Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Re: Риболова около Русе
Блокирах си акаунта някой има ли представа как мога да го оправя
Какво означава блокирах? Ако е грешна парола, опитай ресетване, тоест да ти изпратят нова парола. Ако не ти изпратят пиши на някой администратор или отвори тема.tenesistaa написа:Блокирах си акаунта някой има ли представа как мога да го оправя

Няма смисъл да се разхождаш.Аз вчера направих една разходка до Мартен да видя какво правят колегите.Имах време и малко храна и ей така за 2-3 часа разпънах фидера.Бах точно на 200-300м. след помпената в посока Сандрово. Оказа се плитко и се наложи да замятам по на вътре (50м).Не че там беше по добре,но се обадиха няколко хубавици:bachoivo написа:Колеги, някой инфо за Ряхово да има? И по точно района като се тръгне от лимана, с/у течението..."малко" е кофти пътя, ама к'ви ли не жертви правим
И от Мартен като се тръгне надолу към Сандровския остров, ако знаете нещо?

след,което им се случваше ето това:

Above us only sky
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Няколко такива красавици излязоха мин. седмица на плувка с 7-мака, в затишието след една бунаlfc_boy написа:Няма смисъл да се разхождаш.Аз вчера направих една разходка до Мартен да видя какво правят колегите.Имах време и малко храна и ей така за 2-3 часа разпънах фидера.Бах точно на 200-300м. след помпената в посока Сандрово. Оказа се плитко и се наложи да замятам по на вътре (50м).Не че там беше по добре,но се обадиха няколко хубавици:
след,което им се случваше ето това:

- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
-
- ще става разбирач
Не си губете времето с Мартен 2-3 опции има 1. 23-та помпена ;2. Драгата - тва е яма около Бръшлян където дава довлно морунаж точно срещу средата на остров Бекира ; 3. Надолу към тръбата на Бръшлен. Тва са местата на тая квота !!
НЕ ТЕ ПОСЛУШАХМЕ,И СЕ КАПОТИРАХМЕ ЯКО(ОСВЕН 3 СОБАРА). МАЙ ТРЯБВА ПО-ЧЕСТО ДА СЕ ВСЛУШВАМЕ В ДУМИТЕ НА КОЛЕГИ!tenesista_ написа:Не си губете времето с Мартен 2-3 опции има 1. 23-та помпена ;2. Драгата - тва е яма около Бръшлян където дава довлно морунаж точно срещу средата на остров Бекира ; 3. Надолу към тръбата на Бръшлен. Тва са местата на тая квота !!
- djokoriboloveca
- разбира нещата
largo 85 не съжалявай,преди малко се върнаха колеги от тръбата на Бръшлен.Даже и попче не са хванали.Дунава пада и рибата се ошашави.
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
-
- ще става разбирач
Ако са били за шарани не ме учудва тази година въобще не бяха на нашия бряг.
-
- ще става разбирач
На тръбата баща ми направи доста приличен улов но от лодка Излизаха каракуда до 1.5 кг платика и 1 шаране 2 кг
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
След като ми пропаднаха плановете за риболов вчера, днес все пак успях да се разходя за 3-4 часа по Реката. Резултата е,че нацелих детската градина и освен 6-7 мренки по педя-педя и малко и едно дребно скобарче нищо мерно....
Риболов на фидер, манджа Mondial-F Река и бял на куката, дистанция 40+м....Мястото-м/у Мартен и КТМ-то, под базата на Ромпетрол.
P.S. Водата пада здраво....
P.P.S. Преди да отида там ходих до помпената на Мартен. От нея до първата буна навалицата е голяма-г*з до г*з и всеки се оплаква, че нямало риба....
Риболов на фидер, манджа Mondial-F Река и бял на куката, дистанция 40+м....Мястото-м/у Мартен и КТМ-то, под базата на Ромпетрол.
P.S. Водата пада здраво....
P.P.S. Преди да отида там ходих до помпената на Мартен. От нея до първата буна навалицата е голяма-г*з до г*з и всеки се оплаква, че нямало риба....
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- djokoriboloveca
- разбира нещата
Да,търсили са шарана и хищника,но уви пълно капо.tenesista_ написа:Ако са били за шарани не ме учудва тази година въобще не бяха на нашия бряг.
Преди 20 дена нивото беше 10см. за десетина дни стана 1.5м.и пак за толкова падна драстично.За утре прогнозата е 21см.ще се ошашави не ами....
Качи се нивото и рибата се активира,падна нивото и рибата я няма.
Това е графиката за последните 24ч.
- Румен Александров
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Колега от къде я взимаш тази таблица?djokoriboloveca написа:Да,търсили са шарана и хищника,но уви пълно капо.tenesista_ написа:Ако са били за шарани не ме учудва тази година въобще не бяха на нашия бряг.
Преди 20 дена нивото беше 10см. за десетина дни стана 1.5м.и пак за толкова падна драстично.За утре прогнозата е 21см.ще се ошашави не ами....
Качи се нивото и рибата се активира,падна нивото и рибата я няма.
Това е графиката за последните 24ч.
-
- вече хвърля и на тежко
Като гледам нивото и температурата на водата, ще взема да смажа макарите и да ги прибирам за зимуване. Таз година нито една уловена щука, такова немане ми е за пръв път, дано догодина пустите сърби да пускат повечко вода, че ми омръзна от това ниво.
- djokoriboloveca
- разбира нещата
[quote="nicki4"] ще взема да смажа макарите и да ги прибирам за зимуване. .[/quote
В никакъв случай, има време.След всяко зло идва добро, търпение и постоянство и резултата идва.
В никакъв случай, има време.След всяко зло идва добро, търпение и постоянство и резултата идва.