КЕФАЛОВИ -2012

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
недялко радков
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: КЕФАЛОВИ -2012

Мнение от недялко радков »

Улов ще има на определени места,понеже рибата е групирана и има значение къде ще избие-може на езерото,може и на Несебър.Когато писах,че ще има все още риба имах впредвид,че форума не се отнася само за Варна.
И червеите нямат връзка с това,за мене риболова винаги е бил на първо място и когато пиша тук това е била главната причина.Това,че помагам на няколко човека да изкарат някой лев с труда си никога не е имало връзка с постовете ми в този форум.
В профила си не си писал кой си(прочетох ти мненията и разбрах,че си мъж,нищо,че се представяш с женски ник),явно се познаваме лично,но май не ме познаваш достатъчно!
Мисля,че ми дължиш извинение...
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
ATANAS GANCHEV
новобранец
новобранец

Мнение от ATANAS GANCHEV »

Към колежката(колегата)Василева!!!!
Извинявам се за намесата но този форум е за хора които хобито им е риболов а не пространство за бизнес интереси.За жалост са малко хората като Недялко които безкористно и без всякаква селска завист да ни споделят своите слуки и въобще инфо (100% точно).
Номера е не да попаднеш в Рая, а да те изгонят от Ада. Раят е миг, почувстваш ли го, той живее завинаги в теб.
vasileva
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vasileva »

Недялко прочети какво си написал и тогава спори,че рибата след никулден щяла да избухне.Рибата от сем.Кефалови при 10гр спира да се храни.Вече е тръгнла на юг да зимува в мраморно море и по бреговете на ЧМ до Турция една част остава тук в езерото да зимува.Рибата при тези условия спира да кълве.А относно избухването се разберете с Наско от Поморие и се ослушвайте да не я изтървете.Недялко познаваме се рибар си но не ти отива да пишеш такива неща. Приеми извиненията ми относно писането ми за червея,но до там.Приятно изкарване на 6 декември!
Аватар
недялко радков
ще става разбирач
ще става разбирач

Днес единия от мойта банда(Йонко,за тези,които го познават)не се уплаши от времето и хвана 13 големи платирини над 500 гр. на езерото(Сиврито).Риба има още,ама трябва дупе за да стоиш!И бутилка вино не е излишна...
Жалко,че съм на работа,иначе имам и от двете :butthead: :drinkers: :D
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
ATANAS GANCHEV
новобранец
новобранец

Мнение от ATANAS GANCHEV »

Браво на Йонко - предай му поздрави от Наско от Поморие :)
Номера е не да попаднеш в Рая, а да те изгонят от Ада. Раят е миг, почувстваш ли го, той живее завинаги в теб.
Аватар
ribarshe
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarshe »

Днеска направих проверка за риби на Зеления фар на вълнолома - за 2 часа два гюмюша на плувка . На пясъка обаче на дъно направиха по 5-6 иларии.
vasileva
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vasileva »

Недялко изминаха 10дни откакто написа ВНИМАНИЕ СПАМ! Аз не съм забравил да попитам къде избухна рибата за тези дни,до кога по моята логика водата ще е над 10градуса и не се обиждай като ти казах,че пишеш глупости.Не ти искам извиненията за разлика от теб и едва ли не полувиния форум скочиха с/у това което аз съм написал,но дължиш извинение на тези които ти повярваха.Съвет от моя страна мислете преди да пишете,защото сега съм аз утре ще е друг,който ще ти опонира и пада и останалото доверие което си изградил.Спирам до тук защото има и още неща за които мога да ти опонирам но да не забравим,че все пак сме колеги!!!!
Аватар
baretata
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от baretata »

Що не си пишете на лични двамата, ами коментирате тук?
Пашата обича смелите.
Аватар
batbubi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от batbubi »

Вчера на мрежите на Камчия са изкарали доста платерина близо до брега....
0885022272 / 0885897615
Момчил Димитров
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Момчил Димитров »

Днес на кея в Ахтопол,някой хора напълниха по една кофа платерини на плувка на стръв морски червей,като хвърляха за подхранка вътрешности от паламуд!
Някой ден рибата в черно море ще я гледаме само на снимка и то от миналото :(
Аватар
недялко радков
ще става разбирач
ще става разбирач

Там все още има риба,то и зима все още не сте видели :D
Момчил Димитров
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Момчил Димитров »

недялко радков написа:Там все още има риба,то и зима все още не сте видели :D
То има риба,ама варненци спряха да вадят червей.В царево на магазина ми казаха това.А и гледам че никой не идва да лови вече от горе.Тук там ако се появи някой външен :!:
Някой ден рибата в черно море ще я гледаме само на снимка и то от миналото :(
Аватар
dim-dim
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dim-dim »

Днес от 8ч до 9ч за един час риболов на железния мост в Варна (малкия канал) снимат Непобедимите 3 снимките ще продължат до събота :D Иначе излиза илария на чепаре и то си кълве на куките (буквално) чепарето се клати като при сафрида само че се потапя до 30-50см под водната колкото да се скрият куките и когато минават пасажите направо се виждат и как се завъртат около куките на чепарето! Отидох да проверя дали има още някой сафрид но останах приятно изненадан и от 1 платерина и 2 иларии общо тегло 370гр :)
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”