С лодка в морето

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
rimohit
сериозен играч
сериозен играч

Re: С ЛОДКА В МОРЕТО

Мнение от rimohit »

Аз проблем нямам.Ако ти имаш пиши ми на лични ако може да го решим заедно а да не спамим :wink:
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
anastas_peykov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от anastas_peykov »

irsh написа:
anastas_peykov написа:На Ной има същата естакада както на Златните ,незнам само дали е читава
Всичко е читаво, но никой няма да премести лодките, които са на стоянка там. Другото устройство "кранчето" може да го използваш когато си пожелаеш, но трябва да имаш въже с тебе, никой няма да ти каже нищо, че го ползваш. Най-добре е да рискуваш един лош ден за риболов и да се поразходиш, и да огледаш всичко, и да видиш и пътищата.
Не съм обръщал внимание за естакадата но мисля ,че лодките дето са там не пречат, те са три или четири от тия малките стъклопластовите. От Март не съм ходил там и да ти кажа не съм обръщал внимание. Когато последно ходих там пускаха твърда лодка с онова кранче. Бая голяма беше лодката. Мисля че с него е по-удобно да се пусне лодка щото на тая естакада може да се хлъзнеш да се убийш на нея, а и колесара от тая солена вода... Кранчето последно като ходих имаше стоманено въже но имаше и катинар. Може само събота и неделя да го слагат , незнам. Ходил съм на риба там само почивните дни.То от няколко години си е там , даже зимата нямаше въже, беше доста ръждясало, пролета някои го е стегнал явно. При всички положения трябва да идеш там и да разпиташ. Ной е много добро място за пускане на лодка. Не си струва на тия бандити от златните да им плащаш пари. Сигурно само тука се плаща да ползваш подобни "съоръжения".
anastas_peykov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

rimohit написа:Айде кажете в коя тема трябва да се пише.... :lol: :lol: :lol:
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 2&start=45
Тая тема дето си я посочил не виждам кжо общо има с туй да си пуснеш лодката. Все пак за да си "С ЛОДКА В МОРЕТО" трябва да имаш от де да си пуснеш лодката. :) Би било наистина хубаво и полезно това да си е като отделна тема. Има доста хора с лодки. Ако няма вече такава и ако смятате че тзаи информация ще е полезна нека някой я създаде.
rimohit
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от rimohit »

anastas_peykov написа: Тая тема дето си я посочил не виждам кжо общо има с туй да си пуснеш лодката. Все пак за да си "С ЛОДКА В МОРЕТО" трябва да имаш от де да си пуснеш лодката. :) Би било наистина хубаво и полезно това да си е като отделна тема. Има доста хора с лодки. Ако няма вече такава и ако смятате че тзаи информация ще е полезна нека някой я създаде.
Абе хора!.Темата до 30 стр. има много излети ..снимки.Мисълта ми беше , модераторите на този форум да решат риболовните излети с лодк а къде да се пускат все пак.
Това , че последно за пускане на лодки сте говорили означава ли , че само за това се пише в нея?
Айде със здраве..сезона ПОЧНАА
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
anastas_peykov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Да , вярно , май пооклепахме темата. Модераторите може да попрочистят ненужното.
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Тази тема е пусната миналата година,
а раздела Риболов от лодка е направен скоро.
Ако сте забелязали,вече на два пъти тук съм дал само линка,а основния ми репортаж е в "Риболов от лодка".
Добре е вече всички репортажи и мнения да бъдат там.Пускате си тема със съответния репортаж,и после и коментарите към темата /къде,с какво,и т.н./
Както е в "Моя риболовен излет"
Оставям тази тема още няколко дни за коментари,
после я заключвам.

Относно местата за пускане на лодките,мисля че имаше тема,ще я потърся,ако ли не ще се отвори нова такава.
Според мен е важна тема,както за постоянните колеги от черноморието,така и за гостите.
Такава тема ще я сложа като важна,но искам там конкретни коментари,другото ще се трие.
И по принцип,във важните теми-без спамове и други тем подобни.Само конкретна информация.

Сафрид при нас още няма. :D
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
Тошето
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Тошето »

Когато някой търси инфо за морето го търси в Морски риболов.....и под теми,мисля че темата си е на мястото,,мое мнение
За да поискаш, трябва да дадеш
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

to6eto69 написа:Когато някой търси инфо за морето го търси в Морски риболов.....и под теми,мисля че темата си е на мястото,,мое мнение
И ти си прав,
още мнения !!!
Изображение

kiko73
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kiko73 »

И ти си прав,
още мнения !!!

аз също мисля че тази тема трябва да остане , това е точното място за нас морските хора
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

Кире миналата година ли обсъждахме това и пак редихме "сълзи" :roll: :D Мисля,че нещата се разпокъсаха....малко!имат и привкус на забвение,останалото...незнам,ама си спомням един категоричен отговор.
А сега де? :roll:
Аватар
SILVESTER
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SILVESTER »

Аз също мисля че тази тема е показателно и типична за морския,на мен лично тук си ми е по-добре и едва ли ще си пусна репортажа в риболов с лодка.
Там е намесен тролинг,кльонк и разни други.
Киро,не се сърди ама аз ще продължавам да си пускам репортажите в морския(може да са малко ама от сърце) :lol: :lol: :lol:
... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Няма място за сърдене,сайта не е мой,
въпроса е как да ни е по-добре.
Изображение

Аватар
Тошето
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Тошето »

Знамето пред къщи овисна, слънцето напече ,мъглата в морето се отдръпва,който ще влиза сега е момента.....
За да поискаш, трябва да дадеш
Аватар
EU_BG_akademika
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от EU_BG_akademika »

Брей, то цяла полемика станало :D Значи относно пускането с колесар, най-удобното място което съм открил е "Казашко", там колесара влиза в езерото и само си отвързваш лодката и я бутваш назад. После с 3-4 литра бензин отиваш направо пред галата и се връщаш. Хем разходка, хем не даваш 20 лв на обирджийте :( Също и на "Болата" е много удобно, а там има и риба :D . Гуменката не е за кран според мен, тежи мотора, а дръжките са шито-лепени, да не стане айхафте с крана. Някай ако е пускал да сподели. А ако ще си качвам отделно мотора, кран не ми трябва.....
А по въпроса за хелинга, не става въпрос за купени парцели, а за буните нейде, там трябва да е общинско, сиреч национално място. Едва ли ще ни откажат разрешение за мобилен хелинг особенно преди изборите. Въпроса е да се пита където трябва :( Балдъзата работи в обласната управа, де да знам оттам могат ли да помогнат нещо....
А хелинга ще си го сгобяваме и разглобяваме два пъти в годината, докато пием по бира :drinkers: :drinkers: и сме го струпали или съответно разтурили. Само че аз оттук/гадна София/, нама как да се заема, иначе с удоволствие бих го направил..
А темата си е с "лодка в морето", няма нищо общо с "риболов от лодка" Човек като му трябва инфо за морето ще погледне именно тук.
Айде със здраве и дайте още предложения за сдобиване с хелинг...........
Ако искаш да си щастлив 2 часа-напий се, ако искаш да си щастлив 1 месец- ожени се, ако искаш да си щастлив цял живот- стани рибар.
/китайска мъдрост/
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Темата остава. :smt023
Морския риболов е друга бира.
Изображение