Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Накъде около Плевен?
Модератор: sapuna
- Румен Александров
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: Накъде около Плевен?
Не бъди наивник от 20год. ходя там и съм виждал 1 път шаран (1кг.) относно захранката просто вземи някаква и ароматизирай с ИНДРИШЕ ще ми бъдеш благодарен а също и житото.УСПЕХ...gu6kavel написа:Тази Събота мисля да скокна до Г.Дъбник. Някой да препоръча някаква захранка? Ползвах съм ягода с коноп и кюспе,последния път като ходех там имаше резултат, но не какъвто исках.
На този язовир ловили се шаран и на какво? Ако може да кажете и място?
Някой скоро да е ловил мряна и къде?
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
-
- научил се да хвърля
И аз това питам. Някой ако има някакво инфо да пише може и на ЛС. Мисля петък след училище да посетя Вита.martineti написа:Някой скоро да е ловил мряна и къде?
Повторението е майка на знанието,и баща на затъпяването...
Споменаха ми за Гулянци ,но...... не знам места 

Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
- m5kov
- вече хвърля и на тежко
Колеги, аз пък чух, че на Радишево излизали щуки, ама нещо немога да се ориентирам на кой водоем точно... 
В разстояние на 3 седмици ходих почивните дни по блатата на Ясен и извадих общо 10тина щуки, като 3 от тях бяха към 3те килограма. Ама наистина много костенурка.
Обаче последните 2 седмици само едно щукле 15 см клъвна...

В разстояние на 3 седмици ходих почивните дни по блатата на Ясен и извадих общо 10тина щуки, като 3 от тях бяха към 3те килограма. Ама наистина много костенурка.
Обаче последните 2 седмици само едно щукле 15 см клъвна...

https://www.facebook.com/ZaRibaOkoloPleven
Карта на водоемите около гр. Плевен - http://on.fb.me/YGVofH
В петък с/у събота бяхме на Александрово...миии само костурчета,прибрахме се и в неделя сутринта аз и още 1 аверче газ пак там само,че с лодка цял ден там в лодката.
Костурчета много,10тина добри таранки, 2 щуки едната към 1.5кг другата свирка
Тая събота се чудим къде да идем може би Искъра,ама като гледам няма отзиви за там.

Тая събота се чудим къде да идем може би Искъра,ама като гледам няма отзиви за там.
Нещът ма все едри.
Неще,неще па спре.
Неще,неще па спре.
-
- научил се да хвърля
Браво, Колеги!
Ще възродим форума! Много ме радват вашите излети,особенно на колегата с щуките от Ясен. Тези блата са толкова тарашени
че просто няма как да не му завиди благолодно на човека
Алукард си ги трепе редовно за него няма какво да коментирам
Колегата спомена за щуки по Радишево ,а аз чух за шарани
Хайде някой да ни светне: къде,как
Ако ходя утре веднага ще пища!

Ще възродим форума! Много ме радват вашите излети,особенно на колегата с щуките от Ясен. Тези блата са толкова тарашени

Хайде някой да ни светне: къде,как

Ако ходя утре веднага ще пища!
Повторението е майка на знанието,и баща на затъпяването...
Колега ти направо ме уби с тази информация за Александрово.Къде,как,от коя страна влязохте,на какъв метражи на какво по дяволите ловихте .И за какви костурчета говориш100-200 грама или или....!!!Ако цял ден си бил там с лодка(по твоите думи) и си хванал само това,много лошо ми се очертава закриването с преспиванеAlucard написа:В петък с/у събота бяхме на Александрово...миии само костурчета,прибрахме се и в неделя сутринта аз и още 1 аверче газ пак там само,че с лодка цял ден там в лодката.

- m5kov
- вече хвърля и на тежко
Аз също обмислям да ида до дунава в Събота вечер, обаче незнам къде.
Разбрах, че на устието на осъма до Черковица, дунава се е дръпнал много навътре и е супер плитко. Някъде около Въдините дали ще е удобно за къцкане?
Разбрах, че на устието на осъма до Черковица, дунава се е дръпнал много навътре и е супер плитко. Някъде около Въдините дали ще е удобно за къцкане?

И вадините са плилитки по принцип ,но там си има риба. Ако искаш дълбочини се насочи към Загражден. Пробвай на казанките или на Борум сабя, на помпената няма нищо! А нищо чудно и да се засечем на някъде по трасето понеже и аз се чудя дали да не направя една нощна смяна.m5kov написа:Аз също обмислям да ида до дунава в Събота вечер, обаче незнам къде.
- m5kov
- вече хвърля и на тежко
Нямам идея къде да ходя, защото не съм стъпвал по тези места
Ще глася въдиците за сом и за "косъм".
Ако нямаш нищо против, дай да се наговорим и да вървим накуп?

Ще глася въдиците за сом и за "косъм".
Ако нямаш нищо против, дай да се наговорим и да вървим накуп?

LYBEN ами бяхме от ляввата страна на язовира точно до папура,а предния ден когато бяхме с преспиване и без лодка пак на там,ноо може би на 200м от него.Нямаш ли лодка да нанесеш навътре просто...
някакви местни аборигени казаха,че на хляб там се ловяло предимно таранката,но ние нямахме.Да костурчетата не бяха кой знае какви,но чешеш крастата.Отбрахме и за хапване.Успех.
Утре ще ходим на Искъра някаде,но все още не знам къде.

Утре ще ходим на Искъра някаде,но все още не знам къде.
Нещът ма все едри.
Неще,неще па спре.
Неще,неще па спре.
Благодаря за подробното инфо колега Alucard.Внимавай с костурите-на 99% имат червей.Другият път колега гледай да си по близо до стената и тополите.Рибата се лови на 80-90 метър,на стириопор с хранилка,а аз си храня с ракетата с царевичка.Излизат таранки от 400 грама,до около 1200.А ако искаш едър костур-търсиш пак стената.Успех и наслука колеги.
- lfcpordim
- научил се да хвърля
Колега на Дрен нищо не му пречи спадането на язовира също има и доста риба но стига да знаеш как се лови...Впрочем бях чул че са почнали да я бият с ток.gu6kavel написа:Днес ходих до Дрен до с.Пордим и нищо, язовира го източваха зада не се скъса дигата.За около 6-7 часа за който бях на водоема той спадна с около 10-15 сми рибата не пипаше ( не броя дребосъка и цариците който ги пускахме ).Яз.Садина също до с.Пордим е източен.
Това е най-нреснотоо инф. от днес.
За водоем около Плевен на който да излиза прилична риба![]()
![]()
Като го намериш този водоем много моля сподели с нас,ще има много благодарни !!