Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- empar
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
За съжаление е абсолютно сметище. Близо 6-7 години не бях стъпвал по реката в тая част, при все че живея в Дружба и съм израстнал в паркчето в пета част и онзи ден реших да се разходя да си избера местенце за риболов...Redimido написа:Интересен маршрут за обхожданеempar написа:Аз в неделя ще се спусна от бента на Пънча до моста на гара Искър с едно портативно боло и доста бял червей. Точно покрай ТЕЦ-а има разни удобни места, обаче са едни драки, едни клонаци, а за боклука да не говорим...бунище е меко казано. Наслука и дано да имам положителна информация за споделяне.

'начиии толко' много кълвеше....хвърляш-вадиш, хвърляш-вадиш и по едно време толко' се разкълва, че немаш време да хвърлиш.....САМО ВАДИШ!!!
Вчера на реката блато студ но,хванахме по някоя и друга бабушка ако,позатопли ще дава по добре.

Честит празник на всички Българи.
Днес в този хубав слънчев ден ходихте ли на риба да споделите малко информация относно водоемите.
Ще Ви бъда много благодарен, защото днес не успях. През седмицата се очакват хубави дни и смятам да ида някъде. Чакам обаче някой да се похвали първо къде и какво.
Днес в този хубав слънчев ден ходихте ли на риба да споделите малко информация относно водоемите.
Ще Ви бъда много благодарен, защото днес не успях. През седмицата се очакват хубави дни и смятам да ида някъде. Чакам обаче някой да се похвали първо къде и какво.
- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Привет, някой знае ли какво се случва с Веринско, статус условия риба и т.н.?
- TRAP
- ще става разбирач
На Казичене Пъстърва.niki_juve написа:Честит празник на всички Българи.
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
-
- научил се да хвърля
Здравейте, колеги! Честит национален празник!
Ще споделя информацията от днешния ми риболовен излет. Първоначално тръгнахме към яз. Бебреш. Останахме адски разочаровани, поради факта че язовира е с 1/10 от нивото си... Почти целия е без вода.... Както бихте могли да се сетите-никакъв риболов не се получи за 3 часа. Оттам се спряхме на река Искър под моста на Враждебна, но там вяло. Надявам се да съм бил полезен!
Ще споделя информацията от днешния ми риболовен излет. Първоначално тръгнахме към яз. Бебреш. Останахме адски разочаровани, поради факта че язовира е с 1/10 от нивото си... Почти целия е без вода.... Както бихте могли да се сетите-никакъв риболов не се получи за 3 часа. Оттам се спряхме на река Искър под моста на Враждебна, но там вяло. Надявам се да съм бил полезен!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
На платения Богров уклея е полудял. Налових си за цял сезон 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- Бай Иван
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Вчера на Челопечене зимните баби липсваха. На Враждебна тоже.
Чакаме още няколко дена и едни платики ни зоват, там горе в боровете.
Чакаме още няколко дена и едни платики ни зоват, там горе в боровете.

- TRAP
- ще става разбирач
И аз ги чакам тия под боровете.
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
- StaAnt
- ще става разбирач
Вчера на Хераково–пастърва.Стръв камола и бял червей.От 7и30 до15:00 нямах кълване.От 15:00 до 18:00 –11бр и 1 клен.
-
- разбира нещата
Утре мисля да врътна едно капо ( поредното) на враждебна 777...и после ще пиша....
Здравейте ,колети. Вчера 03.03.2013 бях на Лобош на понтоните заедно с още трима приятели. От 7:00 до 13:00 часа четиримата общо - около 4 кг. уклей и малко бабушки. Времето беше прекрасно , народ имаше доста , минаха и от ИАРА на проверка . Костури нямаше.
- Protos_Immortal
- ще става разбирач
Добро утро някой има ли информация за язовир Волуяк/Мрамор помня че го бяха източили преди две години и незнам сегашното му полужение.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
В работата е все така скучно...разстройството ме хваща все по-често поради липсаста на риболовни излети...друго инфо нямам
Уке ще ти звънна да спазариме некое и друго кило,трапезен уклей

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Като минавам през с.Волуяк, язовира си е с нормалния обем вода, зимата беше замръзнал, ама не съм виждал спрели коли и риболовци!