Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Re: Риболова около Русе
Може да е в Русе последно видях лодка на котва там 

- djokoriboloveca
- разбира нещата
Здравейте,най-новият хит е да се лови мряна от шлепове и закотвени лодки по-навътре.
И чувам от колеги пак за месарски изпълнения.Не се нахрани този народ.
И чувам от колеги пак за месарски изпълнения.Не се нахрани този народ.
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
-
- ще става разбирач
Не знам за вас аз за Никулден заковах една 9ка - дунавски шаран/ от фризера/ 

tenesista_ написа:Не знам за вас аз за Никулден заковах една 9ка - дунавски шаран/ от фризера/

Аз пък стартирах една 3-ка от Баниска, зашита така хубаво и напълнена с орехи и стафиди.Ммммм... направо приказка.

Това за мрените е вярно.Миналата седмица ги скивах как от най-последния(четвърти) шлеп замятат още 50 м. навътре.Реално около160м от брега.Скубеха ги като облези. Рибата се е дръпнала яко на вътре и с лодки се връзват и яко сеч.Всичко под ножа

Above us only sky
Ето моя - скромен. Пълнен с много любов. 

- Прикачени файлове
-
- Sharo.jpg (57.07 KiB) Преглеждано 1783 пъти
-
- ще става разбирач
Kutinchev друго си е Дунавския шаран нали 

Абе така казват, незнам 

Днес отидох риболов уловка, а след това купи добри Русе близо до риболовното съоръжение, и да споделят с вас. . . . .

Айде бе колеги освен под х. Рига между шлеповете - мрени, друго не се ли обажда?
Някой някоя снимка няма ли да качи да оплакнем окото

- миро мачтийм
- вече хвърля и на тежко
Снимките ги качват в "месарския" форум, в отдел фризер и консерви. 

Даже и да се обажда нещо някъде,никой няма да сподели,защото ще стане като на безмитна зона-панаир!Чувам че целия град се изсипвал на първата буна там,няма денем,няма нощем-никакви задръжки!Имало няколко човека жива мафия-като решат да си ходят звънват по телефона и след 30 минути идва следващата смяна!Така чувам от не едно-две места,затова не чакай някой да сподели нещо!Айде със здраве!kutinchev написа:Айде бе колеги освен под х. Рига между шлеповете - мрени, друго не се ли обажда?

-
- ще става разбирач
Точно това е истината. Народа ни е много алчен няма насищане. За това колеги не споделяйте места просто споделяйте излети 

Абе аз места не искам да знам
Дай качете някоя снимка, че темата стана безцветна
Ай със здраве и наслука!
Наздраве

Ай със здраве и наслука!
Наздраве

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Дочувам за огромно количество умряла и умираща риба по лиманите, особено този на АППД.
Вярно ли е, може ли някакви снимки на да видим, в София съм и няма как да проверя. Ако е вярно пуснете някакви снимки и описание да мога да търся някоя институция, пък белким и някой от Русе си мръдне пръста за нещо.
Вярно ли е, може ли някакви снимки на да видим, в София съм и няма как да проверя. Ако е вярно пуснете някакви снимки и описание да мога да търся някоя институция, пък белким и някой от Русе си мръдне пръста за нещо.
Вярно е.Ivak написа:Дочувам за огромно количество умряла и умираща риба по лиманите, особено този на АППД.