Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Тролинг на Жребеца
Модератор: bobopeli
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Тролинг на Жребеца
Докажи го с документ,иначе ще ти кажа какъв си пред всички!vestel написа:Без майтап но зарибяването беше съгласувано със ИАРА

А от ИАРА потриват доволно ръце и си викат:Защо да зарибяваме с парите от вашите билети,като вие си зарибявате и без нас или нашето разрешение?

Та давайте колкото се може повече МАНГИЗИ за зарибяване и колкото се може по-малко за Детски домове или Операции!

Последно промяна от Troli Rapala на Чет Сеп 11, 2014 9:07 pm, променено общо 3 пъти.
-
- новобранец
Троли,ти маи пак бягаш по тъча?Вестела те чака на Жребеца,а ти пак по форумите ги ловиш.
Голяма уста.Страхливец.

-
- новобранец
Мноо си голям тук,ама не ти стиска да застанеш очи в очи с предизвикателството риболов на СОМ.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ще се бия с него само за пари!maria88999 написа:Троли,ти маи пак бягаш по тъча?Вестела те чака на Жребеца,а ти пак по форумите ги ловиш.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Голяма уста.Страхливец.

-
- новобранец
Е то за пари беше баса.Почваи с оправданията. ТИ СИ.
-
- новобранец
Незнам кои бяга,тои е там,а ти......?
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Кажете си цената и тръгвам веднага!maria88999 написа:Е то за пари беше баса.Почваи с оправданията. ТИ СИ.

-
- новобранец
Цената ти казана отдавна,ама нямаш дупе
-
- новобранец
Тази седмица ще нагледам един друг дащен гьол
На 11,12,13 и 14 септември мисля да съм на Жребеца - бивака на боровете ще е ... май и Мънцата ще е там - та ако си мъж ще те чакаме ... няма да те бием много .. само със 1 риба (сом)
... нагласил съм една 100 чка в момента ... може до тогава да я умножа по 10 
а ти почвай да пиеш сурови яйца да ти се оправи гласчето, че ще има камера и ще правим клип със трола Троли
[/quote]
Както виждаш тои от теб пари не иска.Само дава.

а ти почвай да пиеш сурови яйца да ти се оправи гласчето, че ще има камера и ще правим клип със трола Троли

Както виждаш тои от теб пари не иска.Само дава.
-
- новобранец
Ще се бия с него само за пари!
А ЧЕСТ,ДОСТОИНСТВО,къде останаха?
А ЧЕСТ,ДОСТОИНСТВО,къде останаха?
Ще се бия с него само за пари!
Та той избега от двубоя!
Да те направиме касиер на облога,па да видиш дали съм страхливец!
За шише шльоковица нема да бием 600километра=Сори!
Пийте,яжте и се веселете,но без мен!
Давайте касиер и банкова сметка - ще пратим по някоя стотинка. Важното е интрига да има. Парите са за победителя. Пък той по принцип се знае кой ще бъде. Парите няма да идат зян ще има нови сомчета за зарибяване.

Давайте касиер и банкова сметка - ще пратим по някоя стотинка. Важното е интрига да има. Парите са за победителя. Пък той по принцип се знае кой ще бъде. Парите няма да идат зян ще има нови сомчета за зарибяване.
- vestel
- новобранец
Троли ... ти загуби служебно ........ и за мен не си мъж... а п....а ....Troli Rapala написа:Кажете си цената и тръгвам веднага!maria88999 написа:Е то за пари беше баса.Почваи с оправданията. ТИ СИ.![]()
Утре сутрин съм на вода,стига да имам кауза!
бях оставил една 100 левка на предното стъкло ... да можеш да се оретираш къде съм ... то не че бяха много биваците на боровете ... но предположих, че като не знаеш каде е Павликени и че рег. номера на колите ни са със ВТ регистрация .... предположих, че и Търново не знаеш каде се намира ... и ти сложих 100 ката - ама после се замислих, че може и да не си виждал такава банкнота

Та тъй като и не се появи ... по регламент нали знаеш кой е загубилия ... за мен си ти

И вземи си смени това Troli Rapala че петниш името на Тролинга ... за Рапала да не говорим.

Тролинг - на Жребеца - и само за СОМ 

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Нещо изнервен ми се видиш,да не си капо?vestel написа:Троли ... ти загуби служебно ........ и за мен не си мъж... а п....а ....Troli Rapala написа:Кажете си цената и тръгвам веднага!maria88999 написа:Е то за пари беше баса.Почваи с оправданията. ТИ СИ.![]()
Утре сутрин съм на вода,стига да имам кауза!
Та тъй като и не се появи ... по регламент нали знаеш кой е загубилия ... за мен си ти![]()
И вземи си смени това Troli Rapala че петниш името на Тролинга ... за Рапала да не говорим.

- vestel
- новобранец
Умрях от скука да та чекам да ми додеш и сякаш ти чета мислите за двигателя то ти снимах едно клипче ... днеска прясно прясноTroli Rapala написа:
Нещо изнервен ми се видиш,да не си капо?![]()
![]()
Ако не си хванал сом,значи Троли е ПОБЕДИТЕЛЯТ,точно защото не дойде залуду!
![]()
Спестените пари от баса ги хвърлих в Мол-а за три чифта обувки на децата,да не се излагат утре-боси,та пак Спечелих!
![]()
Ще те тресна с хубав сом точно,когато най-малко очакваш и най-ще те заболи,вервай ми!
Тая година си ми абонат на Жребеца,още от толстолоба!Видех те отдалече,че си Гринго в тролинга и ти личи по алогичните трасета=не знаеш къде се намираш и кво става под теб,щот глеаш само картинки без да усетиш интелектуално съдържанието на сонара!Отделно,че не знаеш с кой двигател се троли!
Двигателя за тролени,ти го използуваш за котва!
![]()
![]()
Пълен цирк ви е в главите и много мъ кефите!
![]()

- vestel
- новобранец
А като си толкова отворен то ти кажи защо някога "Троля" със него а друг път не
.... няма как и да знаеш щото няма как да побереш тази информация у малкия си мозък

.... няма как и да знаеш щото няма как да побереш тази информация у малкия си мозък