Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от Камилската долина
Модератор: bobopeli
Re: Разкази за сома от Камилската долина
Който както си иска така да лови
Аз искам да се науча,да го накарам да клъвне 

Троли и ти като колегата от горе за пореден и последен път се убеждавам ,че робуваш на цената а не на възможностите на дадено нещо.Сега да ви светна малко за тоя модел , Тролчо най ефтиния Малайзиска или Китайска сглобка в ибей под 150лв немож я пипна.А ако пише сделано в USA ще се наложи да използваш чековата си книжкаSFR написа:С тая Каптива нещо щука , бяла ... заеби ги не се набутвай

С този за Вас смешен модел , хора на Ебро имат извадени толкова тонове сом , че нявга дали ще ги видите на живо

Преди време пак тоя " никав " за вам модел го ползваше еднин младеж кръстен Якоп Вагнер

То това е лесно. Само при едно условие- че е активен, т.е. се вдига.yankosan написа:....искам да се науча,да го накарам да клъвне
Аз пък трябва да се науча, как да не ми отмъква стръвта, за което вина има твоят затегнат аванс.
Освен това не е вярно, че не кълват. Кълват си, но някои от нас (демек аз

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
И как ще го накараш,като си ПРОТИВОРЕЧИШ?yankosan написа:Който както си иска така да ловиАз искам да се науча,да го накарам да клъвне

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Вока,щом ти аресва и са те излъгали,че струва 150лева,че вади туни и сомове,просто си я купи от тук за 60левчита!
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q= ... R2wsRK7-eg
Просто не ми се обсъждат китайски ментаци и боклуци!
А за да спориш с батко Троли,треа да имаш покритие,защото съм завършил Философия на Риболова!

https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q= ... R2wsRK7-eg
Просто не ми се обсъждат китайски ментаци и боклуци!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Та тръпна тая вечер да разберем чичо Янич,коя Пен-ка е гушнал в ръцете и поругал убавия прът?

Тролчо само не пълни и не си налагай мнението за неща които не си ползвал
Поръчай ми 10 бр и ти пускам веднага 400лв
не ме касае ич кво си завършил , а аз се доверявам на фактите
стига си хвали миродавното мнение и виждане за макари над 300лв.Много по - важно е крайния резултат отколкото вложените пари
п.п чакам да ми пуснеш банковите си детайли да ти преведа парите

п.п чакам да ми пуснеш банковите си детайли да ти преведа парите

Евала , прав си . Той да вземе пък после учебният час започва . " Ту му млякото горещо ту пък друго нещо ! "yankosan написа:Който както си иска така да ловиАз искам да се науча,да го накарам да клъвне
Аз му предлагах капаро за тоя Акурат на Троли ма той не им обърна грам внимание на зелените хартийки , беше замаян от аромата на язовира , ракията и още нещо

Сашко , Сашко
никога няма да пораснеш 
Пиниза при теб сам го казваш
хубава риба с фин и скъп такъм
при нас е , здрав и читав такъм за хубави риби , на поносима цена
.И много хора ти го доказаха , мъ ти НЕ тъ НЕ
само твойто магаре е мъжко 

Пиниза при теб сам го казваш

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Пуснах сайт от Маями-за размер 8000 е 55доларес,нали се сещате че това е цена с печалба и реално макарата е направена за около 30доларес,та сметайте къф боклук е за тия пари!
Ловете си с Каптиви и други боклучави макари,не ме бъркате!Има едни такива евтини Шимана с размер 10 000 и те са същото менте за една добра риба и я фърляш у коша!
Та дайте да видя хубава риба на Каптива,как ще спре сом 100кила от снимката?
Аз за какво вкарвам кинти в макари,а?Толко ли съм тъп и упорствам на тънки линии или си имам причина за това?Каптивата няма да спре и 10кила туна и си залагам едната топка,да ми я резнат ако бъркам!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Вока,кажи ми колко стойностни риби си хванал на баят такъм за да ти повервам?
Капризната риба иска фин такъм и това важи за всички видове риболов!
Сомовете не са активни всеки ден за да лапкат без проблем на баятия такъм! 

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Освен това нито един от сомовете,които е хванал Янко няма никаква риболовна стойност,защото не е хванат спортсменски!Защото по международните риболовни правила няма никакво геройство да заковеш 10кила соме на 100-200либри линия,даже ще ти се смее всяко дете на планетата ако се похвалиш!

Тролчо остояването на личното мнение е философия , но когато опонента ти е виртуален в нета е безмислено
Винаги е грозно когато се стигне до мерене на чаталя , а в твойте случей е задължително
Хората които ме познават знаят колко и какви риби съм уловил
Написъл съм факти за макарата , които са достоверни на 100% за мен лично.
Ма щом държиш на ЛС ще ти дам ако искаш да видиш клипче как с пръчка от 15лв и макара купена за 25лв чисто нова (и има печалба в тия 25лв
) как 30 + соме влиза в лодката за 3 мин точно.И тая макара е над 10 години има извадени над 20 риби 10+ и още се ползва без проблем.И без пробрем ще извади и 50 + соме.Ма тва е друга бира за теб 

Хората които ме познават знаят колко и какви риби съм уловил

Ма щом държиш на ЛС ще ти дам ако искаш да видиш клипче как с пръчка от 15лв и макара купена за 25лв чисто нова (и има печалба в тия 25лв

За първото,десет процента е така,ами другите...Diman написа:То това е лесно. Само при едно условие- че е активен, т.е. се вдига.yankosan написа:....искам да се науча,да го накарам да клъвне
Аз пък трябва да се науча, как да не ми отмъква стръвта, за което вина има твоят затегнат аванс.
Освен това не е вярно, че не кълват. Кълват си, но някои от нас (демек аз![]()
) "проспиваме" удара, особено в тъмното. Или съм си мислил, че е реакция на стръвта.....нанайси!

..>Пробвай с други въдици,ако и със старите гьостерици пак има вариант

....>За тъмното също има лек,поне десет години напред