартен на оглед(бях по работа на близо и ...нали :oops: ) единия колега извади хубава мряна на кило и половина....имаше и една по-малка и няколко скобара....
K.KOLEV79 написа: Здравей приятелче
Миналата седмица мисля беше четвъртак,ходих там долу по люляка,водата е все още ниска за там но пък има хубави места ,бях застанал малко преди края на асвалтения път на пред последната лодко стоянка ,и нямах никаква слука там две кълванета без реализирана риба :D :D ,абе като се зимсля аз съм тъй от доста време ,много капота завъртях тука последния месец и половина ама да видим до каде ще му излезе края :( :( :( :(
Спокойно Колев, има време още, ще разчупиш каръка :D
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
Аватар
bachoivo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bachoivo »

Проблема с ЛС е повсеместен и то от седмица-две, не знам що така, но да не спамим излишно, че току виж ни се скарали....
За чуканите край Батин и аз имам инфо за хубави риби, ама само инфо, не съм имал възможността до сега да го проверя лично....Преди малко минах на Дупката на Мартен на оглед(бях по работа на близо и ...нали :oops: ) единия колега извади хубава мряна на кило и половина....имаше и една по-малка и няколко скобара. На бял червей, на дистанция 40-50м, че иначе поп след поп...
K.KOLEV79 написа: Здравей приятелче
Миналата седмица мисля беше четвъртак,ходих там долу по люляка,водата е все още ниска за там но пък има хубави места ,бях застанал малко преди края на асвалтения път на пред последната лодко стоянка ,и нямах никаква слука там две кълванета без реализирана риба :D :D ,абе като се зимсля аз съм тъй от доста време ,много капота завъртях тука последния месец и половина ама да видим до каде ще му излезе края :( :( :( :(
Спокойно Колев, има време още, ще разчупиш каръка :D
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
tenesista_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tenesista_ »

Малко инфо от днес
rsz_picture_058.jpg
rsz_picture_058.jpg (61 KiB) Преглеждано 757 пъти
Аватар
sasho_cross
новобранец
новобранец

Мнение от sasho_cross »

tenesista_ написа:Малко инфо от днес
rsz_picture_058.jpg
Браво бе пич,ти направо изби рибата!!!Пък аз пет поредни пъти КЛАСИЧЕСКО КАПО!!!! :evil: :twisted: :evil:
Аватар
trepachoo
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от trepachoo »

tenesista_ написа:Малко инфо от днес
rsz_picture_058.jpg
Колега,на каква дистанция и дълбочина?
tenesista_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tenesista_ »

Прави ми вече 2ри излет впечатление че рибите се държат навътре след 50тия метър. Не са капризни по отношение на сечение на повода и размер на куките въпреки че аз държа на тънките поводи и разумен размер на куките
Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pedro »

Tenesista,
Като се оправи работата с ЛС - ми драсни 2 реда да ми кажеш
какво си загубил, а аз да ти дам инструкции от къде да си го вземеш.
Поздрави за успешния риболов - разбирате го този вид риболов и засрамвате
старите дунавски риболовци... !
Аватар
lfc_boy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lfc_boy »

tenesista_ написа:Прави ми вече 2ри излет впечатление че рибите се държат навътре след 50тия метър. Не са капризни по отношение на сечение на повода и размер на куките въпреки че аз държа на тънките поводи и разумен размер на куките
Е, хубаво де, как я задържаш 60гр. хранилка на 50+ метра? :roll: Ловил съм на различни места с 60 гр.правоъгълни и триъгълни кошници, но не мятам повече от 30-40м щото директно ме вкарва у гъбите :lol:
Above us only sky
Аватар
bachoivo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bachoivo »

lfc_boy написа: Е, хубаво де, как я задържаш 60гр. хранилка на 50+ метра? :roll: Ловил съм на различни места с 60 гр.правоъгълни и триъгълни кошници, но не мятам повече от 30-40м щото директно ме вкарва у гъбите :lol:
Това е интересен въпрос...аз примерно хранилка под 70-80гр на Реката досега не съм ловил...а не излъгах, веднъж си мятках спокойно с 50гр, ама беше в тихото след една буна :D
Аватар
trepachoo
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от trepachoo »

хм..утре ще си направя експеримент на сходно място в нашия район!Колко грамови хранилки ползваш? :drinkers:
tenesista_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tenesista_ »

Еми именно там фидера показва своите качества на места със слабо течение :)
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

tenesista_ написа:Еми именно там фидера показва своите качества на места със слабо течение :)
Ибрееее тоз фидер много риба вадел, ще вземеш и мен да ме зарибиш някой ден :) . Издай тайната на хората, как се задържа 60 гр. хранилка на 50м, че аз ще обадя иначе :D .
Изображение
Аватар
lfc_boy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lfc_boy »

tenesista_ написа:Еми именно там фидера показва своите качества на места със слабо течение :)
Което ще рече след буна или нещо подобно,където течението затихва?
Където и да съм след 50-тия метър няма лабаво течение :D

Има едни хранилки с телчета отдолу, целта на които е да се забиват в пясъка, тинята след като кошницата падне на дъното.След засичане теловете се изправят,понеже са от мек метал.Преди повторно замятане, пак се изкривяват в изходно положение :idea: Така и не съм ги пробвал.
Above us only sky
Аватар
trepachoo
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от trepachoo »

lfc_boy написа:
Което ще рече след буна или нещо подобно,където течението затихва?
Където и да съм след 50-тия метър няма лабаво течение :D

Има едни хранилки с телчета отдолу, целта на които е да се забиват в пясъка, тинята след като кошницата падне на дъното.След засичане теловете се изправят,понеже са от мек метал.Преди повторно замятане, пак се изкривяват в изходно положение :idea: Така и не съм ги пробвал.
:wink:
tenesista_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tenesista_ »

не е задължително да е буна но и буните са си супер вариант
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”