Накъде около Плевен?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
Румен Александров
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Re: Накъде около Плевен?

Мнение от Румен Александров »

gu6kavel написа:Тази Събота мисля да скокна до Г.Дъбник. Някой да препоръча някаква захранка? Ползвах съм ягода с коноп и кюспе,последния път като ходех там имаше резултат, но не какъвто исках.
На този язовир ловили се шаран и на какво? Ако може да кажете и място?
Не бъди наивник от 20год. ходя там и съм виждал 1 път шаран (1кг.) относно захранката просто вземи някаква и ароматизирай с ИНДРИШЕ ще ми бъдеш благодарен а също и житото.УСПЕХ...
ИзображениеИзображение
martineti
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от martineti »

Някой скоро да е ловил мряна и къде?
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
Shampio0*
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Shampio0* »

martineti написа:Някой скоро да е ловил мряна и къде?
И аз това питам. Някой ако има някакво инфо да пише може и на ЛС. Мисля петък след училище да посетя Вита.
Повторението е майка на знанието,и баща на затъпяването...
martineti
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от martineti »

Споменаха ми за Гулянци ,но...... не знам места :smt090
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
Аватар
m5kov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от m5kov »

Колеги, аз пък чух, че на Радишево излизали щуки, ама нещо немога да се ориентирам на кой водоем точно... :roll:

В разстояние на 3 седмици ходих почивните дни по блатата на Ясен и извадих общо 10тина щуки, като 3 от тях бяха към 3те килограма. Ама наистина много костенурка.
Обаче последните 2 седмици само едно щукле 15 см клъвна...

Изображение
Изображение
https://www.facebook.com/ZaRibaOkoloPleven
Карта на водоемите около гр. Плевен - http://on.fb.me/YGVofH
Аватар
Alucard
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Alucard »

В петък с/у събота бяхме на Александрово...миии само костурчета,прибрахме се и в неделя сутринта аз и още 1 аверче газ пак там само,че с лодка цял ден там в лодката.
Костурчета много,10тина добри таранки, 2 щуки едната към 1.5кг другата свирка :)
Тая събота се чудим къде да идем може би Искъра,ама като гледам няма отзиви за там.
Нещът ма все едри.
Неще,неще па спре.
Shampio0*
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Shampio0* »

Браво, Колеги! :smt023 :smt023 :smt023

Ще възродим форума! Много ме радват вашите излети,особенно на колегата с щуките от Ясен. Тези блата са толкова тарашени :( :evil: :x че просто няма как да не му завиди благолодно на човека :D Алукард си ги трепе редовно за него няма какво да коментирам :D Колегата спомена за щуки по Радишево ,а аз чух за шарани :D
Хайде някой да ни светне: къде,как :roll: :lol:
Ако ходя утре веднага ще пища!
Повторението е майка на знанието,и баща на затъпяването...
LUYBEN
новобранец
новобранец

Мнение от LUYBEN »

Alucard написа:В петък с/у събота бяхме на Александрово...миии само костурчета,прибрахме се и в неделя сутринта аз и още 1 аверче газ пак там само,че с лодка цял ден там в лодката.
Костурчета много,10тина добри таранки, 2 щуки едната към 1.5кг другата свирка :)
Тая събота се чудим къде да идем може би Искъра,ама като гледам няма отзиви за там.
Колега ти направо ме уби с тази информация за Александрово.Къде,как,от коя страна влязохте,на какъв метражи на какво по дяволите ловихте .И за какви костурчета говориш100-200 грама или или....!!!Ако цял ден си бил там с лодка(по твоите думи) и си хванал само това,много лошо ми се очертава закриването с преспиване :drinkers:
Аватар
m5kov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от m5kov »

Аз също обмислям да ида до дунава в Събота вечер, обаче незнам къде.
Разбрах, че на устието на осъма до Черковица, дунава се е дръпнал много навътре и е супер плитко. Някъде около Въдините дали ще е удобно за къцкане?
Изображение
martineti
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от martineti »

m5kov написа:Аз също обмислям да ида до дунава в Събота вечер, обаче незнам къде.
Разбрах, че на устието на осъма до Черковица, дунава се е дръпнал много навътре и е супер плитко. Някъде около Въдините дали ще е удобно за къцкане?
И вадините са плилитки по принцип ,но там си има риба. Ако искаш дълбочини се насочи към Загражден. Пробвай на казанките или на Борум сабя, на помпената няма нищо! А нищо чудно и да се засечем на някъде по трасето понеже и аз се чудя дали да не направя една нощна смяна.
Аватар
m5kov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от m5kov »

Нямам идея къде да ходя, защото не съм стъпвал по тези места :mrgreen:
Ще глася въдиците за сом и за "косъм".

Ако нямаш нищо против, дай да се наговорим и да вървим накуп? :roll:
Изображение
Аватар
Alucard
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Alucard »

LYBEN ами бяхме от ляввата страна на язовира точно до папура,а предния ден когато бяхме с преспиване и без лодка пак на там,ноо може би на 200м от него.Нямаш ли лодка да нанесеш навътре просто... :) някакви местни аборигени казаха,че на хляб там се ловяло предимно таранката,но ние нямахме.Да костурчетата не бяха кой знае какви,но чешеш крастата.Отбрахме и за хапване.Успех.
Утре ще ходим на Искъра някаде,но все още не знам къде.
Нещът ма все едри.
Неще,неще па спре.
LUYBEN
новобранец
новобранец

Мнение от LUYBEN »

Благодаря за подробното инфо колега Alucard.Внимавай с костурите-на 99% имат червей.Другият път колега гледай да си по близо до стената и тополите.Рибата се лови на 80-90 метър,на стириопор с хранилка,а аз си храня с ракетата с царевичка.Излизат таранки от 400 грама,до около 1200.А ако искаш едър костур-търсиш пак стената.Успех и наслука колеги.
Аватар
lfcpordim
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от lfcpordim »

gu6kavel написа:Днес ходих до Дрен до с.Пордим и нищо, язовира го източваха зада не се скъса дигата.За около 6-7 часа за който бях на водоема той спадна с около 10-15 см :( и рибата не пипаше ( не броя дребосъка и цариците който ги пускахме ).Яз.Садина също до с.Пордим е източен.
Това е най-нреснотоо инф. от днес.
За водоем около Плевен на който да излиза прилична риба :lol: :lol: :lol: Като го намериш този водоем много моля сподели с нас,ще има много благодарни !!
Колега на Дрен нищо не му пречи спадането на язовира също има и доста риба но стига да знаеш как се лови...Впрочем бях чул че са почнали да я бият с ток.
Аватар
tedideo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tedideo »

нещо по Дунава около Черквица ?
Повторението е майка на знанието!

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”