Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Сопот?
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
Re: Какво кълве на яз.Сопот?
Лови се и по някоя хубава белка 

Приятелите са розите на живота : откъсвай ги внимателно и се пази от бодлите.
Не прави ли проблем ИАРА за бялата , сутринта четох някъде из форума изявление на иара , че бялата е забранена и на разрешените до 1 -ви май.
А бях останал с впечатлението , че си е разрешена ма Сопот.
А бях останал с впечатлението , че си е разрешена ма Сопот.
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Някой не е ли ловил белкиradocirka написа:Гледам още никой не се е издал за белките![]()

Аз там съм пораснал...
- Menkata
- фен клуб-скобар
Някой си играе с огъня ми се струва,бялата риба е забранена
Нека се пробва да лови и г-н Найденов да е наблизо и ще го усети г***мия

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
забранена е
Публикацията е от сайта на ИАРА от 24.04.2012 г.:
Цитат: "Риболов на бяла риба и щука може да се извършва след 1 май 2012 г. на разрешените за риболов места в страната
София, 24 април 2012 г. – Във връзка с постъпилите многобройни запитвания от любители риболовци, относно улова на бяла риба и щука, Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури уведомява, че:
Риболов на бяла риба и щука може да се извършва след 1 май 2012 г. на разрешените за риболов водоеми по време на Забрана.
Свободните обекти за риболов може да намерите в Заповедта за Забрана на риболов през размножителния период на сайта на ИАРА http://www.iara.government.bg"
Ети и линк към сайта: http://iara.government.bg/?p=5826
Мисля, че с това, коментарите приключват.
Поздрави.
Батенце бела освен на тролинг на друго неможе да я уловиш...освен ако не на некоя подвижна и некое измъчено уклейче или костурче да се закъчи и да го погълне...много трудно бялата през светлата част на денонощието ... м/у да попитам Сопот забранен ли е през забраната,защото в Иара влезнах и пишеше ,че е разрешен откъм стената и само там ли е разрешен ?
защото ми се ще да се отпуша на Върбите и все пак нивото е високо

- Menkata
- фен клуб-скобар
А-а-а Дими това не го пишеше в риболовния вестник пишеше само за петицията ,но не знаех че има и промяна.Извинявам сеDimy написа:Публикацията е от сайта на ИАРА от 24.04.2012 г.:
Цитат: "Риболов на бяла риба и щука може да се извършва след 1 май 2012 г. на разрешените за риболов места в страната
София, 24 април 2012 г. – Във връзка с постъпилите многобройни запитвания от любители риболовци, относно улова на бяла риба и щука, Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури уведомява, че:
Риболов на бяла риба и щука може да се извършва след 1 май 2012 г. на разрешените за риболов водоеми по време на Забрана.
Свободните обекти за риболов може да намерите в Заповедта за Забрана на риболов през размножителния период на сайта на ИАРА http://www.iara.government.bg"
Ети и линк към сайта: http://iara.government.bg/?p=5826
Мисля, че с това, коментарите приключват.
Поздрави.

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
това е вярно,а за останалите места ето какво се казва.Срокът на действие на забраната за улов на щука и бяла риба,въведена със заповед на министъра на земеделието и храните от 13 март 2012 г. се удължава до 1 юни 2012 г.
За какви найденовци става въпрос?! Не само се пробват, ами си ловят целодневно без никакво притеснение. На сопот десетки лодки кръстосват постоянно. Ако ги питаш, всичките влачат сигурно за сом. Безумна заповед, която няма как да бъде контролирана. Колкото до "вездесъщия" Найденов, той познава всичките виладжии с мрежите. Много добре се знаят и на крапец мрежарите и на сопот, но няма да им се разваля рахатлъка. Най-лесно е да се глобяват хора с повече куки или въдици.Menkata написа:Нека се пробва да лови и г-н Найденов да е наблизо и ще го усети г***мия![]()
- bobo_33333
- кандидат преподавател

Малииии,много глупост се изписа на последната страница...
Забранена,разрешена... или аз съм прозт

Та днес след падане на забраната за бяла,на 1-ви май,на яз.Сопот,се пробвахме на джиг

Начи фанааме,от лодката -язе 2 бели-едната кило,другата кило и триста и една откачена до кепа ,до лодката,пак -кило... а и една изядена опашка на силиконя...
Колегата фана една около кило и две-триста и една откачена ,при воденето...
И по един бибан,малко по голям от кибритена клечка...

Мисля други не фанаха,а имаше и поне дестина ,че и повече лодки на тролинг-на влачене...
От брега фанахме по 2-3 костура на калпак ,по около 200гр
Излета беше успешен,като се има предвид капото миналата година по същото време,когато я за сефте посетил този прекрасен язовир.
Аз там съм пораснал...
част от групата са били на Сопот и информацията е следната
давало е едър уклей много , дребна платика и каракуда , както и перка
съседите са хванали едно амурче,
иначе ние палим на 11 -ти цялата група
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Едър уклейDimy написа:част от групата са били на Сопот и информацията е следната

платиката ,колкото уклея.
Не знам на кое викате едър уклей,ама на Крапец беше 20-22см.

То и за бялата,питахме един на кое викат дребна,на тези дето ги фанахме ние ли ,на кило ли,той вика тези са добри,а за нас са дребни бели риби...

Аз там съм пораснал...
На старото място ли да ви търся,че да се не лутам като последния път и не си изключвайDimy написа:част от групата са били на Сопот и информацията е следната
телефона!Аз ще товаря в петък към 13ч и до 14 дано съм готов.
п.п.Шатра,масите и столовете,акумулатор,осветление,газовия котлон-абе вие знаете каква
ми е циганията за там.
да там сме , ако няма места може и да сме при къщата , аз тента няма да нося , само лодката ще взема, че няма място , но 4 тенти мисля , че ще стигнат .Манастира написа:На старото място ли да ви търся,че да се не лутам като последния път и не си изключвайDimy написа:част от групата са били на Сопот и информацията е следната
телефона!Аз ще товаря в петък към 13ч и до 14 дано съм готов.
п.п.Шатра,масите и столовете,акумулатор,осветление,газовия котлон-абе вие знаете каква
ми е циганията за там.
първи ще са деди и Миланов аз към 5 ще дойда
п.с. ако някой друг жела е да се присъедини е добре дошъл / обстановката не е много тиха , преобладава ACDC\