Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
- ivanovbd67
- фен клуб-скобар
Re: Инфо за р. Струма!
Здравей Марто,не се познаваме лично но реката може да ни срещне някъде там.Моите скобари бяха три около 400гр.Един на трохата и два откачени,другите на бял.Един счупи кукичка 15 Адроита и предполагам,че е бил закосен не можах да го обърна.Трима общо 7 скобара и 25-30 морунажки до педя,форума ще ги направи лакът....Успех !
...и аз да се изкажа неподготвен
-
- фен клуб-скобар
Това е добре,че има морунажчета! Такава риба след Бобошево та чак до Невестино си е чист бонус
ловят се около Невестино случайни и в парка чат пат дребни!

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- fishingman
- вече хвърля и на тежко
Ходих във вторник на Вуковски мост направо трагедия от 11.00 до 14.00 пълно капо, и тогава, хванах първото кленче. Реката беше сура и леко дигнала нивото, рибите скачаха но не се хратеха и към 14.30 почнах да ръся бели и по малко подхранка и ги завъртях пред мен. По едно време почнаха да излизат на 7м. от брега, а дълбочината е около 40 см. Не бяха големи но имаше 3 около 30см. , направих кефа и ги исипах обратно във водата щото имаше и няколко маломерни. Бях под разрушената сграда сам, а от другата страна имаше двама колеги и си тръгнаха в 15.00ч.
Има ли някой инфо дали са почнали мренките на Невестино привечер?
-
- фен клуб-скобар
Имало е по некоя точно при новия мост-знаеш го мястото -към колоната се хвърля и на тази дистанция се е изтичало:) 5-6 мрени е хванал мой познат на бели!fishingman написа:Ходих във вторник на Вуковски мост направо трагедия от 11.00 до 14.00 пълно капо, и тогава, хванах първото кленче. Реката беше сура и леко дигнала нивото, рибите скачаха но не се хратеха и към 14.30 почнах да ръся бели и по малко подхранка и ги завъртях пред мен. По едно време почнаха да излизат на 7м. от брега, а дълбочината е около 40 см. Не бяха големи но имаше 3 около 30см. , направих кефа и ги исипах обратно във водата щото имаше и няколко маломерни. Бях под разрушената сграда сам, а от другата страна имаше двама колеги и си тръгнаха в 15.00ч.
Последно промяна от DJONI RINGO на Пет Фев 21, 2014 2:06 pm, променено общо 1 път.
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- разбира нещата
Е сега се прибрах, и срещнах еди мой приятел днес и той е хванал 2 мрени на бял.
Някой ще ходи ли утре на Бело поле?

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
-
- разбира нещата
И аз точно това се чудех, дали да ида утре на бело поле ама как е положението днес там ?
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater" onclick="window.open(this.href);return false;
eто защо това ми е последния пост в тая тема и съвета ми екъм вс др колеги не споменавайте места защото те ще намаляват все повече и повече
eто защо това ми е последния пост в тая тема и съвета ми екъм вс др колеги не споменавайте места защото те ще намаляват все повече и повече
скобара е риба проклета

- ivos
- научил се да хвърля
ма този май e работил в мвр и сигурно си мисли, че за него закона не важи, дано се задави от костите от рибите. Като му гледам снимките май си е месарче 

Те го лакомника!

-
- фен клуб-скобар
Е добре бре тая мърша чете ли тука?
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- фен клуб-скобар
Пожар така е брат ми! Жалко е...... Хубаво си пишеме тука двайсетина човека-станахме си едно риболовно семейство.... Проблема е ,че форума е свободен и мърши като тоя събират тайно инфо.... Като мравояди.... За кво се бориме? Тука няма място за морал!pojara28 написа:https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Е точно този едва ли точи инфо от тук?Хвърлих един поглед на профила му във ФБ-от Благоевград е, бивш полицай, явно си знае местата от малък и не му пука от ИАРА, може и ченгел да е играл.( то на кой ли пука, ако няма култура и разбиране за мярка)
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
-
- разбира нещата
Вече ще пишем местата само на ЛС без майтап. 

- prodigy666
- разбира нещата
като сте заказвали места тука напрао е пълно с инфо .....