Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
Re: Инфо за р. Струма!
се сте там нелагани ,вие познавате сички...ама вас не ви познава никой ,Добре де толкова ли не ме познахте.

-
- фен клуб-скобар
И аз по това време на годината се наказвам с директния и курец:)))) боло си иска,колкото и да го отбягвам до последно!И да охладиме страстите-не се напъвайте-трудно ще стане риболов със елемент на размазванеbananaman написа:Събота 2ма човека между монца и Железница цял ден малко по-нагоре от 'цимента' 20 скобара , 300 - 400 гр , само на изтичане , на директния нито една .. снимки нямам !
Поздрави

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- indalo
- фен клуб-скобар
И адаш, и тука да се изокам. Бате, евала ви правим. Зарадвахте ми окото. Бих бил щастлив ако бех с вас, ама друг път.ivos написа:Днес преди тунела до обяд 2 души хванахме 10 скобарета и едно морунажче, обаче скъсахме много куки, та аз реших да се изместя и като набарах кленловете 8 бр. между 35-40 см. и 1 малък, който го рилийзнах веднаг. Обаче кълването почти спря. Към 13:30 решихме да се преместиме. Отидохме на художника, а там имаше колеги от сутринта и всички бяха капо. От там се преместихме между първият шосеен и железопътен мост след Благоевград и за час и половина 1 малко кленче. Всички колеги покрай нас пак бяха капом и взехе решишме да си тръгваме към три часа. Та в общи линии кълването беше активно до обяд, а аз се изненадах от кленовете, който са се активизиралиВсички риби са рилийзнати и си плуват живи и здрави
https://www.facebook.com/photo.php?v=82 ... =2&theater
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Колега,аз бях сам /дружината се размина тая седмица/ и както каза Венци Без снимка нема как да те позная.Иначе пробах крачки, стъпки, лицеви опори и коремни преси /за тоя час и половина сабале дето не духаше/,ама курец!Почнах с 2гр плувка като задуха 3гр.Пробах без храна,със храна,топка с бели,топка без бели,малки стиски,големи стиски,дълъг повод,къс повод,да сурка,да не сурка,твърди тежки топки,рехави топки.......курец!!!pojara28 написа:Айде сега аз бях много нагоре номи пр....аха риболово тия с таксито и чичката с топките където ги мяташе срещу вас. Добре де толкова ли не ме познахте. Десет пъти минах покрай вас а и други ловяха аз искарах 6 рибета и само едно ми скъса . На плажа където казвате има риба но не това е важното просто е по завет и позволява риболов м такова време. А аз извадих всичко докато бе тихо после и такситата и чичката с камуфлажа с топките ме убиха.

- bananaman
- вече хвърля и на тежко
друго си е c боло да изкараш мокрия парцал ... 20 скобара си е лудница .. всички рибки плуват .. само да питам казаха ми че на буркани рибата става и не миришеше така .. вярно ли е ?DJONI RINGO написа:И аз по това време на годината се наказвам с директния и курец:)))) боло си иска,колкото и да го отбягвам до последно!И да охладиме страстите-не се напъвайте-трудно ще стане риболов със елемент на размазванеbananaman написа:Събота 2ма човека между монца и Железница цял ден малко по-нагоре от 'цимента' 20 скобара , 300 - 400 гр , само на изтичане , на директния нито една .. снимки нямам !
Поздравидоволно е в момента 7-8-9 риби! ВСИЧКО ДРУГО Е ЛУКС
Колегата Иво е направил много приличен риболов:)
Поздрави
За 1 ден НАРИБА Господ два дена дава 
Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.

Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
И аз по това време на годината се наказвам с директния и курец:)))) боло си иска,колкото и да го отбягвам до последно!И да охладиме страстите-не се напъвайте-трудно ще стане риболов със елемент на размазване
доволно е в момента 7-8-9 риби! ВСИЧКО ДРУГО Е ЛУКС
Колегата Иво е направил много приличен риболов:)[/quote]
друго си е c боло да изкараш мокрия парцал ... 20 скобара си е лудница .. всички рибки плуват .. само да питам казаха ми че на буркани рибата става и не миришеше така .. вярно ли е ?
Поздрави[/quote]
Е не уцели местото дето да питаш за бурканите.

друго си е c боло да изкараш мокрия парцал ... 20 скобара си е лудница .. всички рибки плуват .. само да питам казаха ми че на буркани рибата става и не миришеше така .. вярно ли е ?
Поздрави[/quote]

- prodigy666
- разбира нещата
ако искаш риба у буркани си земи 2-3 скумрии стават супер 1 бъркан 1 кило ракияbananaman написа:друго си е c боло да изкараш мокрия парцал ... 20 скобара си е лудница .. всички рибки плуват .. само да питам казаха ми че на буркани рибата става и не миришеше така .. вярно ли е ?DJONI RINGO написа:И аз по това време на годината се наказвам с директния и курец:)))) боло си иска,колкото и да го отбягвам до последно!И да охладиме страстите-не се напъвайте-трудно ще стане риболов със елемент на размазванеbananaman написа:Събота 2ма човека между монца и Железница цял ден малко по-нагоре от 'цимента' 20 скобара , 300 - 400 гр , само на изтичане , на директния нито една .. снимки нямам !
Поздрави

са за венци https://www.facebook.com/profile.php?id=1846697345" onclick="window.open(this.href);return false; те ме мене проплакни малко окото щом ти е мерак да не познаваш ...

- bananaman
- вече хвърля и на тежко
друго си е c боло да изкараш мокрия парцал ... 20 скобара си е лудница .. всички рибки плуват .. само да питам казаха ми че на буркани рибата става и не миришеше така .. вярно ли е ?chokoboy написа:И аз по това време на годината се наказвам с директния и курец:)))) боло си иска,колкото и да го отбягвам до последно!И да охладиме страстите-не се напъвайте-трудно ще стане риболов със елемент на размазванедоволно е в момента 7-8-9 риби! ВСИЧКО ДРУГО Е ЛУКС
Поздрави[/quote]

колега не бързай да съдиш , питам информативно , реката е прекалено мръсна така или иначе за ядене на риба ..

- bananaman
- вече хвърля и на тежко
ако искаш риба у буркани си земи 2-3 скумрии стават супер 1 бъркан 1 кило ракия
са за венци https://www.facebook.com/profile.php?id=1846697345" onclick="window.open(this.href);return false; те ме мене проплакни малко окото щом ти е мерак да не познаваш ...
по темата ... тая седмица до 20 градуса го дават ... та викам да направим един мешан риболов на мрени и скобари
с директния у бързако че 20 градуса си е лето
[/quote]
мерси колега!

мерси колега!

Това е последното което правя /аз не съм светец/.Вземам по 2-3 риби на излет.Горното да се чете буквално-нема кой да ти даде съвети за бурканите.Тука сме само пускачи ха-ха.
-
- фен клуб-скобар
Значи да сравняваш тръпката между ваденето на скобар от директен срещу болонеза е меко казано нищо общо! С директния е с класи от страна на емоция!bananaman написа:друго си е c боло да изкараш мокрия парцал ... 20 скобара си е лудница .. всички рибки плуват .. само да питам казаха ми че на буркани рибата става и не миришеше така .. вярно ли е ?DJONI RINGO написа:И аз по това време на годината се наказвам с директния и курец:)))) боло си иска,колкото и да го отбягвам до последно!И да охладиме страстите-не се напъвайте-трудно ще стане риболов със елемент на размазванеbananaman написа:Събота 2ма човека между монца и Железница цял ден малко по-нагоре от 'цимента' 20 скобара , 300 - 400 гр , само на изтичане , на директния нито една .. снимки нямам !
Поздрави
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- prodigy666
- разбира нещата
у гоогле има рецепта точно за скобар и в сайта на риби и такъми тая в гоогле е чисто ропотамо слагаш в морска сол 24 часа после вариш у оцет и олио тураш боб краставици ... ко искаш ама с скумрия че стане супер и че знаеш че ядеш риба а не кофражchokoboy написа:Това е последното което правя /аз не съм светец/.Вземам по 2-3 риби на излет.Горното да се чете буквално-нема кой да ти даде съвети за бурканите.Тука сме само пускачи ха-ха.

-
- сериозен играч
не си ме разбрал ,изобщо не искам да те познавам,ни тебе или некой друг,просто не е нормално едни да се покажат другите да се крият ...е ме мене проплакни малко окото щом ти е мерак да не познаваш ...
- prodigy666
- разбира нещата
никой не се крие поне аз де .... стига да съм почивка винаги мога да се срещна с колеги от форума по реката да пием по вино и да се полъжем малко