Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Кире , гледам у Видин сал 200 човека са протестирали докът в близкият Лом двойно , или 400 души . Това ще рече ли че при вас са по-малко ощетените 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- Христо Рангелов
- разбира нещата
И у Търговище май ще има протести, че много високи сметки бре...
"The more you know, the less you carry"
- GODzillata
Пав, аз от новините научих, че и във Видин е имало протест...Павел Иванов написа:Кире , гледам у Видин сал 200 човека са протестирали докът в близкият Лом двойно , или 400 души . Това ще рече ли че при вас са по-малко ощетените

Първо - не е имало никаква организация или уведомяване на гражданите за това събитие, второ - през викенда сички са си на село, трето - у Видин са си шепа ора и без тфа.
Мани ся статистиката, а я кажи койе колко арчи, че да направя калкулацията дЪл са ме преебали тия пустиняци.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- G.Petkov
lusienn написа:... Много ми се ходи на такива места на релах в моменнта
Люси,
И на мен

Особено на място с вода, пълна с риби,
Заредена с питиета и мезета, маса
Девойка, почти без дрехи, потопена в топлата вода на екваториалните морета,
И .............
Легло на пясъка

Като изключим, временната липса на въдици,
Може би това е дълбоко мечтаната от нас същност на "Прехода", а ?????????????
И не е фикус, а е палма

Е мечтите са безплатни.Ще изчакам до лятото,и пак на
Приморско-там са ми приятелите,района ми е познат,водата е чиста и риба колкото за пържене прясна има
Специално аз съм ви пуснал най много снимки от района,включително риболовни.Имаше и изгреви добри.И двата плажа са дълги,има естествени дюни,има резерват има каменно светилище и там даже хванахме рядката риба таралеж и я пуснахме да расте обратно в морето .Тука съм шампион на форума по безплатно постване на фотки,та мисля че от целия отбор на старите кучета ми дишате прахта 

Риболовци.
Добър вечер, добро утро и лек преход от уйкенда към успешна /дано да е/ нова седмица!
Годзилата му се губят киловатите, а на мен цели 10 кинта.
Къде по дяволите изчезнаха шибаните 10лв.
Взех на заем 100лв. от Косьо и тръгнах към магазина, но съм ги загубил по пътя. Срещнах Борката и взех от него още 50лв на заем, така заема ми към тях стана общо 150лв.
В магазина купих две бутилки ракия за 20лв. и рестото от 30лв. върнах на Косьо, така на него останаха да връщам 70лв. а на Борката неговите 50лв. или общо 120лв.
В мен имам две бутилки ракия за 20лв. или общо 120+20=140лв.
Е, къде са шибаните 10лв. мамка му?!?
Годзилата му се губят киловатите, а на мен цели 10 кинта.
Къде по дяволите изчезнаха шибаните 10лв.
Взех на заем 100лв. от Косьо и тръгнах към магазина, но съм ги загубил по пътя. Срещнах Борката и взех от него още 50лв на заем, така заема ми към тях стана общо 150лв.
В магазина купих две бутилки ракия за 20лв. и рестото от 30лв. върнах на Косьо, така на него останаха да връщам 70лв. а на Борката неговите 50лв. или общо 120лв.
В мен имам две бутилки ракия за 20лв. или общо 120+20=140лв.
Е, къде са шибаните 10лв. мамка му?!?
Никоя риба не е по - важна от живота !
- Vid
- кандидат преподавател
Искам да ви кажа, че тия гадняри Евн, Чез и пр. се гъбаркат с нас. Моята сметка е 2-пъти по висока, въпреки че половината от месеца бях в чужбина... Чак не мога да повярвам......
Ние народ ли сме ? Или мърша? Цитирам П.Р.Славейков. Нека да се освестим. Сега се зачудих, дали да не поместя тук истината, която Славейков е прозрял още през 19 век, за хората, които не я знаят?
стихотворение на П.Р.Славейков:
НЕ СМЕ НАРОД
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
И не знаем, не можеме, не щеме
да работим за себе си със време.
Само знаем и можеме, и щеме
един други злобно да се ядеме...
Помежду си лихи, буйни, топорни,
пред други сме тихи, мирни, покорни...
Все нас тъпчат кой отдето завърне,
щот сме туткун, щото не сме кадърни...
Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -
а всякому мерамът е развала...
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
Хайде поне веднъж да сме народ, и да ги изгоним тия кърлежи от тук....
НЕ МОЖЕ един пенсионер да живее със 170 лв. пенсия и да плаща 250 лв. ток, НЕ МОЖЕ.... НЕ МОЖЕ дядо ми да е ветеран от войната, воювал, раняван двукратно пенсионер на 93 г. отделно с 40 г. трудов стаж да взема такава пенсия НЕ МОЖЕ.....
МАЙ Е ВРЕМЕ ДА СИ НАПРАВИМ ЕДНА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА ТУК, И ВРЕМЕ Е ДА ИМА ОБЕСЕНИ ИЛИ РАЗСТРЕЛЯНИ, а не как през 89г. - мирен преход = деградация и упадък. Свободата-демокрация се гради с кръв, ние я направихме безкръвно..., явно за това сме сега на тоя хал...
Днес Я се включих в един протестен митинг..., апелирам всички-да бъдем българи и да отстояваме правата си..., щото нацията загива... Нека всички да се включим в митингите относно монопола на енерторазпределителите - "предсмъртната агония на един умиращ народ", е, докато все още сме живи - да го направим..... и да изгоним кръвопийците от територията си....
Ние гражданите сме силата, и ние ковем историята и настоящото-бъдещето, и ако бъдем единни много далавераджии и комисионери ще издухат супата, а ние ще живеем по добре....
Думите са си думи.... нужни са и дела - действайте, не спете.......... ша спим га умрем........
Ние народ ли сме ? Или мърша? Цитирам П.Р.Славейков. Нека да се освестим. Сега се зачудих, дали да не поместя тук истината, която Славейков е прозрял още през 19 век, за хората, които не я знаят?
стихотворение на П.Р.Славейков:
НЕ СМЕ НАРОД
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
И не знаем, не можеме, не щеме
да работим за себе си със време.
Само знаем и можеме, и щеме
един други злобно да се ядеме...
Помежду си лихи, буйни, топорни,
пред други сме тихи, мирни, покорни...
Все нас тъпчат кой отдето завърне,
щот сме туткун, щото не сме кадърни...
Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -
а всякому мерамът е развала...
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
Хайде поне веднъж да сме народ, и да ги изгоним тия кърлежи от тук....
НЕ МОЖЕ един пенсионер да живее със 170 лв. пенсия и да плаща 250 лв. ток, НЕ МОЖЕ.... НЕ МОЖЕ дядо ми да е ветеран от войната, воювал, раняван двукратно пенсионер на 93 г. отделно с 40 г. трудов стаж да взема такава пенсия НЕ МОЖЕ.....
МАЙ Е ВРЕМЕ ДА СИ НАПРАВИМ ЕДНА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА ТУК, И ВРЕМЕ Е ДА ИМА ОБЕСЕНИ ИЛИ РАЗСТРЕЛЯНИ, а не как през 89г. - мирен преход = деградация и упадък. Свободата-демокрация се гради с кръв, ние я направихме безкръвно..., явно за това сме сега на тоя хал...
Днес Я се включих в един протестен митинг..., апелирам всички-да бъдем българи и да отстояваме правата си..., щото нацията загива... Нека всички да се включим в митингите относно монопола на енерторазпределителите - "предсмъртната агония на един умиращ народ", е, докато все още сме живи - да го направим..... и да изгоним кръвопийците от територията си....
Ние гражданите сме силата, и ние ковем историята и настоящото-бъдещето, и ако бъдем единни много далавераджии и комисионери ще издухат супата, а ние ще живеем по добре....
Думите са си думи.... нужни са и дела - действайте, не спете.......... ша спим га умрем........
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- GODzillata
Добрютро!
Мразя да ставам рано....само когато е за риба се ядва!
Взел съм електромера под отчет, дебна всеки киловат.

Мразя да ставам рано....само когато е за риба се ядва!

Взел съм електромера под отчет, дебна всеки киловат.

Виждаш как се обзавеждам с качествени остриета,че пищова не ми са цапа - ша има инкасатор без топки в скоро време,ма чакам да дойдът да засичатGODzillata написа:
Взел съм електромера под отчет, дебна всеки киловат........

- G.Petkov
Да, бе да,
То остана само и гей такса да им плащаме на тия педе..си
!
Зачетох се днес в документите в линк от темата на расо 109 - "ЧЕТИ,НАРОДЕ,ЧЕТИ!!! "- през годините всички "гейски" партии докараха нещата до състоянието на "обран бостан", ама цинизма и безогледното нахалство, записано в подслушаните разговори, много ми развали настроението.
И все ми се струва, че големите далавери са в производтвото и търговията с ел.ток, ЕРП-та са като "бушон" в края на веригата, и те крадат яко, ама "лъвският пай" остава другаде.
Дано ги прочетат и други яростни привърженици на Р.Ов. и Сер"гей".
То остана само и гей такса да им плащаме на тия педе..си

Зачетох се днес в документите в линк от темата на расо 109 - "ЧЕТИ,НАРОДЕ,ЧЕТИ!!! "- през годините всички "гейски" партии докараха нещата до състоянието на "обран бостан", ама цинизма и безогледното нахалство, записано в подслушаните разговори, много ми развали настроението.
И все ми се струва, че големите далавери са в производтвото и търговията с ел.ток, ЕРП-та са като "бушон" в края на веригата, и те крадат яко, ама "лъвският пай" остава другаде.
Дано ги прочетат и други яростни привърженици на Р.Ов. и Сер"гей".
- Христо Рангелов
- разбира нещата
Не е Сер "гей", а Сър Гей.. 

"The more you know, the less you carry"
- GODzillata
Тия педали са се яко осрали, в сметката ми дневната енергия е тройно над нощната, а големия бойлер бачка само през нощта, както и единият климат, та няма начин тва да е така! 

Какъв "Сър",педал долен е да го фаносаХристо Рангелов написа:Не е Сер "гей", а Сър Гей..

Ехо Кире-ти направо мешашна бе човек-какви сатиясуми за ток,какво е това чудо
Тука в София никой не плаща такива сметки.Моя ток еоколо 50 лв.Виж Парното,миналата годинабеше 200лв месечно сега са го писали 285.Преди като ходех на Тец 2 за риба,хора от местните къде бачкат там разправяха че в района находищата от въглищаса за 300години напред.Значи тия къде саприватизирали тец 1 и 3 ще си избият много добре парите от нас 

Риболовци.
Че не видя ли - нас и румънците открито не ни искат,даже не ни броят за хора - предпочитат си чернилките.Вече се чудя за какво ни е скапаната Европа и нямаме ли някой свестен държавник да им тегли една майна. Правешкия ги е предвиждал тез неща,та ни слагаше на руснЯците - макар и оттам да ни го подават,ма с тях сме свикнали да си въртим задника и да го поемаме.G.Petkov написа: И все ми се струва, че големите далавери са в производтвото и търговията с ел.ток, ЕРП-та са като "бушон" в края на веригата, и те крадат яко, ама "лъвският пай" остава другаде..........

Последно промяна от Teo 62 на Пон Фев 11, 2013 7:39 pm, променено общо 1 път.