Риболова около Русе

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
tenesista_
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Риболова около Русе

Мнение от tenesista_ »

Днес с оглед на очакваната промяна в времето направих 1 последен излет на Дунава
rsz_picture_104.jpg
rsz_picture_104.jpg (125.68 KiB) Преглеждано 798 пъти
rsz_picture_103.jpg
rsz_picture_103.jpg (103.34 KiB) Преглеждано 798 пъти
Прикачени файлове
rsz_picture_104.jpg
rsz_picture_104.jpg (125.68 KiB) Преглеждано 798 пъти
tenesista_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tenesista_ »

Забравих да отбележа че за този улов ми помогнаха 2ма мои приятели които са нямали възможност да ходят досега по Дунава но мисля че се справиха чудесно :)
Аватар
lfc_boy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lfc_boy »

Еее...,че как няма да ти е последен излет.Ти тез скобари като облез ги вадиш :lol: Тя тръпката се губи вече :oops: Пък и още един фризер трябва да купуваш май :D :drinkers:
Above us only sky
Аватар
Румен Александров
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от Румен Александров »

tenesista запали цялото поречие на Дунав . Сподели каква марка фидер използваш и акция, ако може разбира се...
ИзображениеИзображение
Аватар
bachoivo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bachoivo »

tenesista_ написа:Днес с оглед на очакваната промяна в времето направих 1 последен излет на Дунава
А последен, как последен....поне до края на ноември ще се ходи редовно....няма студ няма сняг. В началото на тая година на 10-ти януари бях на Реката-резултат: скобари и морунаж :D :D Студа не е особен проблем....събота-стабилни 7-8градуса и тук там ветър - перфектно за риболов :D :D А и се надявам заради застудяването наплива да не е толкова голям....
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

Бравос Роско за поредния чувал скобари :) . Тая мряна има ли 2кг? Иначе аз днес закрих не толкова добре - със само 3 мрени.
Изображение
tenesista_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tenesista_ »

Касабов 1.800 - 1.900 кг Един до нас изкара една около 3 кг. Мрени даваше на по долните места На мойто място излязоха по - малки до кг.
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

tenesista_ написа:Касабов 1.800 - 1.900 кг Един до нас изкара една около 3 кг. Мрени даваше на по долните места На мойто място излязоха по - малки до кг.
Деба, аз ако знаех, че ще ходиш щях да дойда да пробвам за някой трофей :) .
Изображение
tenesista_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tenesista_ »

Аве то вчера си беше точно мренско време едно ветровито .....Но след тва което видях ако се качи нивото ще има трофеи предполагам :)
Аватар
bachoivo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bachoivo »

Колеги, някой инфо за Ряхово да има? И по точно района като се тръгне от лимана, с/у течението..."малко" е кофти пътя, ама к'ви ли не жертви правим :)
И от Мартен като се тръгне надолу към Сандровския остров, ако знаете нещо?
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

bachoivo написа:И от Мартен като се тръгне надолу към Сандровския остров, ако знаете нещо?
За Мартен имам инфо за доста мрени, но само дребосък.
Изображение
tenesista_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tenesista_ »

Колега на Сандрово на тва ниво септември месец заседнахме с лодката в плитчина надали има някъв живот там в момента :) За Сандровския остров няма да говоря - трагичен е!!!
Bachoivo понеже виждам че си готов на всичко ще ти издам 1 място което ми е носило успехи
но в момента нямам представа би трябвало :D Мястото е 23-та помпена Точно под нея има анафор където държи добре и е дълбоко. Ако не даде резултат пробвай точно под стената където свършват камъните и почва пясъка - там миналата година на фидер даваше доволно както и на мамка. На мамка излизаха по-едри
Аватар
bachoivo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bachoivo »

tenesista_ написа:Колега на Сандрово на тва ниво септември месец заседнахме с лодката в плитчина надали има някъв живот там в момента :) За Сандровския остров няма да говоря - трагичен е!!!
Bachoivo понеже виждам че си готов на всичко ще ти издам 1 място което ми е носило успехи
но в момента нямам представа би трябвало :D Мястото е 23-та помпена Точно под нея има анафор където държи добре и е дълбоко. Ако не даде резултат пробвай точно под стената където свършват камъните и почва пясъка - там миналата година на фидер даваше доволно както и на мамка. На мамка излизаха по-едри
Чак пък готов на всичко...но тъй като времето няма да е толкова страшно, колкото разправя Чолака(хич му нямам вяра на тоя пич) ще ходя по Реката докато времето позволява....Има много места, които трябва да се проверят :D
tenesista_, мерси за инфото :) За Сандрово ми е ясно, на мен мисълта ми беше за Мартен след помпената/караулката, след края на камънака и лодките...е те там надолу към Сандрово...Лятото на два пъти излизаха хубави платики, но сега не знам как е...мин. седмица щях да ходя, но не стигнах до там по ред причини....
tenesista_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tenesista_ »

казах ти Ряхово под 6та буна има помпена станция заставаш на стената и хвърляш в анафора и се молиш да са групирани там рибите :)
tenesista_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tenesista_ »

за тия места дето ми говориш искат ниво от порядъка 4-5 метра квота .Мартен като цяло го отпиши много е измъчен а към Сандрово нямаш работа Търси дълбоки и песъчливи места като това което ти казах
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”