Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Нищо чудно и да де пуска изобщо...въпреки,че имам приятели които ходят там и някой път много доволно друг път нищо....miro253 написа:Така като гледам мненията на колегите по-скоро я пуска понеделник, вторник и срядаJIBKATA написа:Вчера направих капото там, имаше двайсетина човека и само трима бяха хванали по две-три пъстърви. Иначе вика, че пускал риба петък, събота и неделяogi_peugeot написа:Колеги,някой знае ли на суходол кога хвърлят риба?Веднъж в седмицата ли е както преди или не?.
- BACARDI
- научил се да хвърля
Колеги какво е положението на Панчарево някой ходил ли е скоро ?
http://aquaristicabg.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Нивото е бая високо и почти няма удобни места. Добре се ловят се бабушки, но още са капризни и много колеги имат проблеми.
По-едри и лесни баби вървят на Искър около Щъркела.
По-едри и лесни баби вървят на Искър около Щъркела.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Ето инфо от един наш колега който е ходил на устието на реката на Пънча http://www.nariba.com/forum/viewtopic.p ... 0#p1086613BACARDI написа:Колеги какво е положението на Панчарево някой ходил ли е скоро ?
Bacardi,ако мърдаш на там тези дни кажи как е положението мисля към събота и аз да се метна на там малко да начешем крастата.Поздрави
-
- новобранец
Здравейте колеги някой имали информация дали Лобош наистина е станал платен.
- Martin Angelkov
- научил се да хвърля
аз бях на яз.Пчелина преди точно един месец и не бешеlud_s_motika написа:Здравейте колеги някой имали информация дали Лобош наистина е станал платен.
Само две неща на този свят са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
аз бях преди 2 седмици също не бешеMartin Angelkov написа:аз бях на яз.Пчелина преди точно един месец и не бешеlud_s_motika написа:Здравейте колеги някой имали информация дали Лобош наистина е станал платен.
На понтоните бях на 02.03.13 събираха 2 лв такса - ма даваха и касов бон 

По-голям шаран от рибаря няма...
Вчера на Панчарево от 16.00 до 19.30 - доволно червеноперки и уклей, директна сопа 7м Focus Competition , влакно о.15, кука 16 и плувка 0.5 гр. Захранване с бял. Усетих кефа да ловиш с директен.
Колеги а на гумаджийницата тръгнал ли е някъкъв риболов
Поздрави

Колеги някой инфо за Вятърните мелници има ли ? Тръгнал ли е шарана ?
Вчера след обед нямаше много хора, основно уклей но слабо, доколкото разбрах.vri4kata написа:Колеги а на гумаджийницата тръгнал ли е някъкъв риболовПоздрави
Някой ако има Инфо и за ДОГАНОВО платените гьолове. ИМа ли риба ???
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Тъкмо и аз пишех за него .След като 70% от излетите ми за 2012та с мач бяха там , после се отдадох на шаранджийския риболов и загубих инфо . Последно бях чул , че язовирчето до кръчмата рибата е преместена и има главно каракуда и е 10 лв на пръчка и каквото си хванеш , но след есенната и зимната палза не знам какво е положението

-
- разбира нещата
Утре ( събота) мисля да отскоча до враждебна 777 да се пробвам за пъстърва за последно тази година.Ще пиша какво съм направил.......