Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Рак на белия дроб от пушене!lusienn написа:Днес си бачках,племенничката рожденничка,В РУСИЯ падна метеорит,700 човека ранени от ударната вълна,http://www.vbox7.com/play:7fb5923f90&start=6 .Дано тука да не падат никакви метеоритни Камъни-Амин.Тодор Колев и той си е отишъл от този свят-по болест.Та да са живи и здрави живите и утре за риба.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Христо Рангелов
- разбира нещата
През последните няколко години любимци и идоли на поколения българи починаха... За съжаление днес ни напусна още един такъв човек..
Мир на праха му...
Мир на праха му...
"The more you know, the less you carry"
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Абе някой ще ме светне ли тая тема...за какво е точно...опитвам се да ви хвана спатиите, ама...

Ма ако мислиш ,че някой е хванал спатиите на таз тема - по хващането - каро валеRedimido написа:Абе някой ще ме светне ли тая тема...за какво е точно...опитвам се да ви хвана спатиите, ама...![]()

- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Teo 62 написа:Ма ако мислиш ,че някой е хванал спатиите на таз тема - по хващането - каро валеRedimido написа:Абе някой ще ме светне ли тая тема...за какво е точно...опитвам се да ви хвана спатиите, ама...![]()

- Христо Рангелов
- разбира нещата
Темата няма определена насоченост - пишеш какво ти се е случило през деня, какво те вълнува и така.. до края на света 

- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Та като стана въпрос - утре съм за риба...щях коли да гледам утре, в началото на седмицата го даваха лошо време, ама днес като видях прогнозата за утре и просто...ум ми зайде! Е..л съм ти и таратайките...батко отива за риба!Христо Рангелов написа:Темата няма определена насоченост - пишеш какво ти се е случило през деня, какво те вълнува и така.. до края на света

- трапера
- сериозен играч
Ко да сЪ случи... Бях на интервю за нова работа, бачках си на сегашната ношна смяна.... Жинатъ съ убади чий в приятелка и шъ спи там....Аз на връщани от рабутъ си купих бира, влязух у форумъ.... Чакам да ми съ качи в Тубето един видеоотговор,на въпрос на Vid...Вече трета бира шльокам.... Слушам и гледам Iron Maiden....Изпуших днешната доза цигари в памет на Тодор КолеФФ...Уговорих си среща с "тайландката",до която прехождам от време на време...Пуснах фиш за Лотото,че гледам съ събрал 6 000 000€ Жакпот... Отклоних за найсти път една покана у фейса....Реших да Блесна с познанията си по Словашки пред една колежка,а се оказа че съм и пратил полов привет.......Христо Рангелов написа:....... какво ти се е случило през деня... .
Общу зету-хубав ден си прекарах

Ако съ чудити що й тъй написану....–стил "паяджина Фостата"
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Тук нито спатии се хващат, нито риби...еее, само Жорето чат-пат фаща деRedimido написа:Абе някой ще ме светне ли тая тема...за какво е точно...опитвам се да ви хвана спатиите, ама...![]()

Ай, добре дошъл!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

- Христо Рангелов
- разбира нещата
Добро утро на всички рибари, рожденици , преходници и всички останали
И ето едно вицле за добро утро:
Педантичен немец се прибира у дома и хваща жена си с любовник. Голият любовник скача от леглото и влиза в банята, там взима една кърпа и се поприкрива с нея. Вбесеният мъж тича след него и крещи:
- Не! Не!
Жена му си мисли: "Това е. Сега ще го убие" и отива да види какво става. А мъжът:
- Не! Не тази! Тази е за лице!

И ето едно вицле за добро утро:
Педантичен немец се прибира у дома и хваща жена си с любовник. Голият любовник скача от леглото и влиза в банята, там взима една кърпа и се поприкрива с нея. Вбесеният мъж тича след него и крещи:
- Не! Не!
Жена му си мисли: "Това е. Сега ще го убие" и отива да види какво става. А мъжът:
- Не! Не тази! Тази е за лице!

- Христо Рангелов
- разбира нещата
Пф, егати съботата.. Вместо да си почивам трябва да пиша Съчинение разсъждение за "Философските поеми - емблема на Славейковото творчество" ..
Пък вие си дърпате рибки..

Така сме ние!Христо Рангелов написа:Пф, егати съботата.. Вместо да си почивам трябва да пиша Съчинение разсъждение за "Философските поеми - емблема на Славейковото творчество" ..

Капитанът на нашия отбор ,д-р Тигър ,"дърпа" и други неща !?

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
-
- Модератор
Ако преписваш, ще свършиш по-бързо : http://myschoolbel.info/Temi_LITER_11kl ... ejkov.html И можеш да се присъединиш към отбора на д-р Тигър.
- Христо Рангелов
- разбира нещата
Не мерси , миналата година имах 2 2-ки , само защото преписвах.. 

Наздраве ребята , живи и здрави и днес цапнете по едно за мое здраве и най-вече на децатаХристо Рангелов написа:Добро утро на всички рибари, рожденици , преходници и всички останали![]()
.............................................

[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ILRe9dHyby8?hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ILRe9dHyby8?hl=bg_BG&version=3" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]