Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

МАРИЦА-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: МАРИЦА-всичко за и по реката
Пламче, БРАВО!!!!
Продължавай да упорстваш и все някой ден ще УДАРИ, който трябва!!!
На бента, който си бил държи КЛАСНИ риби
А тези риби се вадят с ужасно много ходене по реката и редене на валат, след валат.
През лятото на 2008г. ходех юни, юли и август всяка вечер на реката за 2-3 часа след работа и освен малките, които не съм броил извадих 4 хубави риби=4,2кг, 16,2кг, 9,2кг. и 27,2кг. Връщайки се назад във времето се падаше по една риба на месец, което пък значи 29 валата на месец. Така, че сомският спининг, може би и благодарение на бракониерите е един от най-неблагодарният, ако мога така да се изразя. За сравнение имам един авер, който 2008г. ходеше всеки ден и така и не хвана сом, но през лятото на 2009г. извади за 20 дни три КЛАСНИ риби-15, 23 и 32кг. Така, че когато има упорство и познания в този риболов, които вече си понатрупвал идва и КЪСМЕТА
Та, имаш и един час свободен въртиш
Поздрави!!!
Продължавай да упорстваш и все някой ден ще УДАРИ, който трябва!!!
На бента, който си бил държи КЛАСНИ риби
А тези риби се вадят с ужасно много ходене по реката и редене на валат, след валат.
През лятото на 2008г. ходех юни, юли и август всяка вечер на реката за 2-3 часа след работа и освен малките, които не съм броил извадих 4 хубави риби=4,2кг, 16,2кг, 9,2кг. и 27,2кг. Връщайки се назад във времето се падаше по една риба на месец, което пък значи 29 валата на месец. Така, че сомският спининг, може би и благодарение на бракониерите е един от най-неблагодарният, ако мога така да се изразя. За сравнение имам един авер, който 2008г. ходеше всеки ден и така и не хвана сом, но през лятото на 2009г. извади за 20 дни три КЛАСНИ риби-15, 23 и 32кг. Така, че когато има упорство и познания в този риболов, които вече си понатрупвал идва и КЪСМЕТА
Та, имаш и един час свободен въртиш
Поздрави!!!
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
Вчера,малко след пловдив 4ма луди пазарджишки спинингисти,завьртяха поредният качествен валат без удар.
п.п И вчера се опазихме да не хванем риба.

- danev69
- сериозен играч
Ако задържи това ниско ниво още известно време,май няма да се опазите и ще има ЕКШЪН.beis написа:

човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
- tiktak
- ще става разбирач
Абе не знам. В събота вечер бях на реката и качваше. В неделя сутринта беше паднала поне с половин метър.danev69 написа:Ако задържи това ниско ниво още известно време,май няма да се опазите и ще има ЕКШЪН.beis написа:
п.п И вчера се опазихме да не хванем риба.Поздрави на групата.
Аз от 6 до 8 сутринта - едно малко щукле и един приличен кефал. Пак само на въртящи блесни. Воблерите нещо не ми ги признават напоследък. Е, всичките десетина които имам

- Don4o_62
- учете се от него
В Неделя бях на сепарацията под вливането на Чая.Въртяне до откат,сменяне на воблери също и нищо.Дойде един с една блесна и булдо,като каза че почти всеки ден е там.Гонел предимно кефал,но толко слаба година като тая не е виждал.Спомена също,че е виждал няколко пъти токаджий с дървена лодка.Кво чакаме тогава.Дали нещо е останало в тоя раьон,и само там ли.Носех малко ручейник,и реших да похвърлям на куршум за мряна,че ми писна да въртя.Мряна излиза среден размер,все още
.Докато се залисвах отдолу дойдоха двама колеги,като пробваха наред местата с воблери.Полафихме общи приказки,като и те се оплакаха,че тая година нямам уловен сом,даже и малък.А пък ходили почти всеки надвечер.Лоша работа.

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- danev69
- сериозен играч
Здрасти бай Дончо. Аз ходя и сутрин и вечер,ама все тая.Don4o_62 написа:А пък ходили почти всеки надвечер.Лоша работа.

Сутринта имах задачи в пловдив и естествено направих и една двучасова врьтка сьс спининга.Но нищо,нито удар нито гонене,никакво движение вьв водата.Нивото перфектно,даже доста е паднала марица,перфектна за успехи.След свьршването на задачи,минах да се отчета пак за 2часа,но пак сьщата работа.Без резултат,преди си виках,нивото на водата ту малко ту голямо за тва не бара,после водата е ледена за тва е така,сега почвам да се замислям че май ще иска малко да се развали времето да паднат температурите.Сигурно ще ги ловим сомовете по нова година,ако изобщо ги ловим тая година.
п.п Поне направих малко тренировки на новата си предобивка,която е отнесох одеве от пловдив.

п.п Поне направих малко тренировки на новата си предобивка,която е отнесох одеве от пловдив.

- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Един от факторите е налице, НО не забравяй друг съществен-фазата на ЛУНАТАbeis написа:Нивото перфектно,даже доста е паднала марица,перфектна за успехи.

- Don4o_62
- учете се от него
Ще ми викаш бай Дончо,като ма видиш на Марица с каруца с магаре и аз отгоре със сламена шапкаdanev69 написа:Здрасти бай Дончо.Don4o_62 написа:А пък ходили почти всеки надвечер.Лоша работа.

-
- ще става разбирач
Всеки ден научавам за хора които трепят рибата с ток.Във всеки град има по 4 или 5 бригади и стават все повече и повече .Вече съм на крачка да се откажа от риболова. Отивам на водоема и през ноща некой го опасал с мрежи
отивам на реката да въртя идва едно хлапе и казва:Тука скоро риба няма да се завърти тея с тока минаха нощеска.Не знам кой отговаря и ръководи конторола по реката но мисля че след няколко години ще останат да плуват само лай......та

- Don4o_62
- учете се от него
Ники,тоя воблер да не си го взел от някакъв секс шопbeis написа:[/img]
![]()

- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Това е попер-повърхностна примамка!!!
При правилно водене-резки, но не много силни придърпвания издава звук максимално наподобяващ звука от кльонка и т.н.
При правилно водене-резки, но не много силни придърпвания издава звук максимално наподобяващ звука от кльонка и т.н.

- danev69
- сериозен играч
Don4o_62 написа: Ники,тоя воблер да не си го взел от някакъв секс шоп,и как работи тва чудо.Потъва ли,отгоре ли върви,има ли игра
Учителю ДончоDon4o_62 написа:.А дотогава може да ми викаш учителю Дончо

- Don4o_62
- учете се от него
Няма значение кой на кой кво вика,важното е че има някакво раздвижване на сомчета.danev69 написа:Don4o_62 написа: Ники,тоя воблер да не си го взел от някакъв секс шоп,и как работи тва чудо.Потъва ли,отгоре ли върви,има ли игра
Учителю ДончоDon4o_62 написа:.А дотогава може да ми викаш учителю Дончо
,на подобен попер вече има изкаран сом 7кг
.Поздрави и...
Все някога идва момента когато учениците подминават учителя