Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Евала за "двете шаранчета по 6-7кг" колега!!!PREDATORst написа:Днес на Боргов платеното 6 човека,излезнаха малко шаранчета,аз хванах 2 по 6-7кг до мен колегата дръпна 4 и един амур от ляво колегата видех да вади 2,преди да отида кво са ловили не съм питал че отидох 2 часа и кусур.
Кълвеше на царевица с чесън,пелети халибут и от техните

Би ли споделил какви са правилата на гьола в момента. Благодаря предварително!

- PREDATORst
- ще става разбирач
8лв на прьчка рибата се врьща,ако искаш можеш да си купиш но трябва да е под 4кг.Работно време от 7 до 8.lazo65 написа:Евала за "двете шаранчета по 6-7кг" колега!!!PREDATORst написа:Днес на Боргов платеното 6 човека,излезнаха малко шаранчета,аз хванах 2 по 6-7кг до мен колегата дръпна 4 и един амур от ляво колегата видех да вади 2,преди да отида кво са ловили не съм питал че отидох 2 часа и кусур.
Кълвеше на царевица с чесън,пелети халибут и от техните![]()
Би ли споделил какви са правилата на гьола в момента. Благодаря предварително!
За сега обаче треа само неква дьнарка,аз бех с фидер с метод монтаж,колегите беха с класически шаранови монтажи с косьм.в далечината имаше един пич с мач май нищо не хвана
Днес на Суходол при някои имаше приличен риболов на пастърви,при други не чак толкова приличен.Ние успяхме да излъжеме по някоя американка и сивен..От шарана и помен нямаше,поне при нас.

Има ли някой днес(неделя, 24 март) да е хванал повече от две риби на свободен водоем, в 50 км радиус около София?
Надявам се да не съм аз най-зле, на Огняново бях шампион 

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
На Челопечене уклей бол,много народ много уклей ие на 12-13км.naskobo написа:Има ли някой днес(неделя, 24 март) да е хванал повече от две риби на свободен водоем, в 50 км радиус около София?Надявам се да не съм аз най-зле, на Огняново бях шампион

- jasonsmith
- разбира нещата
Аз напраих над 15 скобарета, и повече от 25 уклея, и това за 2 часа. Преди това - 6 часа пълен валат, докато ги набарам..naskobo написа:Има ли някой днес(неделя, 24 март) да е хванал повече от две риби на свободен водоем, в 50 км радиус около София?Надявам се да не съм аз най-зле, на Огняново бях шампион

-
- научил се да хвърля
Колега чета и в по-горни постове за тоя Челопеченски уклей но откъде се стига до там? Откъм селото ли /пътя за Ботунец/ или има някакъв черен път откъм Богров. Ще съм Ти благодарен ако споделиш-ако не е тайна разбира се! И на какво толкоз го лъжете, защото на Чепинци пробвахме на бял, пинки, захранка бол, но явно още не е тръгнал там-водата е много студена.pano64 написа:На Челопечене уклей бол,много народ много уклей ие на 12-13км.naskobo написа:Има ли някой днес(неделя, 24 март) да е хванал повече от две риби на свободен водоем, в 50 км радиус около София?Надявам се да не съм аз най-зле, на Огняново бях шампион

И аз бях само щука търсех на каракуда , хванах само 1 около килограм.PREDATORst написа:Днес на Боргов платеното 6 човека,излезнаха малко шаранчета,аз хванах 2 по 6-7кг до мен колегата дръпна 4 и един амур от ляво колегата видех да вади 2,преди да отида кво са ловили не съм питал че отидох 2 часа и кусур.
Кълвеше на царевица с чесън,пелети халибут и от техните
Аз вчера по обад пак бях на разходка с децата до Панчарево - без въдици в ръка. Имам впечатления само от стената. Хора - много. Риба - дребни и редки бабушки и костурчета. Поне това видях. Нивото на язовира беше се вдигнало може би с около 1 метър в сравнение с предната ми разходка от преди две седмици. Говорих малко с един колега с щека, но ми звънна телефона и не можахме да побъбрим повече. Каза, че сутринта е било по-добре. Водата беше ледена, но пък ставаше за правене на жабки с камъчета
.

вчера след кратка разходка в Софийското равно поле, инфото е следното:
Братушково: изпускаха язовира, нивото паднало с около метър, много кал, нямах пипане на плувка за около 3 часа, едни младежи които "косяха" на воля, извадиха един толстолоп около 4-5 кг. Очевидно на този язовир, това е обичайно практикувания риболов, понеже всчики които пристигаха, вадиха по една въдица и започнаха да драскат.
Безден: един брой риболовец, се опитваше да хване пъстърва(поне с такова впечатление останах) нямаше други хора наоколо. Дори и не разпънах - директно запалих гумите в обратна посока.
Живково: на финала, отчаян решиш да отскоча до това "водно съоражение"
20 човека на 500 кв. м. (обещал съм си никога повече да не ходя за риба на подобни места) - резултата за 2 часа висене, една пъстърва на бял червей, един младеж се хвалеше че е ковнал шаранче, но това само по слхове.
Братушково: изпускаха язовира, нивото паднало с около метър, много кал, нямах пипане на плувка за около 3 часа, едни младежи които "косяха" на воля, извадиха един толстолоп около 4-5 кг. Очевидно на този язовир, това е обичайно практикувания риболов, понеже всчики които пристигаха, вадиха по една въдица и започнаха да драскат.
Безден: един брой риболовец, се опитваше да хване пъстърва(поне с такова впечатление останах) нямаше други хора наоколо. Дори и не разпънах - директно запалих гумите в обратна посока.
Живково: на финала, отчаян решиш да отскоча до това "водно съоражение"

- PREDATORst
- ще става разбирач
При мен беше неприличния,бех със щеката върте ме като ветропоказател ветъро,само уклеи бах го 2 часа търпех врътках пасти масти пелети чудесии и айде дома кълвах на домашна със салаткаkmap написа:Днес на Суходол при някои имаше приличен риболов на пастърви,при други не чак толкова приличен.Ние успяхме да излъжеме по някоя американка и сивен..От шарана и помен нямаше,поне при нас.
- TRAP
- ще става разбирач
Преди на това язовирче събираха такса имаше и слухове,че било незаконно.Сега кака е?RAMIREZ написа:
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
Никой не се появи да ни иска такса, минах покрай някаква барачка, която най-вероятно е била каса някога. Абсолютно безстопанствен е язовира, щом 9/10 от посетителите на язовира си косяха без никакво притенснение. Пътя до селото е в окаяно състояние, точно на входа има кравеферма, хранилището за биологични отпадъци на която беше преляло и целия асфалтов път или остатъците от него бяха заляти с кравешки фекалии и урина.TRAP написа:Преди на това язовирче събираха такса имаше и слухове,че било незаконно.Сега кака е?RAMIREZ написа:
Имаше автомобил на водоема който беше "накичени" със стикери на МВР, което иде да рече, че щом служител на реда или негов близък си позволява да нарушава закона няма какво да коментирам повече.

-
- разбира нещата
Трябвало е като си видял тия"косачите" да се обадиш на ИАРА .Аз като видя такова нещо и полудявам от нерви.Малкото останала риба трябва да я съхраняваме а не да я косим.Нека да има риба за истинските рибари а не за помярите.Поздрави на всички истински риболовци.