Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Re: Риболова около Русе
Днес с оглед на очакваната промяна в времето направих 1 последен излет на Дунава
- Прикачени файлове
-
- rsz_picture_104.jpg (125.68 KiB) Преглеждано 798 пъти
-
- ще става разбирач
Забравих да отбележа че за този улов ми помогнаха 2ма мои приятели които са нямали възможност да ходят досега по Дунава но мисля че се справиха чудесно 

Еее...,че как няма да ти е последен излет.Ти тез скобари като облез ги вадиш
Тя тръпката се губи вече
Пък и още един фризер трябва да купуваш май

Above us only sky
- Румен Александров
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
tenesista запали цялото поречие на Дунав . Сподели каква марка фидер използваш и акция, ако може разбира се...
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
А последен, как последен....поне до края на ноември ще се ходи редовно....няма студ няма сняг. В началото на тая година на 10-ти януари бях на Реката-резултат: скобари и морунажtenesista_ написа:Днес с оглед на очакваната промяна в времето направих 1 последен излет на Дунава

- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
Бравос Роско за поредния чувал скобари
. Тая мряна има ли 2кг? Иначе аз днес закрих не толкова добре - със само 3 мрени.

-
- ще става разбирач
Касабов 1.800 - 1.900 кг Един до нас изкара една около 3 кг. Мрени даваше на по долните места На мойто място излязоха по - малки до кг.
Деба, аз ако знаех, че ще ходиш щях да дойда да пробвам за някой трофейtenesista_ написа:Касабов 1.800 - 1.900 кг Един до нас изкара една около 3 кг. Мрени даваше на по долните места На мойто място излязоха по - малки до кг.

-
- ще става разбирач
Аве то вчера си беше точно мренско време едно ветровито .....Но след тва което видях ако се качи нивото ще има трофеи предполагам 

- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Колеги, някой инфо за Ряхово да има? И по точно района като се тръгне от лимана, с/у течението..."малко" е кофти пътя, ама к'ви ли не жертви правим 
И от Мартен като се тръгне надолу към Сандровския остров, ако знаете нещо?

И от Мартен като се тръгне надолу към Сандровския остров, ако знаете нещо?
За Мартен имам инфо за доста мрени, но само дребосък.bachoivo написа:И от Мартен като се тръгне надолу към Сандровския остров, ако знаете нещо?

-
- ще става разбирач
Колега на Сандрово на тва ниво септември месец заседнахме с лодката в плитчина надали има някъв живот там в момента
За Сандровския остров няма да говоря - трагичен е!!!
Bachoivo понеже виждам че си готов на всичко ще ти издам 1 място което ми е носило успехи
но в момента нямам представа би трябвало
Мястото е 23-та помпена Точно под нея има анафор където държи добре и е дълбоко. Ако не даде резултат пробвай точно под стената където свършват камъните и почва пясъка - там миналата година на фидер даваше доволно както и на мамка. На мамка излизаха по-едри

Bachoivo понеже виждам че си готов на всичко ще ти издам 1 място което ми е носило успехи
но в момента нямам представа би трябвало

- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Чак пък готов на всичко...но тъй като времето няма да е толкова страшно, колкото разправя Чолака(хич му нямам вяра на тоя пич) ще ходя по Реката докато времето позволява....Има много места, които трябва да се проверятtenesista_ написа:Колега на Сандрово на тва ниво септември месец заседнахме с лодката в плитчина надали има някъв живот там в моментаЗа Сандровския остров няма да говоря - трагичен е!!!
но в момента нямам представа би трябвалоМястото е 23-та помпена Точно под нея има анафор където държи добре и е дълбоко. Ако не даде резултат пробвай точно под стената където свършват камъните и почва пясъка - там миналата година на фидер даваше доволно както и на мамка. На мамка излизаха по-едри

tenesista_, мерси за инфото

-
- ще става разбирач
казах ти Ряхово под 6та буна има помпена станция заставаш на стената и хвърляш в анафора и се молиш да са групирани там рибите 

-
- ще става разбирач
за тия места дето ми говориш искат ниво от порядъка 4-5 метра квота .Мартен като цяло го отпиши много е измъчен а към Сандрово нямаш работа Търси дълбоки и песъчливи места като това което ти казах