Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com
Форум
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
Re: Качествени чепарета
Само като предложение :chirusa_bg написа:Случайно наминах в темата, ама голямо писане е паднало.
С какво може да ви помогне модератор?
Ако имате ясна идея, казвайте.
Аз не виждам, как може да се отсеят на Люси глупостите, няма кой да дебне ежедневно.
Да се сложи бутон "Скрий всички публикации от този потребител'' и мисля, че ше има доволни( или поне 99,999%)
От всичко най-обичам, гол по пясъка да тичам!
Искам да те попитам:G.Petkov написа:gergi_81 написа:Аз не вярвам, че има модератор в този форум, който е способен да се справи с феномена "ЛЮСИ"
Тук си прав.
Люси е феномен, но е доброжелателен и спокоен човек.
Не се кара с никой, пише това, което мисли.
Също спазва правилата на форума.
С времето ще му свикнете.
Аз го познавам лично и го харесвам !![]()
А няма и нито една причина за намеса на модератор !
Всичките му постове са по темата.
Някой ако не ги харесва - просто да не ги чете.
Люси има голяма тема в "Сладководният" раздел,
Там няма недоволни от него !
Ти правиш ли чепарета, следиш ли темата, ходиш ли да чепариш, че стигна до този извод?.....с който между другото няма съгласни от хората от тези, които го правят.
Аз темата съм я преглеждал няколко пъти, но теб не съм те срещал в нея...
Рошко темата е на всички,
Нема как ти да каниш,или
Гониш.
Сега малко от японската гордост,
За сверка на цените,
Мисля че са ползвали монофил. Ако искаш им се скарай и на тях.
Нема как ти да каниш,или
Гониш.
За сверка на цените,
Мисля че са ползвали монофил. Ако искаш им се скарай и на тях.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Риболовци.
- tiho_roev
- разбира нещата

- Обратна връзка:
Коледа изкарах нова година изкарах грипа изкарах сега е време
да почвам да връзвам чепарета за първия сафрид .
Мисля да започна с тези пера
да почвам да връзвам чепарета за първия сафрид .
Мисля да започна с тези пера
Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
- stareca
- ще става разбирач

Всички жълти куки ръждясват дори и в пъти по скъпите. А жълтата ювела е три пъти по скъпа от тези които са TIN(4,80 е gold срещу 1,50 за TIN) но и резултатите по някога са видимо по изразителни особено при по рядка риба.Чепарето издържа максимум два риболова ама то и без това аз рядко ползвам едно чепаре втори риболов на мен не ми се е случвало чак от плюнченето да ръждясват имам навързани жълти куки от преди година и не са мръднали така си стоят набити на фибран когато ми трябват си стъкмявам няколко чепарета.rashkoto1 написа: Миналата година бях вързал няколко чепарета с жълти ''ювела'' и на пролет бяха ръждясали от плюнката,
та ако се запасявате с такива чепарета е добре без плюнка
[quote="lusienn"]Рошко темата е на всички,
Нема как ти да каниш,или
Гониш.
За сверка на цените,
Мисля че са ползвали монофил. Никой не гоня, ти сам предложи да ни лишиш от информацията която предлагаш .Аз просто го приемам това твое предложение.
Нема как ти да каниш,или
Гониш.
За сверка на цените,
Мисля че са ползвали монофил. Никой не гоня, ти сам предложи да ни лишиш от информацията която предлагаш .Аз просто го приемам това твое предложение.
Аз не качвам,
От доста време какво
Съм вързал,а връзвам
Както обикновенно,
Проблем няма
От доста време какво
Съм вързал,а връзвам
Както обикновенно,
Проблем няма
Риболовци.
- tiho_roev
- разбира нещата

- Обратна връзка:
Не мисля че цвета на куката е от особедно голямо значение освен търговскотоstareca написа:Всички жълти куки ръждясват дори и в пъти по скъпите. А жълтата ювела е три пъти по скъпа от тези които са TIN(4,80 е gold срещу 1,50 за TIN) но и резултатите по някога са видимо по изразителни особено при по рядка риба.Чепарето издържа максимум два риболова ама то и без това аз рядко ползвам едно чепаре втори риболов на мен не ми се е случвало чак от плюнченето да ръждясват имам навързани жълти куки от преди година и не са мръднали така си стоят набити на фибран когато ми трябват си стъкмявам няколко чепарета.rashkoto1 написа: Миналата година бях вързал няколко чепарета с жълти ''ювела'' и на пролет бяха ръждясали от плюнката,
Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
ДА , само от половин страница снимки от телефона ти на други неща(трябва да благодарим).lusienn написа:Аз не качвам,
От доста време какво
Съм вързал,а връзвам
Както обикновенно,
Проблем няма
п.п Проблем няма(за теб обаче само)
Всички жълти куки на Youvella ръждясват! След един риболов върховете вече ги няма! Червените на Youvella са друго нещо, устойчиви са на морска вода, падне ли червения слой долу е жълта куката
Точно това показвах и аз,
Много риба ми даде на червената
Кука,добре ги закача,
Кука 9 по скоро е реално номер 10
Като размер,бързо и пада цвета
Обикновенно след петия кг.
С такова чепаре цветно
Хващам 10 кг за 4,5 часа.
Много риба ми даде на червената
Кука,добре ги закача,
Кука 9 по скоро е реално номер 10
Като размер,бързо и пада цвета
Обикновенно след петия кг.
С такова чепаре цветно
Хващам 10 кг за 4,5 часа.
Риболовци.
- stareca
- ще става разбирач

Може и да си внушавам но така или иначе работят добре както и белите разбира се а за търговска цел със сигурност по впечетляват.tiho_roev написа:Не мисля че цвета на куката е от особедно голямо значение освен търговскотоstareca написа:Всички жълти куки ръждясват дори и в пъти по скъпите. А жълтата ювела е три пъти по скъпа от тези които са TIN(4,80 е gold срещу 1,50 за TIN) но и резултатите по някога са видимо по изразителни особено при по рядка риба.Чепарето издържа максимум два риболова ама то и без това аз рядко ползвам едно чепаре втори риболов на мен не ми се е случвало чак от плюнченето да ръждясват имам навързани жълти куки от преди година и не са мръднали така си стоят набити на фибран когато ми трябват си стъкмявам няколко чепарета.rashkoto1 написа: Миналата година бях вързал няколко чепарета с жълти ''ювела'' и на пролет бяха ръждясали от плюнката,
- tiho_roev
- разбира нещата

- Обратна връзка:
За този сезон си вържи бяла кука със златист хастарstareca написа:Може и да си внушавам но така или иначе работят добре както и белите разбира се а за търговска цел със сигурност по впечетляват.tiho_roev написа:Не мисля че цвета на куката е от особедно голямо значение освен търговскотоstareca написа: Всички жълти куки ръждясват дори и в пъти по скъпите. А жълтата ювела е три пъти по скъпа от тези които са TIN(4,80 е gold срещу 1,50 за TIN) но и резултатите по някога са видимо по изразителни особено при по рядка риба.Чепарето издържа максимум два риболова ама то и без това аз рядко ползвам едно чепаре втори риболов на мен не ми се е случвало чак от плюнченето да ръждясват имам навързани жълти куки от преди година и не са мръднали така си стоят набити на фибран когато ми трябват си стъкмявам няколко чепарета.
и направи сравнение кое чепаре ще хване повече
Е па и ти, човек тъкмо си мисли,че е понаправил възможните комбинации и идва един Тихо Роев и оп- златисто 
Aйде пак на куките.
Aйде пак на куките.
- tiho_roev
- разбира нещата

- Обратна връзка:
Никоѝ насила не карам нещо да връзваrashkoto1 написа:Е па и ти, човек тъкмо си мисли,че е понаправил възможните комбинации и идва един Тихо Роев и оп- златисто
Aйде пак на куките.
, коѝто иска да пробва сам за себе си