Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от yankosan »

Който както си иска така да лови :D Аз искам да се науча,да го накарам да клъвне :wink:
Bokata77

Мнение от Bokata77 »

SFR написа:С тая Каптива нещо щука , бяла ... заеби ги не се набутвай :smt079
Троли и ти като колегата от горе за пореден и последен път се убеждавам ,че робуваш на цената а не на възможностите на дадено нещо.Сега да ви светна малко за тоя модел , Тролчо най ефтиния Малайзиска или Китайска сглобка в ибей под 150лв немож я пипна.А ако пише сделано в USA ще се наложи да използваш чековата си книжка :mrgreen:
С този за Вас смешен модел , хора на Ебро имат извадени толкова тонове сом , че нявга дали ще ги видите на живо :rolleyes: Щом за Вас сома не е толкова достатъчен като противник , миналата година с този модел има извадена 100 + килограмова Туна в Гърция :rolleyes:
Преди време пак тоя " никав " за вам модел го ползваше еднин младеж кръстен Якоп Вагнер :rolleyes: по Дискавари го дават чат пат :mrgreen:
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

yankosan написа:....искам да се науча,да го накарам да клъвне :wink:
То това е лесно. Само при едно условие- че е активен, т.е. се вдига.
Аз пък трябва да се науча, как да не ми отмъква стръвта, за което вина има твоят затегнат аванс.
Освен това не е вярно, че не кълват. Кълват си, но някои от нас (демек аз :D :wink: ) "проспиваме" удара, особено в тъмното. Или съм си мислил, че е реакция на стръвта.....нанайси!
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

yankosan написа:Който както си иска така да лови :D Аз искам да се науча,да го накарам да клъвне :wink:
И как ще го накараш,като си ПРОТИВОРЕЧИШ? :rolleyes: :mrgreen: Нали каза,че ще го спираш с макарата,а точно там ти е слабото място и се набута със скъп прът,па немаш пари за това което мори рибата-Скъпата макара! :rolleyes: :cry: Щом така искаш да ловиш,аз какво да направя освен да ти се радвам на логиката и да видя докъде ще стигнеш! :cry: Написали сме си мнениета,па то времето ще покаже кой и дали някой от нас бърка! :roll: Според мен ти си в противоречие,а не аз! :drinkers: Наздраве,че и днес ви измъчих,но и Големия сом така процедира и не те оставя за миг да се отпуснеш,постоянно си на тръни! :wink: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Вока,щом ти аресва и са те излъгали,че струва 150лева,че вади туни и сомове,просто си я купи от тук за 60левчита! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q= ... R2wsRK7-eg

Просто не ми се обсъждат китайски ментаци и боклуци! :cry: А за да спориш с батко Троли,треа да имаш покритие,защото съм завършил Философия на Риболова! :rolleyes: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Та тръпна тая вечер да разберем чичо Янич,коя Пен-ка е гушнал в ръцете и поругал убавия прът? :cry: :roll: :rolleyes: :drinkers:
SFR
новобранец
новобранец

Мнение от SFR »

:smt104 има я и на 80$ ако искаш . Търси си по добра цена като си решил да я взимаш бе пич , не е задължително да я платиш скъпо за да си ментално спокоен . Всеки си знае бюджета и те тека според чергата . Аз съм гледал как ловат с влакно навито на ролка изолацийка ( фибран ) или дървена такава . Пак си вадеха хората , е верно Баракуди некви и др.
Bokata77

Мнение от Bokata77 »

Тролчо само не пълни и не си налагай мнението за неща които не си ползвал :rolleyes: Поръчай ми 10 бр и ти пускам веднага 400лв :mrgreen: не ме касае ич кво си завършил , а аз се доверявам на фактите :drinkers: стига си хвали миродавното мнение и виждане за макари над 300лв.Много по - важно е крайния резултат отколкото вложените пари :drinkers:

п.п чакам да ми пуснеш банковите си детайли да ти преведа парите :mrgreen:
SFR
новобранец
новобранец

Мнение от SFR »

yankosan написа:Който както си иска така да лови :D Аз искам да се науча,да го накарам да клъвне :wink:
Евала , прав си . Той да вземе пък после учебният час започва . " Ту му млякото горещо ту пък друго нещо ! "
Аз му предлагах капаро за тоя Акурат на Троли ма той не им обърна грам внимание на зелените хартийки , беше замаян от аромата на язовира , ракията и още нещо :smt079 . Още ме е яд , че не бях по настоятелен :oops:
Bokata77

Мнение от Bokata77 »

Сашко , Сашко :drinkers: никога няма да пораснеш :rolleyes:
Пиниза при теб сам го казваш :D хубава риба с фин и скъп такъм :rolleyes: при нас е , здрав и читав такъм за хубави риби , на поносима цена :drinkers: .И много хора ти го доказаха , мъ ти НЕ тъ НЕ :rolleyes: само твойто магаре е мъжко :mrgreen:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Пуснах сайт от Маями-за размер 8000 е 55доларес,нали се сещате че това е цена с печалба и реално макарата е направена за около 30доларес,та сметайте къф боклук е за тия пари! :mrgreen: Ловете си с Каптиви и други боклучави макари,не ме бъркате!Има едни такива евтини Шимана с размер 10 000 и те са същото менте за една добра риба и я фърляш у коша! :mrgreen:Та дайте да видя хубава риба на Каптива,как ще спре сом 100кила от снимката? :rolleyes: Аз за какво вкарвам кинти в макари,а?Толко ли съм тъп и упорствам на тънки линии или си имам причина за това?Каптивата няма да спре и 10кила туна и си залагам едната топка,да ми я резнат ако бъркам! :oops: :cry: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Вока,кажи ми колко стойностни риби си хванал на баят такъм за да ти повервам? :rolleyes: :idea: :idea: :idea: :idea: Капризната риба иска фин такъм и това важи за всички видове риболов! :idea: :idea: :idea: Сомовете не са активни всеки ден за да лапкат без проблем на баятия такъм! :wink:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Освен това нито един от сомовете,които е хванал Янко няма никаква риболовна стойност,защото не е хванат спортсменски!Защото по международните риболовни правила няма никакво геройство да заковеш 10кила соме на 100-200либри линия,даже ще ти се смее всяко дете на планетата ако се похвалиш! :idea: :cry: :drinkers:
Bokata77

Мнение от Bokata77 »

Тролчо остояването на личното мнение е философия , но когато опонента ти е виртуален в нета е безмислено :drinkers: Винаги е грозно когато се стигне до мерене на чаталя , а в твойте случей е задължително :rolleyes:
Хората които ме познават знаят колко и какви риби съм уловил :drinkers: Написъл съм факти за макарата , които са достоверни на 100% за мен лично.
Ма щом държиш на ЛС ще ти дам ако искаш да видиш клипче как с пръчка от 15лв и макара купена за 25лв чисто нова (и има печалба в тия 25лв :mrgreen: ) как 30 + соме влиза в лодката за 3 мин точно.И тая макара е над 10 години има извадени над 20 риби 10+ и още се ползва без проблем.И без пробрем ще извади и 50 + соме.Ма тва е друга бира за теб :drinkers:
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Diman написа:
yankosan написа:....искам да се науча,да го накарам да клъвне :wink:
То това е лесно. Само при едно условие- че е активен, т.е. се вдига.
Аз пък трябва да се науча, как да не ми отмъква стръвта, за което вина има твоят затегнат аванс.
Освен това не е вярно, че не кълват. Кълват си, но някои от нас (демек аз :D :wink: ) "проспиваме" удара, особено в тъмното. Или съм си мислил, че е реакция на стръвта.....нанайси!
За първото,десет процента е така,ами другите... :?:
..>Пробвай с други въдици,ако и със старите гьостерици пак има вариант :wink:
....>За тъмното също има лек,поне десет години напред :wink:
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”