Инфо за Копринка

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
_ribar4eto_
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Инфо за Копринка

Мнение от _ribar4eto_ »

гадове мръсни,така им се пада
аксел
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от аксел »

пак старата песен на нов глас,инспекторите на ИАРА,хванали.......мрежи,те мрежите самички се разположили и сами ще се извадят от водата заедно с рибата,такива показни акции са напълно безмислени,вместо да се забрани вносът и употребата на кордени мрежи,те залавят някакви си неизвестни мрежи и си трупат актив-пълна глупост,ако не се заловят извършителите,само на следващия ден нови по-големи мрежи ще са заложени на същите места,даже смятам,че браковците нарочно поставят стари и негодни мрежи за да могат на следващия ден на спокойствие да си заложат новите,здрави мрежи,така хем Агенцията трупа актив/най-вече пред себе си/,хем браковците си вършеят на воля,предлагам да се допускат изявления на ИАРА само,когато има заловени конкретни извършители!!!!!!!!
валатът не най-лошото нещо на света
4ushi
новобранец
новобранец

Мнение от 4ushi »

Колеги, имаше пусната нова тема за риболова на яз. Копринка тази седмица,но реших да драсна два три реда в старата тема както си му е редът. Говоря по специално за уклеят и бабушките по змиийското дере тъй като на стената беше пълно с лодки, но дали ловят нещо само те си знаят.В събота накратко картината беше следната- голям панаир :lol:, тонове изхвърлена захранка от колегите рибари и накрая доста хора си тръгнаха разочеровани от резултатите преди още да е настъпил края на деня. Извода който си направих аз беше следния:
- плачевен риболов до 13.30 часа - имахме 10-тина рибки общо трима души
- оставихме единия колега да стои на хранилката и да лови на едно място, а аз и другия колега се разхождахме постоянно след 14.00 ч без хранилка да търсим рибата.
- резултатът в късния следобед беше, поне 3 кг с бабушки за мен и моя колега, а за колегата който оставихме на стоянка общо около килограм бабушки и уклей за целия ден.

Поне аз останах с впечатление, че рибата не се интересуваше толкова от хранилки, а по скоро се искаше да намериш ятото или то да мине покрай теб. Ние пробвахме в късния следобед първия вариант.
Получи се труден, но интересен риболов. Дано и други колеги да споделят уикенда си на Копринка.
Аватар
boian_st
новобранец
новобранец

Мнение от boian_st »

Здравейте колеги,много се извинявам за пуснатата нова тема за яз.Копринка.Просто съм новобранец още и не бях видял че има тема за яз.Копринка.Вече знам каде да пиша за яз. Копринка.Събота и неделя ще ходя по "Чифлик арда " да търся каракуда ако няма сняг и може да се влезе по пътищата там.Много се запалих по риболова на фидер и ще пробвам.Купих си макара и пръчка,четох много във форума и си направих един монтаж за проба.Миналата година колегите с фидери спукаха големите каракуди(март месец) а за ловях на хранилки дребаци.Наслука на всички колеги през 2014г.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Kолега, сега още сме януари бре, не сме март... :D 8) Иначе, за март(в края) и за каракудите по тия места съм съгласен.... :) :drinkers:
Изображение
Аватар
boian_st
новобранец
новобранец

Мнение от boian_st »

Ще пробвам ,и без това ще ходя на пикник с приятели .Може да не е март ама водата по плиткото не е толкова студена.
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

в Понеделник бях на Копринка и то следобед по топло като е,говоря за устието,имаше 2 колеги на втория мост,но докато се разгледам и се отказаха и почнаха лаф,помниш ли едно време :D ,водата бистра,риба никаква,даже и не играеше,помятках малко силикон от хорски срам и се върнах на вилата за веселата част :D :drinkers: ,на устието влиза студена вода и рибата я няма
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
Калин–Стоянов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Калин–Стоянов »

boian_st написа:Ще пробвам ,и без това ще ходя на пикник с приятели .Може да не е март ама водата по плиткото не е толкова студена.

Колега пробвай на заливчето с корабчето , шансовете ти да излъжеш някоя друга Бабушка са добри.

Вземи си тъмна захранка, добави и глина , сложи си плетено влакно , тънък повод и малка кука и най-мекия връх които имаш!

Успех!
4ushi
новобранец
новобранец

Мнение от 4ushi »

Колеги дайте някаква информация. Тръгна ли риболова на бабушка и уклей след затоплянето ?
Аватар
_ribar4eto_
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от _ribar4eto_ »

И аз се интересувам,смятам да отскоча събота-кажете на къде.
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

4ushi написа:Колеги дайте някаква информация. Тръгна ли риболова на бабушка и уклей след затоплянето ?
Този риболов е целогодишен там и не спира :wink:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
venelin71
новобранец
новобранец

Мнение от venelin71 »

Дават го да вали дъжд.Носете си дъждобрани.Аз също ще си взема да пробвам новата 4,50 метров телемач.
Не само с вилица в ръка ,мога аз да ги ловя !!
genadi49
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от genadi49 »

_ribar4eto_ написа:И аз се интересувам,смятам да отскоча събота-кажете на къде.
Морозовския залив-бабушки и уклей. :wink:
4ushi
новобранец
новобранец

Мнение от 4ushi »

genadi49 написа:
_ribar4eto_ написа:И аз се интересувам,смятам да отскоча събота-кажете на къде.
Морозовския залив-бабушки и уклей. :wink:
И голям панаир :lol: Благодаря на колегата Върбанов за отговора. Все пак аз ходих още в събота без никаква информация на морозовския и сутринта заварих панаир :shock: . Само оркестър липсваше :lol: Колите бяха наредени като на паркинг пред МОЛ. Избъзиках се с колегата, че не е лошо да разчертаем паркинга. Понеже не понасям панаирите се изместихме по встрани от "дашните" места, но все пак без риба не се върнахме. Пожелавам наслука на колегите и успех в борбата за места през тази пролет 8)
Аватар
venelin71
новобранец
новобранец

Мнение от venelin71 »

За корабчето ли става въпрос?
Не само с вилица в ръка ,мога аз да ги ловя !!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”