Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2013
Модератори: emo vasilev, alekst
- bat stani68
- вече хвърля и на тежко
Re: Зарган 2013
Колеги -никой не дава инфо от най -южните морета,сиреч от Царево на юг,какво става там че се каня тия дни да ги навестя.
по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
Засега нищо, и при лодките се оплакват.bat stani68 написа:Колеги -никой не дава инфо от най -южните морета,сиреч от Царево на юг,какво става там че се каня тия дни да ги навестя.
днес по южното черноморие към лозенец от 12:00 до 13:30 един брой зарган.колегите които бяха от сутринта имаха по 2-3 риби.слаба работа на юг. заргана го няма!
На юг няма,ами на север?Някой да каже.
някой да е ходил на Рубин тия дни, щото миналата седмица нямаше нищо?
- plamenski4
- вече хвърля и на тежко
Вчера на Шабла на фара пет хубави заргана и няколко дребни иларии !
- anton jambol
- фен клуб-скобар
Колега къде по точно на Созопол дай повече инфокарид написа:Айде и аз се отпуших с 46 бр средни и едри зизита за цял ден по Созопол и околностите.

Хвани и пусни не бъди алчен
Днес, на Рубин, от 6,30 до 15 ч. доста мокрене, ма на принципа "сухо ндупе риба не яде" - 22 заргани, повечето едри, един каиш, 14 боклуджи и две едри иларии.....продължаваше да дава, но червейте свършиха.....
Един колега имаше голям късмет и сутринта изкара един доста приличен чернокоп около 250 гр.
Имаше колеги и с повече заргани .....
Един колега имаше голям късмет и сутринта изкара един доста приличен чернокоп около 250 гр.
Имаше колеги и с повече заргани .....
0885022272 / 0885897615
- rumenbonita
- новобранец

Днес на Паметника (Шабла) - от 8 до 10:30 пълно капо - имаше вълна и южен вятър, от 12 до 15:30 на циганската буна само чаталкуйрук тук таме някой зарган - народ много риба йок! 2013 се очертава като най слабата от към зарган за последните 5 години по северното Черномориеbotev73 написа:На юг няма,ами на север?Някой да каже.

- hamerfall12
- новобранец
- Обратна връзка:
Aз пък съм доволен, във фризера отлежават около 100-тина бройки, а успях и да си отям на зарган...Рубин си даде рибка доволно преди големите дъждове...Утре грабваме максимално на юг, да видим там какви ще ги сътворим.BERG написа:Днес на Паметника (Шабла) - от 8 до 10:30 пълно капо - имаше вълна и южен вятър, от 12 до 15:30 на циганската буна само чаталкуйрук тук таме някой зарган - народ много риба йок! 2013 се очертава като най слабата от към зарган за последните 5 години по северното Черномориеbotev73 написа:На юг няма,ами на север?Някой да каже.
Малко инфо от южното черноморие.Тъкмо се пебирам от там.Трима човека днес до обяд-162заргана.това е до 14ч.Вчера цял ден около 190.А имах 71 а колегите по 50-60 не си спомням точната бройка.Обещавам снимков материал ,може би утре.Предните два дена беше слабо по 30бр. за цял ден.Така,че си мисля,че риба си има колеги.Сега във Варна поне 2 седмици нейскам да чувам за риболов.Целия съм схванат и ще почивам активно.Сега ме чака чистене и мариноване.Наслука на всички.mnsa написа:днес по южното черноморие към лозенец от 12:00 до 13:30 един брой зарган.колегите които бяха от сутринта имаха по 2-3 риби.слаба работа на юг. заргана го няма!
Аз до колкото разбрах от няколко човека чувам, че някъде след Перла имало черен път, който водил до мидарниците около носа на Перла.Там давало 2-3 дни доста добри резултати.В смисъл по 40-50 бройки на човек, мисля че си е добре 

Колеги , знае ли някой да се дават лодки под наем,много искам в неделя да влезна, или пък някой от форума който има лодка и ще влиза - ще си поема разходите
Ето и обещаните снимки.
Голяма сеч голямо нещо беше
.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.