Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от toci23 »

toci23 написа:
toci23 написа:
toci23 написа:
Джими,ако имаш желание и време бих искал да ми обесниш за този,хвърлил съм му мерака :roll: само че,не както до сега търсех сонар само за кльонк-ся ми трябва и за тролинг :D Може и на ЛС ,за де пълним темата с глупоти :D :drinkers:
https://www.fishing-market.com/shop/low ... 455800-khz
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Тоци,той и Сандокан е с такъв,ама нали прочете ,че катастрофирал :lol: щот му прекъснал сигнала от Плутон :lol: :lol: :lol: :lol: и то не за друго ам щото ретранслатора е в Франция :lol: :lol: :lol:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
Jimi Hendrix
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Jimi Hendrix »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ей тъй ва аресвам, га са разкудкудякати :lol: :lol: :wink: :drinkers:
Да изпръхна малко и ша отговоря вниматекската на всеки постващ :lol: че ми накъртиха тях кафета :shock: :lol: :lol: :wink: :drinkers:
" Джими Хендрикс с кльонка " :!:
Troli Rapala
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Ееее тоя комп се е побъркал на цяло,дано някой мод да почисти.... :evil:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

toci23 написа:Ееее тоя комп се е побъркал на цяло,дано някой мод да почисти.... :evil:
Споко бре ,не е побъркан компа,усещам манипулация от Франкофонска държава :lol: :lol: :lol: :lol: трепери от страх щото наближава момента за белене на картофи :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Jimi Hendrix написа::lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ей тъй ва аресвам, га са разкудкудякати :lol: :lol: :wink: :drinkers:
Да изпръхна малко и ша отговоря вниматекската на всеки постващ :lol: че ми накъртиха тях кафета :shock: :lol: :lol: :wink: :drinkers:
То с туй бяло вино дет го употребяваш :drinkers: как ша отговориш правилно ни знам :roll:
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа:
toci23 написа:Ееее тоя комп се е побъркал на цяло,дано някой мод да почисти.... :evil:
Споко бре ,не е побъркан компа,усещам манипулация от Франкофонска държава :lol: :lol: :lol: :lol: трепери от страх щото наближава момента за белене на картофи :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Верно е,саботирам избора на нов Генерал,че ми призлява от Белене на картофи и не ми се мият чинии още 57години! :wink: :drinkers: Тоци най-вероятно е превъзбуден и за това му трепери клавиатурата,треа да намали малко секса със сомове на тролинг. :mrgreen: :drinkers:
Аватар
Jimi Hendrix
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Jimi Hendrix »

bai mile1 написа:3та тунингования от Ринго клъонк вадя 10 от 10 15 от 15 19 от 20 на серия :D :lol: :lol: сега да го видя Джимито ша са състезава ли с мене :lol: :lol: :lol: :lol:
Джимито ша са състезава с тебе, га извадиш 25 от 20 кат него :shock: :lol: :lol: :wink:
Troli Rapala
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Jimi Hendrix написа:
bai mile1 написа:3та тунингования от Ринго клъонк вадя 10 от 10 15 от 15 19 от 20 на серия :D :lol: :lol: сега да го видя Джимито ша са състезава ли с мене :lol: :lol: :lol: :lol:
Джимито ша са състезава с тебе, га извадиш 25 от 20 кат него :shock: :lol: :lol: :wink:
Джими :lol: :lol: дан си сипваш нещо друго във винцето?Звучиш ми странно :lol: :lol: :lol: :lol:
Марк Твен
Аватар
Jimi Hendrix
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Jimi Hendrix »

toci23 написа: А за сонара,имаш ЛС-от преди две години :D с въпроси как да си го настроя-че да видя сом,ама кат не ми отговори-още си я карам както го изкарах от кашона... :lol: :drinkers:
Не съм го видял. Извинявай ! Там отдавна не пиша, не че има нещо, не ми е интересно. :drinkers:
По спомен го пускаш на режим за общо ползване, скоростта на макс и си играеш с чувствителността, контраста неа сми да го бараш. Прост и работлив сонар. Яд ме е , че не си го оставих в резерв. :drinkers:
Troli Rapala
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Джими,този шум в картината се дължи на зададена прекалена чувствителност в замърсена вода или изместване на ъгъла на трансдуцера! :wink: Ако не,пиеш шише Ансонлийка и отиваш до коша с надпис Троли и го меташ със забивка,пък аз после ще си го рециклирам! :mrgreen: :drinkers:
Последно промяна от Troli Rapala на Съб Апр 01, 2017 9:25 pm, променено общо 1 път.
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Тоци най-вероятно е превъзбуден и за това му трепери клавиатурата,треа да намали малко секса със сомове на тролинг. :mrgreen: :drinkers: Тролка а пък виж аз колко съм спокоен :lol: :lol: :lol: щото и Генерала каза:колкото по често го пиете капОчиното,толкова по вече работи ще ви се изясняват :lol: :lol: :lol: пък ти го заплаши с капочино,пък сега и мене :lol: :lol: :lol: ще дойде денят Х :lol: :lol: :lol: И ТОГАВА ще имаш подарък белачка :smt022
Марк Твен
Аватар
Jimi Hendrix
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Jimi Hendrix »

Troli Rapala написа: Ако си забил некоя руса мастия,то тук ......
Гато има руси мастии, .бавам ти и сонарите :wink: :drinkers: Франсето ми набара тънката струна, ма щото е Франсе :wink: :drinkers:
Troli Rapala
Аватар
Jimi Hendrix
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Jimi Hendrix »

toci23 написа: Джими,ако имаш желание и време бих искал да ми обесниш за този,хвърлил съм му мерака :roll: само че,не както до сега търсех сонар само за кльонк-ся ми трябва и за тролинг :D
https://www.fishing-market.com/shop/low ... 455800-khz
Ако ми говориш за Елита 7ца , ша го видя новия модел и ще ти пиша на ЛС. За тролинг не знам какво се търси от сонаря. На твоя какво му е ? Кат са движиш с 3км/ч нали ги виждаш дъгите на каква дълбочина са ?
Troli Rapala
Аватар
Jimi Hendrix
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Jimi Hendrix »

yco написа: Егати и миурите.. :lol: , кой ви е го втълпил това не знам, според мен е паразитен шум от лодката или парашута и отразен сигнал в планктона, наслагване на грешка от чирп или чирпака, както му викате.. :lol: , но миюри ьок... :wink: :lol:
На тебе па ти писах 6ца и навири перчема :wink: :lol: :lol: На 5тия метър действа филтър за повърхностен шум. Забравил съм да го изключа, че обичам натюр :wink: Гато има изпускане на язовира, ясно че меури, планктон, мъток, всичко смущава. Чувствителността на сонаря е силно намалена. Просто беше голям батак тогава. :wink:
На ви две фотки без паразитен шум от лодката и парашута да изплакнете окото. :wink: :lol: :drinkers:

Изображение

Изображение

Не ,че съм с проходилка тука де :lol: :lol: :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”