Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
- fishingman
- вече хвърля и на тежко
Re: Инфо за р. Струма!
ЛУДОГОРЕЦ- БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!!!!!!!!!! Таих в себе си някаква искрица надежда, до 87 минута и тя тогава пламна с 3-тия гол. Поклон пред тези самоотвержени МЪЖЕ за самоотвержеността и хъса с който играха.

Лудогорец добре,ама ко стана с риПките.Иво /топсофт/ ко стана по бело поле миналата седмица.Има дилема за дестинация тая седмица.
На Бело поле има риби . Обаче, както знаеш обикалят, като се при тебе ловиш, като не са си бъркаш в носа. Аз за 2 часа хванах 3, откачих 3 и си заминаха, с храна(хляб с филц) не се контролираха.
Народ има колкото искаш...
Обаче тая седмица ще има промяна на обстоятелствата - дъжд
Народ има колкото искаш...
Обаче тая седмица ще има промяна на обстоятелствата - дъжд

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
В другия форум, в едноименната тема се е завихрил спор има или няма платика в Струма,а вие скобари ловите 

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Според синоптика ще превали в неделя баш когато ще съм на реката,а тая седмица сме силна група 4 човека със скари, софри и тоя дъжд може доста да ни обърка работата.Иначе не очаквам да вали толкова че да мъти, ма знае ли се.
Миналата гогина февруари съм хвърлил три топки храна и то не моя.Тая година носа по една бака трохи,1 пакет храна и 200-300гр. бял още не съм почувствал и минимален положителен ефект от храната ма си викам топло е от другия път че стане работата особено са като се раздвижиха вече и мрените и нищо.Даже вчера вече сътворих баката за неделя.
- ivos
- научил се да хвърля
Да питам дали, някой знае как е реката при Копиловци има ли смисъл да се пробвам там или да ходя по Невестино?
Трябва да вдигне...дъжда требе...и тогава ще го Усетиме ефекта от трохите, ама.....chokoboy написа:Миналата гогина февруари съм хвърлил три топки храна и то не моя.Тая година носа по една бака трохи,1 пакет храна и 200-300гр. бял още не съм почувствал и минимален положителен ефект от храната ма си викам топло е от другия път че стане работата особено са като се раздвижиха вече и мрените и нищо.Даже вчера вече сътворих баката за неделя.

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
-
- сериозен играч
днеска у 5 чесо на конявски мос ми се виде матилда яко ,некаде е прал ного як дож
-
- сериозен играч
са зацепихvenci72 написа:днеска у 5 чесо на конявски мос ми се виде матилда яко ,некаде е прал ного як дож

- ivos
- научил се да хвърля
значии ако се пробвам трябва да е над златарите 

- fishingman
- вече хвърля и на тежко
И на копиловския мост вчера беше мътна имаше 3-ма колеги веднага над прага в тръстиката, другия над бунте, а третия беше на 300м. под прага. Всички лояха на животинки но неказаха за улов.
Аз вчера след обяд на Невестино под фабриката 6 кленчета малко над педя с голям зор. Имаше много вятър за 1ч.- 1.30ч. и после утихна, играеха риби но не се хранеха. За подхранка 1 пакет УНИКА Река и половин пакет фидер Река и това бе резултата + 150гр. бели с прашката и за стръв бял и червен /мартеница/.
Аз вчера след обяд на Невестино под фабриката 6 кленчета малко над педя с голям зор. Имаше много вятър за 1ч.- 1.30ч. и после утихна, играеха риби но не се хранеха. За подхранка 1 пакет УНИКА Река и половин пакет фидер Река и това бе резултата + 150гр. бели с прашката и за стръв бял и червен /мартеница/.
-
- фен клуб-скобар
Много е приятно мястото-харесвам го! Скобари играеха ли? Или само клендури?fishingman написа:И на копиловския мост вчера беше мътна имаше 3-ма колеги веднага над прага в тръстиката, другия над бунте, а третия беше на 300м. под прага. Всички лояха на животинки но неказаха за улов.
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- fishingman
- вече хвърля и на тежко
Към 17.00ч. почнаха да скачат много риби. Прид мен се плясна един скобар сякаш беше 5 кила. Скобарите се завъртяха на подхранката но нямаше удар. Кленовете скачаха под мен на 20 м. и над мен точно там където минава тръбата в реката и там яко ври водата.
Колега под мен на около 50м. също беше хванал със зор 6 кленчета и разказа, че в началото на седмицата е извадил няколко клена над кило.
Колега под мен на около 50м. също беше хванал със зор 6 кленчета и разказа, че в началото на седмицата е извадил няколко клена над кило.
- ivos
- научил се да хвърля
Днес между Раждавица и Шишковци от 12 до 14:30 пробвах на 3 места, нямах пипане и се отказах да ме вали дъжда и се прибрах, други не са ли ходили за риба днес, споделеното капо също е информация