Презентация на съфорумниците

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
K.KOLEV79
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Презентация на съфорумниците

Мнение от K.KOLEV79 »

И аз със закъснение казвам се Крсимир Колев на 31 години от Русе ,рибар ,ловец ,предимно рибар .Имам транспорнта фирма Пети Транс ООД кръстена на малката ми дъщеря Петя,извършвам вътрешен и международен транспорт с бусове на дрехи на закачалки палетизирани и насипни товари,дистинаций цяла Европа.Ако някой има нещо да му се донесе от Германия,Белгия,Холандия,Франция мога да помогна ,тъй като сме с бусове можем да стигнем до всеки магазин и къща в градска час на градовете ,ще се радвам ако мога да помогна на някой от форума
ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

Привет,колеги.Аз съм Иван от Пловдив.Учил съм за шлосер.Работил съм като:обущар,охранител и др.Сега се занимавам с японски климатици втора употреба.Не съм особено вещ в риболова,обаче много силно ме влече.Сина ми също се оформя като страстен рибар,така че вече сме отбор. :lol:
Изображение
Изображение
Аватар
nvelikov
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от nvelikov »

Подкрепям идеята на КИРО,макар и със закъснение, подобре късно от колкото никога!!!!! :D

Ето и нещо за мен:
Казжам се Николай Велков
от София
Занимавал съм се с много различни дейности но редимно с търговия на земеделска продукция /зърно/,обработка на земя ,самолетно боядисване, дизаи, производство на диз. мебели,стъкл пластика, структорно окабеляване и изграждане на комп.мрежи.
Българо Датски колеж, търговия и маркетинг.

Хоби: ЛОВ И РИБОЛОВВВВВВ

За връзка с мен :nvelikov@dir.bg
" Не всичко, което има две бузи е лице..."
Аватар
jagger1
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jagger1 »

Здравейте колеги. Във форума съм от скоро. Казвам се Мирослав (Миро), 57 г.,от София, вече пенсионер. От 50 години набирам инерция в любителския риболовен (сладководен) стаж и още не съм я набрал достатъчно. Все се уча и ще продължавам така, докато съм на този свят. Обичам да снимам, а от 2 -3 години и да си въртя мухички, нимфи и стримерчета. Голямо удоволствие изпитвам от това. Обичам мухарката и плувката, но и другите видове не са ми чужди. 'Живарника ми' (разбирайте начина ми на мислене) е с две дупки - една отгоре голяма (през която пускам хванатата рибата) и една на дъното му (през нея минават маломерките). В края на излета, когато вдигна живарника, ако вътре има някоя рибка, значи е била добра, а ако няма нищо, значи е била маломерна - нека да живее, да расте, да зрее. Мразя мърлящината - обичам красотата. Позитивното мислене го задържам като трофей - негативизма го пропускам като маломерно рибе. НАСЛУКА И МНОГО ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ край водоемите на всички колеги.
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
to6o_03
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от to6o_03 »

Здравейте и от мен.Казвам се Тодор Митев живея в гр.Куклен на 31г.Занимавам се сас строителство <грубо+доваршителни работи>от 11г.,а от 8 месеца имам и кафе в Пловдив.Ловя риба<опитвам се>от може би 25г и сам минал през тролинг,плувки от около 2г.и шаранджийство общо взето обичам да ловя риби всякакви или по-точно казано обичам да сам покрай водата,ако мога да помагам с нещо заповядайте.
Аватар
joro_ko
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от joro_ko »

Aз пък чак сега видях темата , казвам се Георги Костадинов на 30 години ,семеен съм с една прекрасна дъщеря , занимаваме се заедно със зет ми с един 6 декара водоем за спортен риболов. Нали така е модерното сега да се казва на платените водоеми :D
Изображение
Аватар
koda33
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от koda33 »

Здравейте , казвам се Георги Стефанов от Панагюрище ,но работя и живея в София(нали казват от къде е жената от там е и родата) ,от скоро съм запален по риболова , на 32 години, профеися търговец на хранителни стоки.
Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
Аватар
cvetan_zashev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от cvetan_zashev »

Здравейте и от мен,
чак сега виждам темата и 100 % я подкрепям.
Аз се казвам Цветан Зашев и съм от София.
Много съм запален по риболова,фотографията и автомобилите.
Работя за Рено или по точно фирма ПроМобил.
Ще се радвам ако мога да помогна на колега с каквото мога.
Също така се занимавам и развивам Лизинговата компания свързана с гореупоменатото дружество.
Рибата и циците се разбират колко са големи едва след като се хванат!
m_ad
новобранец
новобранец

Мнение от m_ad »

Здравейте и от мен!
Казвам се Моньо Монев, на 47 години съм и живея със семейството си (съпруга Тони и дъщеря Никол на 8 г.) в София. До октомври 2010г. бях офицер във Военновъздушните сили и се занимавах със защитата на класифицираната информация.
От 5 месеца съм пенсионер и вече започвам да се оглеждам за подходяща работа.
Риболовът ми е хоби още от преди годините на дъщеря ми, когато в с. Ловец, Старозагорско, по цяло лято ловяхме каракуди, червеноперки и бабушки на перо от фитка (пуйка) за плувка и камъш за пръчка в една малка рекичка.
Обикновено ловя на плувка или на тежко, като по-скоро мисля, че съм от късметлиите, а не от специалистите в областта на риболова.
Аватар
chapara
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от chapara »

Изображение

Викат ми Божо от Софето,на повечкото пишещи колеги съм познат.
Най-мразя да се подебавват с моята усоба !!!
ИзображениеИзображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

chapara написа:Изображение

Викат ми Божо от Софето,на повечкото пишещи колеги съм познат.

Къде го намери набора бе Боже,направо изтрепа рибата :lol: :lol: :lol: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Ооооооо, бат'Божо! :D :drinkers:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pacho69 »

Здравейте съфорумци, казвам се Пламен Ставрев, родом от Зарата, живея в София, присадих се тука 1989 и чак досега. Инженер по професия - подемно транспортна и пътно строителна техника, специализация Роботика в ТУ и компътърни системи в Израел. Понастоящем работя в собствената си фирма - внос на тениски с марка Fruit Of The Loom и Anvil Knitwear. Имам и собствена база за печат на тениски и бродерия. По стечение на нещата от 1999 съм инвалид 75%, хобито ми е риболова и гоблените...
По-голям шаран от рибаря няма...
Аватар
Shag
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Shag »

Маноел, 24, Пловдив. Студен в МГУ - София. Екология и опазване на околната среда 3-ти курс. Нещо не се разбираме с екологията. Бутам я, колкото да запиша магистратура Геодезия и Маркшайдерство. Понастоящем съм "на повикване" към една фирма за строителен контрол и инвеститорски надзор в София. Близо 3 години стаж като геодезист (инженерна и равнинна геодезия). Запален рибар от миналата есен.
Рибата е риба, когато е в тигана!
Аватар
недялко радков
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от недялко радков »

Здравейте,аз също сега разбрах за тази тема.
От Варна съм,на45 години,ерген(по-добре мляко от хладилника,отколкото крава в кухнята :wink: )
Риболовец съм от 35 години-от времето,когато все още имаше риба.Ловя предимно морска риба,защото морето ми е под носа а и около Варна няма неплатени водоеми.
Образование-висше незавършено(остана ми 1 семестър и се отказах).
Професия-призовкар,но имам и още няколко в резерва.
Хоби-риболов и всичко,свързано с него,особено най важната част-приготвянето на най различни рибни специалитети.
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”