Кърджалийски регион

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Re: Кърджалийски регион

Мнение от Антон Тонев »

antivik написа:Тони, оползотвори ги и си спретни един аквариум в добавка към беседката :lol: . Ако не можеш го напълни сам все ще помогнем някак си, все някой слънчак ще успеем да фанем :lol: :drinkers: .
Имах голям аквариум, ама бащата преди две години решил да стопли водата на рибките с бързовара, забравил го включен, и взе че ги свари, па и стъклото спука.От тогава нямам мерак за рибки
А от Списанието ги отсвирих,Искали всичко да снимат.Вътре, Вънка.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Антон Тонев написа:
antivik написа:Тони, оползотвори ги и си спретни един аквариум в добавка към беседката :lol: . Ако не можеш го напълни сам все ще помогнем някак си, все някой слънчак ще успеем да фанем :lol: :drinkers: .
Имах голям аквариум, ама бащата преди две години решил да стопли водата на рибките с бързовара, забравил го включен, и взе че ги свари, па и стъклото спука.От тогава нямам мерак за рибки
А от Списанието ги отсвирих,Искали всичко да снимат.Вътре, Вънка.
Е...ако беше дошъл с мене на Траса щеше да хванеш и ти каракудка...ама ти не та не...Къща и градина...
Изображение

:wink:
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Въх хубави каракудячета, жалко че реших да я карам на почиване. Ма ка не тъй срам :P , пак да дадеш повод за критики и приказки, да не ръгнеш рибетата в некой 50-100 левов живарник, а да ги мъчиш в тези найлони :lol: :lol: :drinkers: .
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

antivik написа:Въх хубави каракудячета, жалко че реших да я карам на почиване. Ма ка не тъй срам :P , пак да дадеш повод за критики и приказки, да не ръгнеш рибетата в некой 50-100 левов живарник, а да ги мъчиш в тези найлони :lol: :lol: :drinkers: .
Никакво мъчене Вик....но тоя път живарничето е от левчето и струва..4лв -2 метра живарниче...да не му е уроки много е уловисто...;)Вижда се на първата снимка..
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=135&t=66992
ИзображениеИзображение
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Vesko1 написа:
antivik написа:Въх хубави каракудячета, жалко че реших да я карам на почиване. Ма ка не тъй срам :P , пак да дадеш повод за критики и приказки, да не ръгнеш рибетата в некой 50-100 левов живарник, а да ги мъчиш в тези найлони :lol: :lol: :drinkers: .
Никакво мъчене Вик....но тоя път живарничето е от левчето и струва..4лв -2 метра живарниче...да не му е уроки много е уловисто...;)Вижда се на първата снимка..
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=135&t=66992
Ползвал съм подобно, внимавай с тръни и драки що много лесно се късат и стават бая яки дупки.
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

antivik написа: Ползвал съм подобно, внимавай с тръни и драки що много лесно се късат и стават бая яки дупки.
Слабички са,ама то се ползва само за плевелна риба....па и да избяга все ми е тая.За шараните само правоъгълен 3,50-4 метров.....да са си на широко... :lol:
ИзображениеИзображение
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Бе знам че е така, ма си е кофти :cry: да видиш че е празен от 1 път и не мож нищо да щракнеш на фотото. А какво става с другия въпрос за огньовете и иьгнетата, боровете и каваците/за сведение виж другата тема/ :wink:
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

antivik написа:Бе знам че е така, ма си е кофти :cry: да видиш че е празен от 1 път и не мож нищо да щракнеш на фотото. А какво става с другия въпрос за огньовете и иьгнетата, боровете и каваците/за сведение виж другата тема/ :wink:
Ами дотук желание са заявили Дончо,аз, ти ,С.Върбанов,и още един колега там в темата беше писал.Агне се яде поне от 10 човека,иначе няма изяждане.. :D Като се съберем 10броя...от мен дървата и въртенето....работа не ме плаши,ще дръпна от мазето 50-60 кила меше...и сме готови.
:drinkers:
ИзображениеИзображение
Красимир Кюрпеков

Мнение от Красимир Кюрпеков »

Vesko1 написа:Агне се яде поне от 10 човека,иначе няма изяждане..
Веско, тука се бъркаш и то жестоко :mrgreen: . То зависи и от агнето, ама познавах двама, на които едно агне не им стигаше :lol: .Уточнявайте датата и сигурно ще имате повечко Станимъшки гости :drinkers: . Групата май само на агнета не се назлъндисва вече :mrgreen:
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Vesko1 написа:
antivik написа:Бе знам че е така, ма си е кофти :cry: да видиш че е празен от 1 път и не мож нищо да щракнеш на фотото. А какво става с другия въпрос за огньовете и иьгнетата, боровете и каваците/за сведение виж другата тема/ :wink:
Ами дотук желание са заявили Дончо,аз, ти ,С.Върбанов,и още един колега там в темата беше писал.Агне се яде поне от 10 човека,иначе няма изяждане.. :D Като се съберем 10броя...от мен дървата и въртенето....работа не ме плаши,ще дръпна от мазето 50-60 кила меше...и сме готови.
:drinkers:
Айде от мен терена. 6 човека в легла, а другите да си носят палатки. :drinkers:
Изображение
Сории нямам снимка без сняг. :oops: :oops:
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Айде , ама за кога ? Аз съм в отпуска от утре до края на септември :D само уточнете датата и мястото ! Винаги ще има повече хора от очакваното :wink:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

С.Върбанов написа:Айде , ама за кога ? Аз съм в отпуска от утре до края на септември :D само уточнете датата и мястото ! Винаги ще има повече хора от очакваното :wink:
Ей такова нещо навъртяхме миналата година....ама и с агне става,даже още по вкусно... :drinkers:

Изображение

....според мен трябва да е съботен ден,защото да могат да пристигнат Асеновградската ,Заралийската и..други групи ако има такива....и да няма "уважителни причини" за отсъствия... :lol:
ИзображениеИзображение
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Изображение

ЧРЕВОУГОДНИК такъв :D
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Аз мога много бързо да дойда щом се налага и в бързината да мина да взема и Пачо с мен :D
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

И мен ако питате съботата е подходяща, че да има време в неделята да се пооправи човек. Само де не знам в този сезон как стой въпроса с иьегнетата. Дали не са вече някои дърти шилета и кочове...?
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”