Кърджалийска област

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Re: Кърджалийска област

Мнение от Антон Тонев »

kartal написа:
Антон Тонев написа:
kartal написа:Язовира е за водоснабдяване,а не за завиране еди къде си.Престанете да пишете глупости и да подвеждате хората.
Разсъндъчихте го "тоя" Кърджалийски регион с неговите реки и водоеми,не оставихте едно място неснимано или не коментирано.Ако искате да се проявявате като форумни звезди,не го правете за сметка на водоемите и малкотo останала риба.Много малко са читавите рибари,които наистина уважават и искат да ловят риба тука.Останалото е за сеир.
Колега, ти да не си омбудсмана на форума???.Не ти харесват коментарите ли, или снимките.Какъв ти е проблема?.Че примерно аз качвам снимки, или пиша нещо.Човека пита-ние отговаряме.Дали има забрана или не, аз не знам.Или ако има някакви проблеми след това-ами голям е човек, ще си ги понесе.
Първия път се заяде с Веско, сега с нас.Спри се вече.
Антончо,пий една студена вода,че та е изперкало слънцето.
Ходенето на риба и за риба са две различни неща,които явно не си разбрал,и няма да си губя времето да ти ги обяснявам.Нямам никакви намерения да споря или се заяждам с хора ,за които "риболова" е форма за пъчене.
Останете си с акъла,здравето си го имате...
Оооо извинете г-н професионалист.Ние тук само си пишем, ей така от скука.И я кажи, или покажи, аджебъ къде съм се пъчил?.Покажи ми една моя снимка или репортаж където съм се изтъпанил и се снимам с риба/освен една в галерията ми/.Създаването на тая тема не беше с цел пъчене, но явно за теб осветляването на местата за риболов по нашия край, не е приемливо-защо ли?.Незнам, може би ако се запознаем и поговорим ще станем и приятели.Струва ми се , че леко отгоре,леко с надменен тон пишеш.Като не ти харесва темата-ами не пиши в нея.Не желая, да ми обясняваш нищо, за да не ти отнемам от ценното времето.Въобще влизаш доста грубо в темата.Ние сме прости, обикновенни, и не толкова умни риболовци.Аз няма да бъда толкова краен като Веско.Остани си със здраве.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

kartal написа:
krokibg написа:Преди години,ходех на питейния,имах възможности и познатите за да отивам.От доста години обаче не съм ходил,даже и тогава ловях на нулата на язовира,пак се съобразявах и гледахме да не направим проблем на момчетата.Сега,не знам как е,но с връзки,сигурно пак се ходи,но определени хора,не всеки.Така че,не го умувайте,в България винаги е имало хора които могат да правят нещо и други,на които не им е позволено.Даже сега не съм сигурен дали ще мога да си уредя ходене,не съм пробвал,защото нямам интерес към шарана които ловяхме на времето там,имаше и много кефал,та чак ти писваше да го ловиш !!!
Идвал ли си тази година на Кърджали?
Да,скоро направихме няколко дневен бивак !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
kartal
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kartal »

krokibg написа:
kartal написа:
krokibg написа:Преди години,ходех на питейния,имах възможности и познатите за да отивам.От доста години обаче не съм ходил,даже и тогава ловях на нулата на язовира,пак се съобразявах и гледахме да не направим проблем на момчетата.Сега,не знам как е,но с връзки,сигурно пак се ходи,но определени хора,не всеки.Така че,не го умувайте,в България винаги е имало хора които могат да правят нещо и други,на които не им е позволено.Даже сега не съм сигурен дали ще мога да си уредя ходене,не съм пробвал,защото нямам интерес към шарана които ловяхме на времето там,имаше и много кефал,та чак ти писваше да го ловиш !!!
Идвал ли си тази година на Кърджали?
Да,скоро направихме няколко дневен бивак !!!
Може и да си забравил,но ,аз имам обещана бира или кафе,като дойдеш и ми се обадиш. :)
К,вото нещеше,нещеше и изведнъж...спря
kartal
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kartal »

Незнам, може би ако се запознаем и поговорим ще станем и приятели

Ей,за тая приказка съм та "изплющял по Кърджалийски "...с една студена бира.

0899179175 е кода на бирата.
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

kartal написа:Незнам, може би ако се запознаем и поговорим ще станем и приятели

Разбрах те.Като идвам ще застана под вилата ти и ще се обадя :D
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
kartal
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kartal »

Антон Тонев написа:

Кажи на т'ва кърджалийско асеновградчанце,че няма да мине моста на Чая,камоли да мине през Кьождере. :rolleyes: :lol:
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

kartal написа:
Антон Тонев написа:

Кажи на т'ва кърджалийско асеновградчанце,че няма да мине моста на Чая,камоли да мине през Кьождере. :rolleyes: :lol:
Не ти знам закачката с Гошо, и не мога да взема отношение. :?
ПП Придържай се към темата, че пак ша ни се карат.Тия общи приказки -в "Разни" :D
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
georgi30
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от georgi30 »

Е това вече ми хареса, хем кърджалийче, хем асеновградчанче, ебаси комбинацията!Значи най после се сети че сме се запознавали.Драго ми е да водя диалог с хубави хора!
Георги Тенев
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Язовирите в Кърджалийска област не са местни обекти,те са национална любителско-въдичарска гордост - много моля Скалния лешояд /не я харесвам турската дума "Картал" !/,да не развива местен шовинизъм и да не се кара,аз ходя много пъти през цялата година на риболов в Кърджалийска област,често като авто-турист-та нито снимки,нито свръхулов,ай нека си продължа фащането понякога на по някоя риПка там :)
kartal
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kartal »

INCUBUS написа:Язовирите в Кърджалийска област не са местни обекти,те са национална любителско-въдичарска гордост - много моля Скалния лешояд /не я харесвам турската дума "Картал" !/,да не развива местен шовинизъм и да не се кара,аз ходя много пъти през цялата година на риболов в Кърджалийска област,често като авто-турист-та нито снимки,нито свръхулов,ай нека си продължа фащането понякога на по някоя риПка там :)
Дууур,бря аркадашлар,яваш,тиа д'ражава не ли наш...
А,сега вдигни ръчната и виж к'во направи.Хич не е на добро, да вмъкваш каквито и да е било политически ноти в един емблематичен регион като Кърджалийския.Нито познаваш нравите,хората,обичаите и тяхната принадлежност за да ги разделяш.Това как ще си определя името като потребител в който и да е форум е мое лично решение.Дали ти харесва или не турска,латинска,арабска,дума можеш да си запазиш мнението за себеси,Анадънму?Тези които употребяват латиницата,като какви ще ги определиш?
Местен шовинизъм,голяма глупост изрече.Виж,това,че местните хора,обичат, защитават и пазят малкото останало,добро и хубаво е съвсем различно от какъвто и да е било "шовинизъм". Малка Арда или още Давидковска река я няма вече.Защо не скочи миналата година като наливаха бетона и направиха поредния мини ВЕЦ на нея.Само там за съжаление до миналата година,хващахме истиската балканка и мряна,няма ги вече,няма как да се върнат.Заличена завинаги./ Това по-ли ти харесва от която и да е било турска дума?
Проглушиха ни с "политическата" каскада Горна Арда.Още три язовира и същинска Арда е обречена заедно с Планината.Завинаги! И това ли ще ти хареса?
За риболова,разбира се,че реки,езера изкуствени водоеми са национална гордост,и правото на риболов е на всеки гражданини или турист заплатил съответните такси.
С пръчка /въдица/ риба не свършва.
Забравили миналата година за уж изтровената риба по Арда,видя ли каква смрад беше?
Това не е от риболовец,не е и от"местен шовинист".Потули се...РБ..
Ще завърша с думите на кмета на с.Китница в едно интервю във вестник "Нов Живот":
Ще осигурите работна ,ръка,времезаетост,но когата реката я няма,ще се наруши естествената популация на алая,разпера,мряната,птиците,животните,растенията...
Кой турист ще дойде тогава и за какво?
А,позамисли се...
Последно промяна от kartal на Чет Юли 12, 2012 8:26 am, променено общо 1 път.
kartal
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kartal »

georgi30 написа:Е това вече ми хареса, хем кърджалийче, хем асеновградчанче, ебаси комбинацията!Значи най после се сети че сме се запознавали.Драго ми е да водя диалог с хубави хора!
Ама,бързаш,нали ти казах да си траеш...тъкмо закълваха "каракудите" :lol:
Аватар
vano31
новобранец
новобранец

Мнение от vano31 »

kartal написа:
INCUBUS написа:Язовирите в Кърджалийска област не са местни обекти,те са национална любителско-въдичарска гордост - много моля Скалния лешояд /не я харесвам турската дума "Картал" !/,да не развива местен шовинизъм и да не се кара,аз ходя много пъти през цялата година на риболов в Кърджалийска област,често като авто-турист-та нито снимки,нито свръхулов,ай нека си продължа фащането понякога на по някоя риПка там :)
Дууур,бря аркадашлар,яваш,тиа д'ражава не ли наш...
А,сега вдигни ръчната и виж к'во направи.Хич не е на добро, да вмъкваш каквито и да е било политически ноти в един емблематичен регион като Кърджалийския.Нито познаваш нравите,хората,обичаите и тяхната принадлежност за да ги разделяш.Това как ще си определя името като потребител в който и да е форум е мое лично решение.Дали ти харесва или не турска,латинска,арабска,дума можеш да си запазиш мнението за себеси,Анадънму?Тези които употребяват латиницата,като какви ще ги определиш?
Местен шовинизъм,голяма глупост изрече.Виж,това,че местните хора,обичат, защитават и пазят малкото останало,добро и хубаво е съвсем различно от какъвто и да е било "шовинизъм". Малка Арда или още Давидковска река я няма вече.Защо не скочи миналата година като наливаха бетона и направиха поредния мини ВЕЦ на нея.Само там за съжаление до миналата година,хващахме истиската балканка и мряна,няма ги вече,няма как да се върнат.Заличена завинаги./ Това по-ли ти харесва от която и да е било турска дума?
Проглушиха ни с "политическата" каскада Горна Арда.Още три язовира и същинска Арда е обречена заедно с Планината.Завинаги! И това ли ще ти хареса?
За риболова,разбира се,че реки,езера изкуствени водоеми са национална гордост,и правото на риболов е на всеки гражданини или турист заплатил съответните такси.
С пръчка /въдица/ риба не свършва.
Забравили миналата година за уж изтровената риба по Арда,видя ли каква смрад беше?
Това не е от риболовец,не е и от"местен шовинист".Потули се...РБ..
Ще завърша с думите на кмета на с.Китница в едно интервю във вестник "Нов Живот":
Ще осигурите работна ,ръка,времезаетост,но когата реката я няма,ще се наруши естествената популация на алая,разпера,мряната,птиците,животните,растенията...
Кой турист ще дойде тогава и за какво?
А,позамисли се...
- С повечeто от написаното в този коментар съм напълно съгласен, единствено по отношение на твърдението, че: "С пръчка /въдица/ риба не свършва." - въобще не съм съгласен...
nemalabavo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nemalabavo »

Лещоядче,земи зе прегледай някъде.Ти да не би да скочи срещу строежа на ВЕЦ-а,щом си местен ?!? А пък ние ,риболовците ще си обикаляме по вашия регион и с кеф ще ви хващаме рибата,ако нямаш нищо против де :lol: :lol: :lol:
kartal
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kartal »

nemalabavo написа:Лещоядче,земи зе прегледай някъде.Ти да не би да скочи срещу строежа на ВЕЦ-а,щом си местен ?!? А пък ние ,риболовците ще си обикаляме по вашия регион и с кеф ще ви хващаме рибата,ако нямаш нищо против де :lol: :lol: :lol:
Като та напъна по нашенски няма лабаво да знаиш,после ми е през к@ра дали ша хващаш с кеф риба или ще се хванеш пак за някоя върба с главата надолу да отнесеш още някой друг алай кертиклия на изтичане. :lol: :lol: :lol:
nemalabavo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nemalabavo »

Ей,аланкоолу,ти си бил голяма работа бе.Като няма кво да кажеш и почваш да се напъваш .....Само гледай от много напъни да не се посереш ,ЛЕШОядченце :lol: :lol: :lol: Щото ти ако имаш г..з за е..ане аз нямам _)_ за цапане ,анадънму :!: :?: :!: :D
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”