КЕФАЛОВИ - 2011 г.

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
roko-koko
разбира нещата
разбира нещата

Re: КЕФАЛОВИ - 2011 г.

Мнение от roko-koko »

strijok написа:Ма имаше ли жълто петно или немаше таз Белгийка :lol: :lol: :lol:
И ако има - преди срещата ли си го имаше или след срещата се появи :)
:lol: :lol: :D Имаше две кафеникаво белезникави петна малко под хрилните капаци :lol: А след изваждането :wink: се чудех на какво прилича и ми замяза на рода Врненско -Бургаска илария със появяващи се и изчезваши жълтеникави петна :D :lol: :drinkers: .Поздрави и приятен уикенд на всички :D .

пп.Дано времето поотпусне за уикенда ,че не се знае каква интернационална риба ще изскочи за разправяне (добре че жена ми въобше не влиза и не е чувала за тоя сайт) :!:

Колеги и приятели сори за спама ама трябваше да се похваля някъде щото взехме да си пишем минуси с тия рускини :D
Аватар
ribarshe
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarshe »

Днес на Зеления фар - слабо като вчера, към обяд по пътя за Агрополихима - проверка на топлата вода- вземаха добре , на Страшимирово - много добре ,след Белослав -добре. Срещу Страшимирово доста хора тралеха
nikawr
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nikawr »

На какво я пробва колега, на дъно, плувка или бомбарда?
Аватар
ribarshe
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarshe »

Аз не съм хвърлял. Колегите навсякъде ловяха на дъно
Аватар
недялко радков
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от недялко радков »

Топлата вода пуснаха ли я,щото във вторник беше спряна и на двата канала,коритата празни голяма мътилка и никаква риба.
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
joro70
новобранец
новобранец

Мнение от joro70 »

недялко радков написа:Топлата вода пуснаха ли я,щото във вторник беше спряна и на двата канала,коритата празни голяма мътилка и никаква риба.
ТЕЦ-а е спрян и вода няма да има.
tolio_pm
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tolio_pm »

ATANAS GANCHEV написа:Съжалявам, че не хванах и кефал за да покажа разликите, но и платерина от 900гр. не е за изхвърляне :wink:

Само за инфо-виждал съм три и половина килограмова ПЛАТЕРИНА ударена с харпун от Антон Арабаджиев на "моряшкия "вълнолом в Поморие с очите си :wink: Версията за размера, а оттам името на рибата-автоматично отпада :!:

Пп:Насе,поздрави на Вики , бат Наско ми разказа за "сладководните ви подвизи" :D
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
Аватар
ribarshe
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarshe »

Днеска за мен не стана хубав риболов на Зеления фар - взехме по 20- тина иларии с Гошо дългия , но тоя южняк обърка работата
tiholovec
новобранец
новобранец

Мнение от tiholovec »

Малко инфо за вчерашния излет:
-Сутринта на вълнолома 7,30-8,30 - пълно "капо"
-после малко разходка до Нои между 10,30 и 13,00 ч. - една изтървана илария, взети 6 средни заргани - тегава работа, ама преди това колегите бяха взели по 15 риби там.
-в късния след обед на канала под Аспарухов мост, след като спря вятъра към 18,30 - 8 броя иларии, на всеко хвърляне имах удар, ама бях поприключил червеите и трябваше да тръгвам.
Всичко това на бавно потъваща бомбарда.

Айде днес пак ще пробваме.....
Аватар
sundy
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от sundy »

tolio_pm написа:Пп:Насе,поздрави на Вики , бат Наско ми разказа за "сладководните ви подвизи" :D
Здравей и благодаря! Тъкмо се чудех къде изчезна - не пишеш, не се хвалиш... в тази връзка не споменавай за сладководни подвизи, че и за тях ще трябва да се хвалим :mrgreen:
Надпис в каубойски бар:"Моля, не стреляйте по пианиста - свири колкото може!"
Аватар
rap66
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rap66 »

Вчера се учихме с щерката как се мята с бомбарда под Константиново. Ученичката е на 5 г., а оръжието и е 2.4 спининг, щото по-голяма не може да я вдигне. Въпреки вятъра и грешката на баща и да и сложи неподходяща бомбарда изкара 3 и изтърва 4 риби (едната беше много пъргава, "притича" цял метър и се добра до водата, докато рибарката се чуди откъде да я хване), като всичко друго освен слагането на червеи и откачането на риби си беше нейно дело.
Изображение

И общ резултат 36 бр. (предимно дребни), като рибата кълвеше от 6.00 до 8.00
Изображение
Последно промяна от rap66 на Нед Сеп 11, 2011 12:56 pm, променено общо 1 път.
ATANAS GANCHEV
новобранец
новобранец

Мнение от ATANAS GANCHEV »

Ееее, браво! Поздравления за отличната ученичка -пожелавам й скоро да надмине учителя си в броя и размера на рибите 8)
Номера е не да попаднеш в Рая, а да те изгонят от Ада. Раят е миг, почувстваш ли го, той живее завинаги в теб.
dr-marti
новобранец
новобранец

Мнение от dr-marti »

Днес на Черноморец отново голям бой на платерините !Хващаха се прилични риби на плуваща бомбарда ,като особенното беше ,че се налагаше да се правят резки придърпвания на тъкъма за да се предизвика интереса на рибата.За колорит между кефаловите се хващаше и по някой зарган.
bambucha
новобранец
новобранец

Мнение от bambucha »

Колега,къде на Черноморец ги нахващахте тези платерини щото и аз бях там ама само 5 заргана хванах от които двата бяха дребосъци ама много лакомо бяха налапали куката :axe:
dr-marti
новобранец
новобранец

Мнение от dr-marti »

Къмпинг Черноморец леко в лево на скалите
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”