Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от Камилската долина
Модератор: bobopeli
Re: Разкази за сома от Камилската долина
Джими,ако имаш желание и време бих искал да ми обесниш за този,хвърлил съм му меракаtoci23 написа:toci23 написа:toci23 написа:

https://www.fishing-market.com/shop/low ... 455800-khz
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Тоци,той и Сандокан е с такъв,ама нали прочете ,че катастрофирал
щот му прекъснал сигнала от Плутон
и то не за друго ам щото ретранслатора е в Франция

Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Марк Твен
- Jimi Hendrix
- научил се да хвърля

Ей тъй ва аресвам, га са разкудкудякати

Да изпръхна малко и ша отговоря вниматекската на всеки постващ

" Джими Хендрикс с кльонка "
Troli Rapala

Troli Rapala
Ееее тоя комп се е побъркал на цяло,дано някой мод да почисти.... 

KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Споко бре ,не е побъркан компа,усещам манипулация от Франкофонска държаваtoci23 написа:Ееее тоя комп се е побъркал на цяло,дано някой мод да почисти....

Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Марк Твен
То с туй бяло вино дет го употребявашJimi Hendrix написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ей тъй ва аресвам, га са разкудкудякати![]()
![]()
![]()
![]()
Да изпръхна малко и ша отговоря вниматекската на всеки постващче ми накъртиха тях кафета
![]()
![]()
![]()
![]()

Марк Твен
Марк Твен
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Верно е,саботирам избора на нов Генерал,че ми призлява от Белене на картофи и не ми се мият чинии още 57години!bai mile1 написа:Споко бре ,не е побъркан компа,усещам манипулация от Франкофонска държаваtoci23 написа:Ееее тоя комп се е побъркал на цяло,дано някой мод да почисти....![]()
![]()
![]()
трепери от страх щото наближава момента за белене на картофи
![]()
![]()
![]()
![]()

- Jimi Hendrix
- научил се да хвърля
Джимито ша са състезава с тебе, га извадиш 25 от 20 кат негоbai mile1 написа:3та тунингования от Ринго клъонк вадя 10 от 10 15 от 15 19 от 20 на серия![]()
![]()
сега да го видя Джимито ша са състезава ли с мене
![]()
![]()
![]()
![]()

Troli Rapala

Troli Rapala
ДжимиJimi Hendrix написа:Джимито ша са състезава с тебе, га извадиш 25 от 20 кат негоbai mile1 написа:3та тунингования от Ринго клъонк вадя 10 от 10 15 от 15 19 от 20 на серия![]()
![]()
сега да го видя Джимито ша са състезава ли с мене
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Марк Твен
Марк Твен
- Jimi Hendrix
- научил се да хвърля
Не съм го видял. Извинявай ! Там отдавна не пиша, не че има нещо, не ми е интересно.toci23 написа: А за сонара,имаш ЛС-от преди две годинис въпроси как да си го настроя-че да видя сом,ама кат не ми отговори-още си я карам както го изкарах от кашона...
![]()

По спомен го пускаш на режим за общо ползване, скоростта на макс и си играеш с чувствителността, контраста неа сми да го бараш. Прост и работлив сонар. Яд ме е , че не си го оставих в резерв.

Troli Rapala

Troli Rapala
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Джими,този шум в картината се дължи на зададена прекалена чувствителност в замърсена вода или изместване на ъгъла на трансдуцера!
Ако не,пиеш шише Ансонлийка и отиваш до коша с надпис Троли и го меташ със забивка,пък аз после ще си го рециклирам!

Последно промяна от Troli Rapala на Съб Апр 01, 2017 9:25 pm, променено общо 1 път.
Тоци най-вероятно е превъзбуден и за това му трепери клавиатурата,треа да намали малко секса със сомове на тролинг.
Тролка а пък виж аз колко съм спокоен
щото и Генерала каза:колкото по често го пиете капОчиното,толкова по вече работи ще ви се изясняват
пък ти го заплаши с капочино,пък сега и мене
ще дойде денят Х
И ТОГАВА ще имаш подарък белачка 

Марк Твен
Марк Твен
- Jimi Hendrix
- научил се да хвърля
Гато има руси мастии, .бавам ти и сонаритеTroli Rapala написа: Ако си забил некоя руса мастия,то тук ......

Troli Rapala

Troli Rapala
- Jimi Hendrix
- научил се да хвърля
Ако ми говориш за Елита 7ца , ша го видя новия модел и ще ти пиша на ЛС. За тролинг не знам какво се търси от сонаря. На твоя какво му е ? Кат са движиш с 3км/ч нали ги виждаш дъгите на каква дълбочина са ?toci23 написа: Джими,ако имаш желание и време бих искал да ми обесниш за този,хвърлил съм му меракасамо че,не както до сега търсех сонар само за кльонк-ся ми трябва и за тролинг
![]()
https://www.fishing-market.com/shop/low ... 455800-khz
Troli Rapala

Troli Rapala
- Jimi Hendrix
- научил се да хвърля
На тебе па ти писах 6ца и навири перчемаyco написа: Егати и миурите.., кой ви е го втълпил това не знам, според мен е паразитен шум от лодката или парашута и отразен сигнал в планктона, наслагване на грешка от чирп или чирпака, както му викате..
, но миюри ьок...
![]()

На ви две фотки без паразитен шум от лодката и парашута да изплакнете окото.

Не ,че съм с проходилка тука де

Troli Rapala

Troli Rapala